Προς το περιεχόμενο

GTX 295 - Θερμοκρασίες

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

όλα τα προϊόντα εκεί πάντως είναι από RMA, αν δεν ήταν δεν θα τα είχαν στο stockhouse αλλά στο κανονικό μαγαζί...

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάρε την MSI ή όποια άλλη σου δίνουν, και όπως την πάρεις καινούργια απ' το service πήγαινε στο τμήμα πωλήσεων, και πες μου την έδωσαν μόλις απ' το service και θέλω να την επιστρέψω. Εφόσον είναι ολοκαίνουργια ζητάς επιστροφή και πιστωτικό στην αξία της MSI γιατί λες ας πούμε δεν χρειάζομαι κάρτα γραφικών, και πας και παίρνεις GTX480 ή 5870.

(Το έχω κάνει 2-3 φορές και έχω βγει κερδισμένος τις περισσότερες, αλλά ήταν με μικρότερα ποσά.)

Δημοσ.
Μα από RMA είναι χαλασμένα...

Damn... rma είναι return merchandise - επιστρέφει κάποιος την 295 του 2 μέρες μετά που την πήρε γιατί δεν την γουστάρει που ζεσταίνεται - την παίρνει το Πλαίσιο, της περνάει μια φρέσκια πάστα και τσουκ την σπρώχνουν στο stock. Κάπως έτσι πάει Heatspreader ;)

Δημοσ.
Πάρε την MSI ή όποια άλλη σου δίνουν, και όπως την πάρεις καινούργια απ' το service πήγαινε στο τμήμα πωλήσεων, και πες μου την έδωσαν μόλις απ' το service και θέλω να την επιστρέψω. Εφόσον είναι ολοκαίνουργια ζητάς επιστροφή και πιστωτικό στην αξία της MSI γιατί λες ας πούμε δεν χρειάζομαι κάρτα γραφικών, και πας και παίρνεις GTX480 ή 5870.

(Το έχω κάνει 2-3 φορές και έχω βγει κερδισμένος τις περισσότερες, αλλά ήταν με μικρότερα ποσά.)

Και εγώ το έχω κάνει όπως είπα, αλλά ξέρω ότι έχει αλλάξει πολιτική πλέον.

Πιο εύκολο είναι να πεις, ότι θα ήθελα πιστωτικό έστω και σε χαμηλότερη τιμή και συνεννοούνται μόνοι τους.

Damn... rma είναι return merchandise - επιστρέφει κάποιος την 295 του 2 μέρες μετά που την πήρε γιατί δεν την γουστάρει που ζεσταίνεται - την παίρνει το Πλαίσιο, της περνάει μια φρέσκια πάστα και τσουκ την σπρώχνουν στο stock. Κάπως έτσι πάει Heatspreader ;)

Κατάλαβα...

Να αλλάζουν βέβαια πάστα δεν νομίζω.

Δημοσ.

( Την πάστα την ανάφερα σαν παράδειγμα "επιδιόρθωσης" - εξ' άλλου τι άλλη επιδιόρθωση να κάνουν τα παιδιά στο Πλαίσιο; Να πιάσουν τα κολλητήρια και τα πολύμετρα ; :-) )

Δημοσ.
Και εγώ το έχω κάνει όπως είπα, αλλά ξέρω ότι έχει αλλάξει πολιτική πλέον.

Πιο εύκολο είναι να πεις, ότι θα ήθελα πιστωτικό έστω και σε χαμηλότερη τιμή και συνεννοούνται μόνοι τους.

Δεν είδα ότι το έχεις κάνει, αλλά η πολιτική τους δεν έχει αλλάξει πριν από μερικές μέρες πήρα πιστωτικό με τον ίδιο τρόπο...

• Super Moderators
Δημοσ.
microstutering υπηρχε μονο σε 9800 gx2.

μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά

Δημοσ.
facepalm.jpg

φιλε εισαι λειαν επιοικως απαραδεκτος οχι για αυτο αλλα για το οτι ηξερες οτι η gtx 295 dual pcb σου ειχε προβλημα με τις θερμοκρασιες και την εβαλες αγγελια εδω για αψογη.τι να λεμε τωρα,η αχαριστια ειπαμε πρεπει να γινει αδικημα

Δημοσ.
Ok, θα δούμε εντός των ημερών.

Αν επιτρέπεται τη επιστροφή έκανες και τι πήρες?

Είχα στείλει την EVGA GTX275 μου που έκανε 187€ πριν 1 χρόνο, και μου την άλλαξαν με μία Sparkle GTX275 αξίας 240€ (!). Έτσι όπως την πήρα απ' το service την έκανα επιστροφή-> πιστωτικό την αξία της Sparkle + την διαφορά για 5850.

Δημοσ.
microstutering υπηρχε μονο σε 9800 gx2.

Micro-Stuttering υπαρχει σε ολα τα Crossfire,SLI Multi-GPU και οσες περισσοτερες καρτες εχεις τοσο το χειροτερο :o

---------- Προσθήκη στις 01:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ----------

φιλε εισαι λειαν επιοικως απαραδεκτος οχι για αυτο αλλα για το οτι ηξερες οτι η gtx 295 dual pcb σου ειχε προβλημα με τις θερμοκρασιες και την εβαλες αγγελια εδω για αψογη.τι να λεμε τωρα,η αχαριστια ειπαμε πρεπει να γινει αδικημα

Τι προβλημα ακριβως ειχε?Υποτιθεται οτι τετοια καρτα μπαινει σε High-End case.....

Δημοσ.

Είσαι λίαν άμπαλος και ανορθόγραφος.

1) Ενώ κάνουμε κουβέντα πόσα άτομα εδώ ότι παίζει πρόβλημα με microstuttering και τι θα πρέπει να κάνουμε για να το ελαχιστοποιήσουμε ή να το εξαφανίσουμε,

ξαφνικά έρχεσαι εσύ ως Μεσσίας και λες μόνο η 9800 gx2 έχει. Εμείς είμαστε οι μαλ@κες που το βλέπουμε και εσύ ο μάγκας...

2) Το ότι είσαι άμπαλος τόσο φαίνεται, από αυτό που λες, ότι η κάρτα είχε πρόβλημα. Ποιος σου είπε ότι η κάρτα είχε πρόβλημα? Η Dual PCB λειτουργεί απροβλημάτιστα σε αυτές τις θερμοκρασίες, απλά εμένα δεν μου κάνουν οι θερμοκρασίες αυτές!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...