Προς το περιεχόμενο

Msn contacts.. Who deleted you ? Προβλημα με επαφες..

Martini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια λοιπον εχω μια απορια...

Στο msn αν πας εργαλεια, επιλογες κ μετα στην καρτελα Privacy καπου λεει:

see who has added you in their contact list --- View.

Πατωντας εκει σου βγαζει ποιοι σε εχουν στι λιστα τους... Ωραια???

Ετσι αν δεν εχεις καποιον εκει θα πει οτι σε εχει κανει delete.

To περιεργο ομως ειναι οτι ενας κολλητος μου, που μιλαμε καθε μερα, δεν υπαρχει σε αυτη τη λιστα..

Δλδ ενω με εχει κανονικα στη λιστα του, δεν τον βγαζει εκει.

( Ουσιαστικα αν το βλεπα θα λεγα με σβησε ενω δεν με εχει σβησει)

Oποτε εγω μπερδευτικα γτ δεν ειμαι σιγουρος για κατι αλλο που κοιτουσα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

Yπαρχει περιπτωση να κανει λαθος ??? Η καπως να εχει επιλογη η κατι ωστε να μη φαινετε???

:-/

Δημοσ.
αφού μιλάς πώς να σε έχει διαγράψει

υποτιθεται οτι οποιος δεν ειναι εκει σε εχει κανει delete λεμε διαβασε τπτ... Kαι δεν θελω να δω για αυτον αλλα για αλλους.

Αλλα τωρα δεν μπορω να μαι σιγουρος εφοσον βγαζει λαθος.... :(

Oποτε δε ξερω πως θα το δω..

---------- Προσθήκη στις 23:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:27 ----------

γινετε με το aMSN μηπως????

Δημοσ.

Και με το msn plus που έχει μια παρόμοια λειτουργία γίνεται αυτό... δλδ και μένα μου έχει τύχει να μιλάω με άτομο να το βλέπω online και να μου λέει ότι αυτό το άτομο δεν με έχει στη λίστα του. οπότε μάλλον κάποιο κόλλημα τρώει!

Δημοσ.
Και με το msn plus που έχει μια παρόμοια λειτουργία γίνεται αυτό... δλδ και μένα μου έχει τύχει να μιλάω με άτομο να το βλέπω online και να μου λέει ότι αυτό το άτομο δεν με έχει στη λίστα του. οπότε μάλλον κάποιο κόλλημα τρώει!

ρε σεις μου τα νευρα μου...

Οχι γιατι ενω ο φιλος μου με εχει στη λιστα τον βγαζει λες και ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ,

αλλα γιατι δε μπορω να μαι σιγουρος για αλλον που το δα τωρα...

τι σκατα να κανω..... πφ.... και στο aMSN μαλλον λαθος κανει δεν ειμαι σιγουρος..

Δημοσ.

Αυτό σου λέω και εγώ φίλε μου.... ότι τρώει κόλλημα και σου βγάζει ότι δεν σε έχει.... το έχω πάθει σε αρκετά άτομα κ εγώ... που ξέρω ότι με έχουν στη λίστα τους...

Δημοσ.
Αυτό σου λέω και εγώ φίλε μου.... ότι τρώει κόλλημα και σου βγάζει ότι δεν σε έχει.... το έχω πάθει σε αρκετά άτομα κ εγώ... που ξέρω ότι με έχουν στη λίστα τους...

τρωει κολλημα για τωρα εννοεις?? η ... για παντα?

εγω ομως ηθελα να δω το αλλο τωρα οχι για αυτον.. :/

Δημοσ.

κοπέλα είναι το "άλλο"?

Δημοσ.

οχι μονο ειναι 2-3 γιατι..

το θεμα ειναι οτι εγω ημουν σιγουρος οτι ετσι ειναι και υποτιθεται οτι φαινεται και τωρα βλεπω οτι δεν ειναι απλουτα σωστο οποτε δε μπορω να μαι σιγουρος

Δημοσ.

και σε μενα συμβαινει με αρκετες επαφες, και μερικες απο αυτες μου μιλανε συχνα.. και αυτο γινεται πολυ καιρο.

οποτε σαν να ειναι αχρηστη πια αυτη η επιλογη, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν σε εχει διαγραψει ή οχι.

Δημοσ.

Ε αυτό δεν το ξέρω φίλε μου... σε μένα τουλάχιστον σε κάποιες επαφές ξεκολλάει αφού βγω κ ξαναμπώ στο msn ενώ σε κάποιες άλλες το λέει πάντα ότι δν είμαι στη λίστα τους... οπότε... δν μπορείς να κάνεις κάτι απλά θα το καταλάβεις με τον καιρό, άμα δν μπαίνουνε για κανά μήνα κ δν σου μιλάνε! :P

Δημοσ.
και σε μενα συμβαινει με αρκετες επαφες, και μερικες απο αυτες μου μιλανε συχνα.. και αυτο γινεται πολυ καιρο.

οποτε σαν να ειναι αχρηστη πια αυτη η επιλογη, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν σε εχει διαγραψει ή οχι.

ρε σεις παλια φαινοταν!!!! τωρα οντως κανει οτι ναναι.

Η παλια φαινοταν με το aMSN οποιος το ξερει..

Τωρα δεν εχει τιποτα????

Δημοσ.

Μη δίνετε βάση, τους τελευταίους μήνες κάτι έχει πάθει αυτή η επιλογή και βγάζει άλλα αντί άλλων. Με έχουν προσθέσει κάμποσα άτομα και ποτέ δεν εμφανίστηκα στην συγκεκριμένη λίστα. Πρέπει να είναι θέμα του δικτύου του msn.

Δημοσ.
Μη δίνετε βάση, τους τελευταίους μήνες κάτι έχει πάθει αυτή η επιλογή και βγάζει άλλα αντί άλλων. Με έχουν προσθέσει κάμποσα άτομα και ποτέ δεν εμφανίστηκα στην συγκεκριμένη λίστα. Πρέπει να είναι θέμα του δικτύου του msn.

αυτο λέω κι εγω... Εντελως !@#!$!% στην microsoft... ελεος..

ΔΕν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ομως???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...