rockmelin Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 εδώ και πολυ καιρο το pc μου χρειαζεται format αλλα εγω δεν εχω τα windows σε cd και θελω να κρατησω τα windows xp που εχω..δεν ξερω ομως αν μετα το format θα διαγραφουν τα windows και μετα δεν θα ξερω τι να κανω..please βοηθεια..ο υπολογιστης θελει αμεσα format..!!!
Lzoakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εδώ και πολυ καιρο το pc μου χρειαζεται format αλλα εγω δεν εχω τα windows σε cd και θελω να κρατησω τα windows xp που εχω..δεν ξερω ομως αν μετα το format θα διαγραφουν τα windows και μετα δεν θα ξερω τι να κανω..please βοηθεια..ο υπολογιστης θελει αμεσα format..!!! Καταρχην φιλε μου να ξερεις οτι με το φορματ σβηνονται ΟΛΑ τα δεδομενα στο δισκο σου, μαζι με τα Windows. Για τα το σιντι των Windows το μονο που μπορω να σου πω ειναι να το δανειστεις απο καποιο φιλο πχ, καθως μονο μεχρι εκει επιτρεπει τ φορουμ. Σαφεστατα : Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Εφοσον βρεις το σιντι, αν το βρεις, για το φορματ ακολουθησε αυτο τον οδηγο. Tα drivers θα βρεθουν με την εγκατασταση των windows. Αν οχι, εδω ειμαστε !! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Θα το πω ακομα μια φορα, οτι το φορματ θα σβησει τα παντα στο σκληρο σου δισκο, μαζι με προγραμματα, windows κλπ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν δεν εισαι και πολυ σχετικος με το θεμα, απλα πανε σε ενα καταστημα υπολογιστων, και ασε να το κανει ενας ειδικος. Για οτι αποριες προκειψουν ρωτα ελευθερα
nickarmy Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 πρώτα θα κατεβάσεις τα windows που έχεις απο το internet με το γνωστό τρόπο και μετά θα βάλεις το αφεντικό κλειδί που έχεις τώρα (αν θες να το δείς μπορεις να το κάνεις με το tuneup ) μόλις κατεβούν τα γράφεις σε ένα cd και μετά βάζεις το cd στον υπολογιστή πατώντας φ8 ή delt απο εκεί θα επιλέξεις να ξεκινήσεις το cd τα υπόλοιπα πιστεύω πως΄είναι απλά (ακολουθείς τα βήματα)
rockmelin Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια θα προσπαθίσω να εφαρμόσω αυτά που μου είπατε και ελπίζω όλα να πάνε καλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.