Προς το περιεχόμενο

Περιεργες αποριες για laptop

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη για τον τιτλο του θεματος αλλα εχω μερικες...Περιεργες αποριες :

1.Ποσες ωρες συνηθως κανει να ειναι ανοιχτα τα laptop?Το δικο μου π.χ το εχω ενα 10ωρο και το νιωθω να καιει απο την μερια των coolers.Λετε να με αφησει στα κρυα του..λουτρου καποια στιγμη?Τροπος για να ξερω μεχρι ποσο σηκωνει κτλπ?..

2.Δεν κανει τα λαπτοπ να ειναι στην πριζα και παραλληλα να εχουν την μπαταρια παντα η ειναι urban legend?

3.Υπαρχει καποιο συστημα ψυξης για τα λαπτοπ?Εμενα ειναι 18.4 αν αυτο παιζει ρολο.

Θα επανερθω αν μου ερθει κατι

Δημοσ.
Συγνωμη για τον τιτλο του θεματος αλλα εχω μερικες...Περιεργες αποριες :

1.Ποσες ωρες συνηθως κανει να ειναι ανοιχτα τα laptop?Το δικο μου π.χ το εχω ενα 10ωρο και το νιωθω να καιει απο την μερια των coolers.Λετε να με αφησει στα κρυα του..λουτρου καποια στιγμη?Τροπος για να ξερω μεχρι ποσο σηκωνει κτλπ?..

2.Δεν κανει τα λαπτοπ να ειναι στην πριζα και παραλληλα να εχουν την μπαταρια παντα η ειναι urban legend?

3.Υπαρχει καποιο συστημα ψυξης για τα λαπτοπ?Εμενα ειναι 18.4 αν αυτο παιζει ρολο.

Θα επανερθω αν μου ερθει κατι

Σιγουρα καλο θα ειναι εαν εχεις το λαπτοπ πολλες ωρες ανοιχτο καλυτερα να βγαλης την μπαταρια και να το εχεις μονο με ρευμα.....αλλωστε σε αυτην την περιπτωση η μπαταρια σου ειναι αχρηστη και αδικα την καταπονης....

Επισης ειναι λογικο να ζεσταινετε απο κατω και παιζει ρολο το ποσες ωρες το τσιταρης ή απλως το εχεις σε αναμονη.....καλο ειναι να μην το εχεις για μεγαλα χρονικα διαστηματα στην τσιτα....οσο για το ζεσταμα σου ξαναλεω και παλι ειναι φυσιολογικο...απλος βαλε κανενα προγραματακι να ελενχης τη θερμοκρασια(π.χ everest)

Επισης φυσικα και υπαρχουν βασης ψυκτρες για φορητα για ολες της διαστασης που εχουν αυτο το σκοπο.....να παρεχουν καλυτερη ψυξη στους φορητους.....π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806380

Δημοσ.

Το βασικό είναι με την μπαταριά... Αν το έχεις μόνιμα στο ρεύμα αφαίρεσε την τελείως γιατί θα σου χαλάσει η μπαταρία

Δημοσ.

αν δεν έχεις προστασία στο ρεύμα ups κτλ, καλά κάνεις και αφήνεις πάνω την μπαταρία.. τουλάχιστον αν γίνει κάτι να σε προστατέψει κ να μην κλείσει κιόλας κ χάσεις τα δεδομένα σου.

Δημοσ.

εχεις πατησει καποιο πληκτρο κατα λαθος....ισως το κλειδωμα,το ειχα παθει και εγω πριν καιρο αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι ειχα κανει:X

Δημοσ.

η μπαταρια θα σου χαλασει ετσι κι αλλιως, το laptop ειναι για να το μετακινεις.

Μενει ανοιχτο μερες ολοκληρες χωρις να παθει τπτ.

Δεν ειναι αναγκη να χρησιμοποιεις συστημα ψυξης, εκτος και αν δεν μπορεις να ακουμπησεις το χερι σου στο πληκτρολογιο το καλοκαιρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...