mariner Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέμα που πραγματικά δεν εχω ασχοληθεί ποτέ και δεν εχω ιδέα τι είναι σωστο να κάνω και τι λάθος. Κάνοντας ποστ θερμοκρασίες του μηχανήματος μου για κάποιο άσχετο θέμα που έχω με την κάρτα γραφικών κάποιος φίλος μου είπε οτι ο ενας απο του δυο σκληρούς που έχω δουλεύει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες(61c). Αυτό προέρχεται απο την ψύξη που προσφέρουν αυτη την στιγμή τα φαν στο κουτί η μπορεί να είναι απο τίποτε άλλο? Σκέφτομαι αύριο να πάω πλαίσιο και να αντικαταστήσω βάζοντας καλύτερα φανακια. Τι θα πρέπει να προσέξω? ταιριάζουν όλα τα φανάκια σε όλα τα μηχανήματα, και ποιός κατα την γνώμη σας θα ήταν ενας καλός συνδιασμός για να πετύχω καλύ ψύξη στο μηχανημά μου?? Μήπως θα πρέπει αν γίνεται να προσθέσω φαν στο κουτί? Γινεται αυτό? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakos_18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ποιο κουτι εχεις? εχεις καποιον ανεμιστηρα πανω στο κουτι? αν δεν εχεις, για αρχη δοκιμασε να βαλεις εναν κατω μπροστα και εναν πισω πανω.στη συνεχεια αν οι δισκοι ειναι τοποθετημενοι ο ενας κατω απο τον αλλον, δοκιμασε να μετακινησεις τον εναν και να αφησεις μια κενη θεση ενδιαμεσα τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariner Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ποιο κουτι εχεις?εχεις καποιον ανεμιστηρα πανω στο κουτι? αν δεν εχεις, για αρχη δοκιμασε να βαλεις εναν κατω μπροστα και εναν πισω πανω.στη συνεχεια αν οι δισκοι ειναι τοποθετημενοι ο ενας κατω απο τον αλλον, δοκιμασε να μετακινησεις τον εναν και να αφησεις μια κενη θεση ενδιαμεσα τους.. Υπάρχουν τρείς ανεμιστήρες στο κουτί!!! Το πρόβλημα μου τώρα όμως φαίνεται ότι είναι ακόμα πιο σοβαρό μιάς και ο υπολογιστής αρνείται να ανοίξει. Μάλλον πάει για τεχνικό γιατί εγω δεν μπορώ να καταφέρω κάτι καλύτερο!!! Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 61 βαθμοι καλοκαιριατικα δεν το λες κατι υπερβολικο, χαλαρωσε. Εμενα και οι 6 που εχω στο κυριως PC εχουν αυτη την στιγμη που μιλαμε 51 βαθμους και ειναι βραδυ που εχει καποια δροσια. Γενικα αν δεν δεις καμια 75-80αρα δεν εχεις προβλημα κανενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 http://en.wikibooks.org/wiki/Minimizing_hard_disk_drive_failure_and_data_loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Κριμα που οσα γραφονται μπορει να ειναι δεκαετιας και κατι.... Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με σκληρο ακομα και με 65 βαθμους λειτουργιας, εννοειται ομως πως ποτε δεν ηταν συνεχομενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariner Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Κριμα που οσα γραφονται μπορει να ειναι δεκαετιας και κατι....Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με σκληρο ακομα και με 65 βαθμους λειτουργιας, εννοειται ομως πως ποτε δεν ηταν συνεχομενοι. Δυστυχώς στον δικό μου οι 65 είναι μόνιμοι!!!! και ο δεύτερος σκληρός δουλέυει στους μισους. Θα πάω αύριο στο πλαίσιο και θα δούμε τι γίνεται εντέλει με αυτό το μηχάνημα που πολύ με έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό!!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariner Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Κριμα που οσα γραφονται μπορει να ειναι δεκαετιας και κατι....Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με σκληρο ακομα και με 65 βαθμους λειτουργιας, εννοειται ομως πως ποτε δεν ηταν συνεχομενοι. Δυστυχώς στον δικό μου οι 65 είναι μόνιμοι!!!! και ο δεύτερος σκληρός δουλέυει στους μισους. Θα πάω αύριο στο πλαίσιο και θα δούμε τι γίνεται εντέλει με αυτό το μηχάνημα που πολύ με έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό!!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.