Προς το περιεχόμενο

Win7 και γραφη στα Ελληνικα

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. εχω εδω και περιπου 7-8 μηνες τα 7 Ultimate 32bit με τον υπολογιστη της υπογραφης μου (μονο που το λειτουργικο ειναι σε εναν νεο σκληρο της WD).

παρατηρησα οτι τις τελευταιες 4-5 μερες μου δημιουργηθηκε ενα θεμα με τη γραφη στα ελληνικα. το προβλημα παρουσιαζεται παντου, δηλαδη ειτε σε MS Office, ειτε σε browsers, ειτε σε notepad, ειτε οπουδηποτε γραψω με ελληνικα (ακομη και οταν κανω rename ενα folder η αρχειο).

το προβλημα εγκειται στο οτι καποιοι χαρακτηρες γραφονται δυο δυο. τι εννοω. παταω μια φορα το "?" και δεν εμφανιζεται. μολις το πατησω δευτερη φορα τοτε εμφανιζονται και τα 2, οποτε αναγκαζομαι να σβησω το δευτερο. μου το κανει με τους ακολουθους χαρακτηρες

: " ? / \ | [ ] { } + = _ -` ~ ; :

δοκιμασα αλλαγη πληκτρολογιου τιποτα. ελεγξα το event viewer δεν βλεπω καποιο error. κοιταξα τα processes απο το Process explorer δεν ειδα καποιο μυστηριο. επισης ετρεξα 2-3 διαφορετικα antimalware/antivirus scans κανενα δε βρηκε κατι.

υποψιαζεται καποιος τι μπορει να φταιει?

ειναι ψιλοσπαστικο να θες να γραψεις κατι και να γινεται συνεχεια αυτο.....:lol:

Δημοσ.

yeap! αλλα δεν.... θα δοκιμασω κατι ακομη.. εχει πολλα greek στο language/keyboard οταν κανω add τα ελληνικος...! θα βαλω καποιο αλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...