therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Υπαρχει καποια δεσμευση ή κατι που πρεπει να προσεξω κατα την δημιουργια λογαριασμου My account της Cosmote? Απλως δηλωνω τα στοιχεια που μου ζηταει και εγγαφομαι δωρεαν χωρις περιορισμους και χρεωσεις? Απλως θελω να το σιγουρεψω πριν κανω λογαριασμο. Θα μου δειχνει και οσες κινησεις γιναν πριν κανω το account?
jim3pap Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Υπαρχει καποια δεσμευση ή κατι που πρεπει να προσεξω κατα την δημιουργια λογαριασμου My account της Cosmote? Απλως δηλωνω τα στοιχεια που μου ζηταει και εγγαφομαι δωρεαν χωρις περιορισμους και χρεωσεις? Απλως θελω να το σιγουρεψω πριν κανω λογαριασμο. Θα μου δειχνει και οσες κινησεις γιναν πριν κανω το account? Καλησπέρα, Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κάνεις απλά εγγραφή με κάποιο mail και έχεις τον λογαριασμό σου ανα πάσα στιγμή on-line. Επίσης μπορείς μέσα απο εκέι να αλλάξεις πρόγραμμα, να προσθέσεις υπηρεσίες κτλ. Δυστυχώς ισχύει μόνο για ότι κίνηση έχει γίνει στον τρέχοντα λογαριασμό και μετά. Ελπίζω να βοήθησα.
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Οκ το ενεργοποιησα ηδη αλλα επειδη δεν εχει εκδοθει ακομα ο πρωτος λογαριασμος δεν μου εχει ενεργη την υπηρεσια e-bill. Παντως ηλπιζα πως η ενημερωση ηταν Live, αλλα τελικα εμαθα πως οι πληροφοριες εμφανιζονται συνολικα μονο στο τελος καθε μηνα. Αραγε ενημερωσει αναλυτικα εχει και για Blackberry Internet Service?
jim3pap Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ το ενεργοποιησα ηδη αλλα επειδη δεν εχει εκδοθει ακομα ο πρωτος λογαριασμος δεν μου εχει ενεργη την υπηρεσια e-bill. Παντως ηλπιζα πως η ενημερωση ηταν Live, αλλα τελικα εμαθα πως οι πληροφοριες εμφανιζονται συνολικα μονο στο τελος καθε μηνα. Αραγε ενημερωσει αναλυτικα εχει και για Blackberry Internet Service? Σε ενημερώνει ακριβώς όπως ο λογαριασμός σου. Αν δείχνει Blackberry Service στον αναλυτικό δείχνει και εκεί.
jim3pap Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ το ενεργοποιησα ηδη αλλα επειδη δεν εχει εκδοθει ακομα ο πρωτος λογαριασμος δεν μου εχει ενεργη την υπηρεσια e-bill. Παντως ηλπιζα πως η ενημερωση ηταν Live, αλλα τελικα εμαθα πως οι πληροφοριες εμφανιζονται συνολικα μονο στο τελος καθε μηνα. Αραγε ενημερωσει αναλυτικα εχει και για Blackberry Internet Service? Σε ενημερώνει ακριβώς όπως ο λογαριασμός σου. Αν δείχνει Blackberry Service στον αναλυτικό δείχνει και εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.