Andreas2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μήπως ξέρετε αν μπορεί να επιδιορθωθεί το πλαστικό κάτω εκεί που είναι η περίμετρος του γυαλιού του παραθύρου;;;Κόπηκε λίγο από τα κλαδιά σε δύο σημεία...
Alxnks Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 αντιπροσωπεια η παρπριζα χρειαζεσαι φιλε μου. εκτος αν μπορεις να το βγαλεις μονος σου κι αν τα κομματια που λες εχουν κοπει, δεν εχουν φυγει εντελως και τα κολλησεις με αρκετη λεπτοδουλεια με λιγη logo (ειναι μανουλα για συγκολληση ελαστικων υλικων) απο μεσα πρωτα κι αν χρειαστει κι απο την εξω πλευρα με προσοχη να μην φαινεται και ειναι ασχημο αισθητικα.
Andreas2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ίσως καλύτερα να σας έδειχνα photo ---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ---------- δεν είναι αυτό το αυτοκίνητο μου αλλά βρήκα φωτογραφία για να καταλάβετε... το μεγάλο δείχνει το μέρος και το μικρό που ακριβώς.
BritGreek Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αυτά είναι οι τσιμούχες. +1. Αυτά πωλούνται σε οποιοδήποτε μαγαζί με ανταλλακτικά. Και είναι και φτηνά. Εγώ άλλαξα τα δικά μου επειδή κάποιο καλόπαιδο τα έκοψε με κοπίδι και πλήρωσα 120 ευρώ (περίπου γιατί ήταν σε λίρες) για τις τέσσερις πόρτες.
tomasss Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 +1. Αυτά πωλούνται σε οποιοδήποτε μαγαζί με ανταλλακτικά. Και είναι και φτηνά. Εγώ άλλαξα τα δικά μου επειδή κάποιο καλόπαιδο τα έκοψε με κοπίδι και πλήρωσα 120 ευρώ (περίπου γιατί ήταν σε λίρες) για τις τέσσερις πόρτες. Μαγαζί με τί ανταλλακτικά? Παρμπρίζ ?
BritGreek Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μαγαζί με τί ανταλλακτικά? Παρμπρίζ ? Μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτου, φίλε μου. Αν ζεις κοντά στον Πειραιά, έχει έναν ολόκληρο δρόμο με τέτοια στη Λεύκα, στο δρόμο προς την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Με μεταχειρισμένα και καινούργια. Για τι αυτοκίνητο μιλάμε;
Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 πάντως στην φωτογραφία δείχνω το μικρό κομμάτι όχι το κάτω το πιο μεγάλο... το αυτοκίνητο μου είναι mazda demio
Alxnks Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 το μικρο;; αυτο που ερχεται απο μεσα απο την πορτα; οχι το απεξω που αφαιρειται; καλα..αν λες το απο μεσα, πως καταφερες να το χαλασεις αυτο;; αν ειναι αυτο, στανταρ θα θελει αντιπροσωπεια! αλλιως παρπριζας και εισαι μια χαρα.
Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 είναι το μεγάλο και μέσα από αυτό το ποιο λεπτό,το μικρότερο σε μέγεθος και λεπτότερο εκεί που είναι το γυαλί...δεν ξέρω αν κατάλαβες...δεν ξέρω αν ήταν έτσι από καιρό αλλά νομίζω το χάλασα σε ένα στενό χωματόδρομο που χάθηκα από κάτι κλαδιά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Χμ..οπότε τα βελάκια δεν δείχνουν μόνο τις τσιμούχες, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.