Noobidi4848 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Πήρα μία hyper tχ3 από multirama extreme γιατί οι θερμοκρασίες μου με τη stock ψύκτρα ήταν πολύ υψηλές και έτσι έκαε τρελό θόρυβο.Πάω λοιπόν να το εγκαταστήσω και μετά από 30 λεπτά τρίψιμο για να φύγει η πάστα της intel, έβαλα arctic silver 5 και πήγα να βάλω την tx3.Εκεί λοιπόν τα χχχχ pushpins δεν χώραγαν.Σηκώνω λοιπόν την ψύκτρα βρίζοντας ότι έβλεπα μπροστά μου και ξαναέβαλα πάστα και πήγα να την βάλω πάλι.Σχεδόν τα κατάφερα και φαινόταν σταθερή,αλλά λέω δεν κοιτάω μπας και η πάστα δεν απλώθηκε.Το βγάζω λοιπόν πάλι και βλέπω την πάστα να μην έχει απλωθεί καθόλου.:mad:Έπειτα από δυο τρεις προσπάθειες και πολύ βγάλσιμο βάλσιμο της πάστας συνειδητοποιώ γιατί δεν έμπαινε η ψύκτρα.Τα 2 από τα 4 pushpins είχαν σπάσει:-(:X:X:mad::mad:Και από το θυμό μου έχυσα τη μισή ισοπροπυλική αλκοόλη στο πόδι μου.Πως θα χρησιμοποιήσω τώρα αυτή την ψύκτρα;
yiannis_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 RMA χωρίς 2η σκέψη... Ελλατωματικό προϊόν φίλε. Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι το τι έτριβες να βγάλεις 30 λεπτά??? Η μαμά thermal paste βγαίνει στο λεπτό. Μήπως είχες πιεί πολλούς φραπέδες? Μήπως κανα τσιπουράκι και έτσι προέκυψαν τα σπασμένα push pins και η χυμένη ισοπροπυλική αλκοόλη?:lol:
Mountzouris Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Για τσιπουρακι το κοβω. Αλλωστε στο λεει και εμεσα. Και από το θυμό μου έχυσα τη μισή ισοπροπυλική αλκοόλη στο πόδι μου. Οπου σοπροπυλική αλκοόλη βαλε τσιπουρακι.
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Γιατί ελαττωματικό προϊόν, απ' τη στιγμή που σπάνε για πλάκα από κατασκευής;
yiannis_1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Για τσιπουρακι το κοβω. Αλλωστε στο λεει και εμεσα. Οπου σοπροπυλική αλκοόλη βαλε τσιπουρακι. :-D:-D Έλιωσα...
Noobidi4848 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πήρα μία hyper tχ3 από multirama extreme γιατί οι θερμοκρασίες μου με τη stock ψύκτρα ήταν πολύ υψηλές και έτσι έκαε τρελό θόρυβο.Πάω λοιπόν να το εγκαταστήσω και μετά από 30 λεπτά τρίψιμο για να φύγει η πάστα της intel, έβαλα arctic silver 5 και πήγα να βάλω την tx3.Εκεί λοιπόν τα χχχχ pushpins δεν χώραγαν.Σηκώνω λοιπόν την ψύκτρα βρίζοντας ότι έβλεπα μπροστά μου και ξαναέβαλα πάστα και πήγα να την βάλω πάλι.Σχεδόν τα κατάφερα και φαινόταν σταθερή,αλλά λέω δεν κοιτάω μπας και η πάστα δεν απλώθηκε.Το βγάζω λοιπόν πάλι και βλέπω την πάστα να μην έχει απλωθεί καθόλου.:mad:Έπειτα από δυο τρεις προσπάθειες και πολύ βγάλσιμο βάλσιμο της πάστας συνειδητοποιώ γιατί δεν έμπαινε η ψύκτρα.Τα 2 από τα 4 pushpins είχαν σπάσει:-(:X:X:mad::mad:Και από το θυμό μου έχυσα τη μισή ισοπροπυλική αλκοόλη στο πόδι μου.Πως θα χρησιμοποιήσω τώρα αυτή την ψύκτρα; LOL.Τελικά έκανα τη μακακία της χρονιάς.Δεν ήταν σπασμένα.Είχα ξεχάσει να τα τραβήξω πίσω.Φαίνεται αππορόφησα πολύ αλκοόλη Πρώτη αλλαγή ψύκτρας ήταν.
Noobidi4848 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σήμερα θα το προσπαθήσω.Ρε παιδιά όμως πριν το κάνω,μπας και ξέρετε πως μπορώ να βάλω την πάστα ώστε να απλωθεί σωστά αφού η ψύκτρα έχει heatpipes ανοιχτά;
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Με μια κάρτα (τηλεκάρτα, πιστωτική κλπ.) άπλωσέ τη ώστε να δημιουργήσεις μια πολύ λεπτή στρώση.
Noobidi4848 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Την άπλωσα αλλά όταν τον άνιξα η θερμοκρασία ήταν στους 99c!!!!!!Επίσης δούλευαν μόνο οι 2 από τους 4 πυρήνες!!!Λέτε να απενεργοποιήθηκαν για να αποτρέψουν τη ζημιά;Και λέτε να μην έχει καλή επαφή η ψύκτρα με το cpu;
Noobidi4848 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μάλλον.Μου φαίνεται πάντως ότι φταίει ότι ένα από τα pins δε φαινεται να κλείνει.Μου φαίνεται θα βάλω πάλι τη stock.Δε μου είπες όμως ρε phanispal,λες να χάλασαν οι 2 cores;Το realtemp δε τους έδειχνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.