Erwdios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Θα τα πάρω ταυτόχρονα κι όποιος αντέξει (in other words όποιο με κρατήσει)
L-Griever Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εγώ καθώς πήγα στο media markt το είχε το παιχνίδι σε 30 ευρώ μόνο...
LRoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εγώ καθώς πήγα στο media markt το είχε το παιχνίδι σε 30 ευρώ μόνο... Μήπως το μπέρδεψες με το 2? 25/10 δίνει το steam ημερομηνία κυκλοφορίας.
L-Griever Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μήπως το μπέρδεψες με το 2? 25/10 δίνει το steam ημερομηνία κυκλοφορίας. ¨Οχι αλήθεια λέω...
pc_admin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Βγηκε στα γνωστα στεκια . Θα παιζω μεχρι τις 28 που ειναι η μερα του bf3....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 δεν το πηρα ακομα,αλλα κατι βιντεακια που ειδα φαινετε τελειο.Μαλλον θα το παρω..
Impious Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το πηρε κανεις? Πως σας φαινεται? μουφα , μονο τα ανιματιονς αλλαξανε και τα φυζιξς http://www.youtube.com/watch?v=-tktF2cA580 in my opinion παντα http://www.youtube.com/watch?v=yin2b0_18v4
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχει κανείς καταφέρει να ελέγξει το φαγητό?? Σα @#%$ τρώνε! btw δεν έχει skirmish αν κ πιστεύω με τον καιρό θα βγούν custom maps/patches κ θα φτιάξει η κατάσταση.
DeTiPaleuw Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μονο εγω δυσκολευομαι να κλικαρω στους εχθρους για να κανω επιθεση? Παιζω πρωτη φορα το συγκεκριμενο παιχνιδι σαν σειρα γεινικοτερα και εχω απογοητευτει σε μεγαλο βαθμο μονο και μονο απο αυτο.. Επισης το map ειναι σπασιμο νευρων! ΓΤΠ diplay imo...
Thanos1972 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αστα να πανε.και εγω το ιδιο προβλημα εχω ειδικα με τους men at arms.ασε που κανει 10 ωρες να εμφανιστει το σπαθι κερσορας για να επιτεθω στους εχθρους.Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σαν διπυρηνος ο επεξεργαστης χρησιμοποιείται περιπου 80%.σαν τετραπυρηνος ακομη πιο λιγο.Αλλα η καρτα 100% και πρωτη φορα την βλεπω σε game να βαραει τετοιες θερμοκρασιες που βλεπω.Σιγα τα γραφικα πια....
LuxJaja Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω απογοητευτεί τρελά. Δε παίζεται. Οι στρατιώτες πάνε σα βόδια. Δε μπορείς να τους βάλεις εκεί που θες ποτέ. Κολλάνε κάθε 2 κινήσεις. Θα γυρίσω στο παλιό που τουλάχιστον έπαιζε και το χαιρόμουν.
traganeus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πολύ αργή και η πλοκή του. πιο αργά και απο κηδεία πάει. Το κλικάρισμα είναι τρομερά δύσκολο, αν σε αυτά τα κομμάρια ήταν όπως το 2, θα ήταν πολύ γαμάτη παιχνιδάρα!!! Τώρα είναι απλά μια πατάτα.
Voodooman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πώς το κατάφεραν αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Εν έτει 2011 και να έχουμε τέτοια προβλήματα στο gameplay, σαν αυτά που αναφέρατε. Πολλά χρόνια είχα να δω παιχνίδι με τόσο δύσκολο έλεγχο των μονάδων, είναι που είναι και σύνθετο και καταντάει κουραστικό. Θα το παλέψω και άλλο εις μνήμην των παλιότερων που είχα λειώσει, αλλά δεν το βλέπω...
Bigi444444 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ξέρετε πόσες φορές έχω πει να τους στείλω mail και να τους προτείνω να βγάλουν hd remake του πρώτου ή και του crusader;Απλά να ρετουσάρουν τα γραφικά και να προσθέσουν hd αναλύσεις χωρίς να αλλάξουν κάτι άλλο.Μα είναι τραγικά τα παιχνίδια τους σε 3d!Όλα όμως!Αυτό δεν το δοκίμασα καν γιατί κάτι μου έλεγε έντονα μέσα μου ότι θα είναι φιάσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα