Προς το περιεχόμενο

ssd και προβλημα χωρου

M_i_k_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα σκληρο δισκο ssd (τον postville των 80giga) και ενω ψαχνω στους φακελους και βλεπω οτι ποιασμενα ειναι ΜΟΝΟ τα 20giga μου δειχνει οτι εχω ποιασμενα τα 55giga του δισκου.. το μονο που εχει ο δισκος μεσα ειναι μερικα προγραμματα (δεν ξεπερνανε τα 3 giga ολα μαζι) και τα windows..

μερα με την μερα ο χωρος ολο και μειωνεται.. ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.
εχω ενα σκληρο δισκο ssd (τον postville των 80giga) και ενω ψαχνω στους φακελους και βλεπω οτι ποιασμενα ειναι ΜΟΝΟ τα 20giga μου δειχνει οτι εχω ποιασμενα τα 55giga του δισκου.. το μονο που εχει ο δισκος μεσα ειναι μερικα προγραμματα (δεν ξεπερνανε τα 3 giga ολα μαζι) και τα windows..

μερα με την μερα ο χωρος ολο και μειωνεται.. ξερει κανεις τι παιζει?

Μήπως έχεις αρπάξει κανένα worm δεσμεύει χώρο και στο τέλος κολάει τον υπολογιστή;

Δημοσ.
Μήπως έχεις αρπάξει κανένα worm δεσμεύει χώρο και στο τέλος κολάει τον υπολογιστή;

λες? οσο παει και το βλεπω και τρωει περισσοτερο χωρο στον c:

αντε παλι φορματ..

Δημοσ.

Βάλε αυτό και δες που είναι ο χαμένος χώρος. Αν έχεις ενεργοποιημένο το system restore, δες και στον κατάλογο System Volume Information.

Δημοσ.
Βάλε αυτό και δες που είναι ο χαμένος χώρος. Αν έχεις ενεργοποιημένο το system restore, δες και στον κατάλογο System Volume Information.

ευχαριστω πολυ

πολυ χρησιμο προγραμμα!

τελικα εκανε το εξης.. ηθελα να κανω καποιο παιχνιδι εγκαταση και την πρωτη φορα ειχα επιλεξει να το κανει στον c: ενο ηθελα να το κανει σε αλλον σκληρο δισκο..

τελικα επειδη ειχα πατησει ακυρωση στην μεση της εγκαταστης το κρατησε στον φακελο temp και ειχε "χρεωσει" τον χωρο χωρις να υπαρχει στην ουσια τιποτα..

και παλι ευχαριστω τελειο το προγραμμα!!!

EDIT: βρηκε αυτα τα αρχεια τα οποια ποιανουν 4giga το ενα και 6giga το αλλο.

δεν ειναι στον φακελο windows ειναι εντελος ακυρα και οταν παω να τα σβησω μου βγαζει οτι χρησιμοποιουνται αυτην την στιγμη? ειναι χρησιμα αρχεια η να τα σβησω?

και αν πρεπει να τα σβησω πως αφου μου λεει οτι δεν γινεται επειδη χρισιμοποιουνται?

Δημοσ.
Τι όνομα έχουν αυτά τα αρχεία και σε πιο φάκελο είναι?

αυτα τα δυο ειναι

s63nl2.jpg

να τα σβησω? ειναι ιος?

και αν ναι πως να τα σβησω αφου λεει οτι χρησημοποιουνται?

Δημοσ.

οχι,να μην τα σβήσεις. Το ενα είναι το pagefile δηλαδη η εικονική μνήμη και το άλλο ειναι το αρχείο για το hibernate.

Δημοσ.
οχι,να μην τα σβήσεις. Το ενα είναι το pagefile δηλαδη η εικονική μνήμη και το άλλο ειναι το αρχείο για το hibernate.

οκ σας ευχαριστω..

αφου δεν ειναι καποιος ιος και ειναι αρχεια τον windows τα κραταω για να μην εχω κανενα προβλημα μετα..

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι ασφαλείς τρόποι να γλυτώσεις τα ακριβοπληρωμένα gigabyte σου.

Εδώ.

Πάω να το bump-άρω με την ευκαιρία.

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι ασφαλείς τρόποι να γλυτώσεις τα ακριβοπληρωμένα gigabyte σου.

Εδώ.

Πάω να το bump-άρω με την ευκαιρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...