bscyb Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 από ότι έψαξα στο internet δεν υπάρχει κάποιο site που να γίνετε αυτό οπότε κάνω post εδώ μήπως μπορεί κάποιος να με help δίνω paysafecard (τον κωδικό) τον 25 euro για 5 euro στο paypal τα 5 euro στο paypal τα χρειάζομαι ως την κυριακή και είναι μεγάλη ανάγκη και για να μην λέτε ότι θέλω να σας κλέψω πρώτα θα στείλω εγώ το code και μετά θα μου στήλη στο paypal ,απλά πριν στείλω το code θα θέλω να βεβαιωθώ ότι ο άλλος έχει paypal οποιος με help θα του είμαι ευγνόμονος
alquiii Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καταρχιν μιλα ελληνικα..τι σημαινει να σε help?? Και κατα δευτερο λογο τετοιου ειδους δραστηριοτητες δεν νομιζω να επιτρεπονται εδω
pavlos77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Κοίτα εδώ http://www.paysafecard2webmoney.com/paysafecard_en.html
bscyb Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καταρχιν μιλα ελληνικα..τι σημαινει να σε help??Και κατα δευτερο λογο τετοιου ειδους δραστηριοτητες δεν νομιζω να επιτρεπονται εδω Συγνώμη άπλα έχω συνηθίσει με τα greeklish και αυτό που ζήταω δεν είναι τίποτα το παράνομο όπως είπα είναι μεγάλη ανάγκη να έχω τα 5 euro στό paypal μέχρι την κυριακή αλλιός θά περίμενα μέχρι την δευτέρα πού θα ξανάανοιξουν οι τράπεζες και θα έστελνα απο έκει τα λεφτά και pavlos77 το ξέρω αυτό το site άλλα τις τελευτάιες 3 εβδομάδες δεν μπορείς να κάνεις απο paysafe σε paypal
isay Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 από ότι έψαξα στο internet δεν υπάρχει κάποιο site που να γίνετε αυτό οπότε κάνω post εδώ μήπως μπορεί κάποιος να με help δίνω paysafecard (τον κωδικό) τον 25 euro για 5 euro στο paypal τα 5 euro στο paypal τα χρειάζομαι ως την κυριακή και είναι μεγάλη ανάγκη και για να μην λέτε ότι θέλω να σας κλέψω πρώτα θα στείλω εγώ το code και μετά θα μου στήλη στο paypal ,απλά πριν στείλω το code θα θέλω να βεβαιωθώ ότι ο άλλος έχει paypal οποιος με help θα του είμαι ευγνόμονος Κάτσε να δούμε αν έγινες κατανοητός (ειλικρινά αν διαβάσεις το μήνυμα σου βγάζεις νόημα; ). Έχεις ένα κωδικό για 25 ευρώ paysafe card και θες να τα "καταθέσεις" στο λογαριασμό σου στο Paypal γιατί την Κυριακή έχεις να πληρώσεις 5 ευρώ (μέσω paypal), σωστά; Τέτοια υπηρεσία που να είναι αξιόπιστη δεν υπάρχει. Την paysafecard2webmoney μην την εμπιστεύεσαι (για διάφορους λόγους που δε θα αναλύσω τώρα). Τι μπορείς να κάνεις; (είναι και Παρασκευή απόγευμα, τελευταία στιγμή ρωτάς) Να πληρώσεις τη συνδρομή μέσω κάποιου paypal λογαριασμού που ανήκει σε φίλο σου ή να ζητήσεις από φίλο σου που έχει υπόλοιπο στο Paypal του, να μεταφέρει 5 ευρώ στο δικό σου λογαριασμό paypal.
bscyb Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 βάσικα όχι δεν έχω Paysafe ακόμα άλλα αν κάποιος θελήσει να κάνει trade μάζι μου θα πάω να αγοράσω μία και δυστιχός δεν έχω κάποιο φίλο που να έχει Paypal για αυτό και ζήτησα έδω βοήθεια και βέβαια αυτός που θα με βοήθησει θά έχει κέρδος 20 euro αφού θα του δόσω 25 και θα μου δόσει 5 ---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:23 ---------- βάσικα όχι δεν έχω Paysafe ακόμα άλλα αν κάποιος θελήσει να κάνει trade μάζι μου θα πάω να αγοράσω μία και δυστιχός δεν έχω κάποιο φίλο που να έχει Paypal για αυτό και ζήτησα έδω βοήθεια και βέβαια αυτός που θα με βοήθησει θά έχει κέρδος 20 euro αφού θα του δόσω 25 και θα μου δόσει 5 Ωραιά τελικά εκάνα trade με καποιον οπότε μπορεί να γίνει lock το topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.