Προς το περιεχόμενο

Μου χυθηκε 430ml περιπου απο υγρο υδροψυξης στη μητρικη,Το εσωσα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό κάνουμε στα εργαστήρια με το Silica Gel... Θα πετύχει αν και δε χρειλαζεται. Σιγα μην το καταλαβουν... Εδω εγω τους εχω επιστρεψει καμμένη απο κεραυνό και μου την άλλαξαν.

Αν θες να την επιστρεψεις την μητρικη υπαρχει και ο φυσικοχημικος τροπος να την απαλλαξεις απο υγρασια. βρες μια μεγαλη σακουλα που να χωραει την μητρικη ανετα ετσι ωστε να κλεινει με τη μητρικη μεσα. Αν εχεις ακομα την αντιστατικη σακουλιτσα της μητρικης ακομα καλυτερα.

βαλε σε ενα κομματι χαρτι κουζινας περιπου 4 5 κουταλιες σουπας αλατι μαγειρικης. διπλωσε το χαρτι με το αλατι καλα για να μην ανοιξει.

βαλε στη σακουλα τη μητρικη το χαρτι κουζινας με το αλατι και κλεισε καλα τη σακουλα με λιγο σελοτειπ.

σε 24 ωρες σου εγγυωμαι οτι μεσα στη σακουλα οτιδηποτε υγρασια θα εχει αποροφηθει απο το αλατι.

Για καλυτερα αποτελεσματα σου συνιστω το αλατι να το βαλεις πριν το χρησιμοποιησεις στο φουρνο σε ενα μικρο αλουμινενιο σκευος στους 100 βαθμους (οχι παραπανω) για μια ωρα. ετσι θα ειναι ακομα πιο ξηρο και υδροσκοπικο

edit...αυτο ο τροπος που σου περιγραφω ειναι για να ελαχιστοποιησεις την πιθανοτητα να ανακαλυψουν την υγρασια μετα το RMA. αν φυσικα εχει παθει ζημια η μητρικη δε θα τη σωσεις ετσι...

Δημοσ.

Το καθαρό οινόπνευμα (ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ασετόν) όπως είπε σωστά ο Πάοκ, με ένα πινελάκι, καλύτερα. Έχει και πιο εξειδικευμένα υγρά για την απόμακρυνση της υγρασίας/των αλάτων, αλλά την ίδια δουλειά κάνουν. Την αφήνεις να στεγνώσει, και αφού πεις προσευχή δοκιμάζεις πάλι.

Αν δεν έκανε λεκέ πάνω από το χρώμα του υγρού και δεν φαίνεται υγρασία κλπ, γύρνα την να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Φυσικά κουβέντα για το τι και πως :-D.

Δημοσ.
Αυτό κάνουμε στα εργαστήρια με το Silica Gel... Θα πετύχει αν και δε χρειλαζεται. Σιγα μην το καταλαβουν... Εδω εγω τους εχω επιστρεψει καμμένη απο κεραυνό και μου την άλλαξαν.

αυτα ειναι...παιδια το πσι δοθυλειει απλα με το ποθ συνδεετει 24πιν ξεκιναει το συστημα

Δημοσ.
Εκτος αν μερικα μελη εδω που εργαζονται στο Πλαισιο ειδαν τα ποστς και τα στοιχεια σου.:devil:

Σκασμος..!!! χαχαχ δεν νομιζω και αυτοι και να το ειδαν θα βαλουν το χερακι τους

Δημοσ.

Φυσικα κανω χιουμορ και ευχομαι να πανε ολα καλα,αλλα ενα edit στα posts που λενε απο ποιο μαγαζι πηρες την μητρικη δεν βλαπτει,νομιζω.

Δημοσ.
Φυσικα κανω χιουμορ και ευχομαι να πανε ολα καλα,αλλα ενα edit στα posts που λενε απο ποιο μαγαζι πηρες την μητρικη δεν βλαπτει,νομιζω.

ε-way ..το λεω νομιζω η οχι..

Δημοσ.
Εισαι σιγουρος?

Απολυτος γιατι με αλλο τροφοδοτικο δεν βραχυκυκνωσε ποτε...ετσι το εστειλα αυτο γιΑ ΡΜΑ μηρα και μια μπαταριουλα καινουργια...και τωρα ειμαι online..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...