Προς το περιεχόμενο

Free portal @ steam

yannis18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και περιγράφω παραπάνω γνωρίζει κάποιος? :cry:

Να περιμένω μπας και κατεβει ή να το βάλω από την αρχή?

sorry που σας πρήζω

Στην χειρότερη περίπτωση κανείς δεξί κλικ, ιδιότητες και σβήνεις τα τοπικά αρχεία και κατεβάζεις από την αρχή. Όσο για το αν είναι δωρεάν μετά τις 24, δεν το εχω ψάξει περαιτέρω καθώς το εχω ήδη αγοράζει παλιότερα. Θα μάθω και θα ενημερώσω

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάνει τα παιχνίδια κατ'ευθείαν install από το Steam. Εσύ κατεβάζεις το Steam και βάζεις το ή τα παιχνίδια που θες να 'κατέβουν'. Μετά, θα εγκατασταθούν αυτομάτως στον υπολογιστή σου.

ευχαριστώ για την διευκρίνιση!:-)

Oscar_Mike, γίνεται πανικός με downloads, εξ' ου και το suspended. Μπορείς να διακόψεις και να ξαναδοκιμάσεις απ' την αρχή (ίσως σε βάλει σε καλύτερο queue), αλλά πριν το κάνεις αυτό, δοκίμασες να κλείσεις το engine εντελώς και να κάνεις επανεκκίνηση (όχι pause/resume);

Προσωπικά, την Πέμπτη το βράδυ που κόλλησε το download στο Steam, αυτό έκανα και 'πήρε 'μπρός'. :-)

όταν λέτε να κλείσω το engine, εννοείτε να να βγω [->exit] από το Steam και να συνδεθώ πάλι?

αν ναι, το έχω δοκιμάσει αρκετές φορες από χτες,

αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι ενώ το download σταμάτησε χτες σε ώρα αιχμής (το Server Bandwidth του steam ήταν στο peak) αργότερα το βραδυ και σήμερα το πρωί που φαίνεται να μην έχει τόση κίνηση, το πρόβλημα παραμένει, δεν έχει κατεβάσει ούτε mb :-(

εκτος και αν το Server Bandwidth δεν έχει σχέση

Θεωρητικα αν σβυσεις τα temp αρχεια θα αρχισει απο την αρχη.
Μπορείς να διακόψεις και να ξαναδοκιμάσεις απ' την αρχή (ίσως σε βάλει σε καλύτερο queue)

αν δεν κατεβάσει τίποτα και σήμερα σαν υστατη λύση βλέπω να κάνω αυτό, ελπίζω να με αφήσει να το ξανακατεβάσω και να μην μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα

sorry αν οι απορίες μου ακούγονται noobikes αλλα πρώτη φορα ασχολούμαι με steam!

----εδιτ----

Στην χειρότερη περίπτωση κανείς δεξί κλικ, ιδιότητες και σβήνεις τα τοπικά αρχεία και κατεβάζεις από την αρχή.

σε ευχαριστώ γιάννη!

κάτι τέτοιο θα γίνει μου φαίνεται!

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως επειδή το παιχνίδι δεν το ήξερα καθόλου...έχω μείνει άφωνος!! Γι αυτούς που σκέφτονται να το κατεβάσουν και διστάζουν... Το παιχνίδι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!

Δημοσ.
η μεταφραση αυτου του κομματιου ειναι σχετικα ξεκαθαρη, τωρα αν δεν ξερουν να συνταξουν μια παραγραφο αυτο ειναι δικο τους θεμα

Φίλε Nik.K., θα πρότεινα να μην επιχειρήσουμε να βρούμε την απάντηση από τη μετάφραση, γιατί η τυχόν ασάφεια του αρχικού κειμένου γίνεται μεγαλύτερη στα ελληνικά.

Το αρχικό (αγγλικό) κείμενο λέει σαφώς "you only have a few days to decide if your free copy of Portal is worth the price". "Free copy", όχι demo, όχι trial. Αν και πιστεύω ότι είναι σαφές αυτό που θέλει να πει ο ποιητής, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι θα μπορούσε το κείμενο να ήταν πιο ξεκάθαρο, με νέτα-σκέτα λογάκια. Ίσως κι αυτό να είναι μέσα στο μάρκετινγκ.

Κατ' εμέ, το θέμα δεν είναι τι εννοεί η διαφήμιση, αλλά το κατά πόσο πιθανό είναι η εταιρεία θα υπαναχωρήσει σε αυτά που δηλώνει σε αυτήν. Θέλω να πιστεύω ότι η εταιρεία που έκανε θρησκεία το Half Life δεν αρέσκεται σε κολπάκια πχ τύπου Wind: "δωρεάν 1.5 Gb mobile internet μέχρι x του μήνα, α, όχι, αλλάξαμε γνώμη, η προσφορά ίσχυε μέχρι προχτές, τώρα πάρτε 100 ΜΒ για να μην υπάρχει νομικό έρισμα για καταγγελία" (είναι φρέσκο και με καίει, τι να κάνουμε).

Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας από παραπλανητικές διαφημίσεις, σωστά ψαχνόμαστε. Δε βασιζόμαστε στα λόγια, εξάλλου γι' αυτό ψάχνουμε την απάντησή μας στο license.

---------- Προσθήκη στις 15:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ----------

όταν λέτε να κλείσω το engine, εννοείτε να να βγω [->exit] από το Steam και να συνδεθώ πάλι?

αν ναι, το έχω δοκιμάσει αρκετές φορες από χτες,

αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι ενώ το download σταμάτησε χτες σε ώρα αιχμής (το Server Bandwidth του steam ήταν στο peak) αργότερα το βραδυ και σήμερα το πρωί που φαίνεται να μην έχει τόση κίνηση, το πρόβλημα παραμένει, δεν έχει κατεβάσει ούτε mb :-(

Τότε ίσως καλύτερα να καθαρίσεις τα προσωρινά αρχεία, φίλε Oscar_Mike και να ξαναρχίσεις, για καλό και για κακό, μην τυχόν κι έχεις corrupted data ήδη. Προσωπική εκτίμηση, ας δούμε τι έχουν να πουν και οι άλλοι.

Δημοσ.

Παιδιά μιλάμε για την valve εδώ. Δεν είναι καμιά εταιρεία της πλάκας. Και έχει κάνει πολλές φορές προσφορές τύπου free to play.

Οπότε όποιος δεν το κατεβάσει μέχρι 24/5 κακό του κεφαλιού του. Τι έχει να χάσει; μερικά ΜΒ στο download quota που δεν υφίσταται; Εγώ πάντως δεν βρηκα πουθενά στο ιντερνετ αναφορά περί free to play μέχρι τις 24/5.

Και τα κεφαλαία μέγεθος 30 (:shock:) παρακαλώ να αποφεύγονται. Μη κάνουμε quote και γεμίζουμε τζάμπα το φόρουμ.

Δημοσ.

Ωραιο το παιχνιδι αλλα πολυ μικρο σε διαρκεια..

Σε 3 μερες το τερματισα χωρις να το 'καψω' σε χρονο, περιπου 30 λεπτα την ημερα.

Τωρα παιζω καποιες bonus πιστες που εχει, μεχρι τις 24 του μηνα θα το εχω κανει uninstall να μην πιανει χωρο

Δημοσ.
So you only have a few days to decide if your free copy of Portal is worth the price we're currently charging

Αυτο για σενα δεν ειναι ξεκαθαρο δλδ ? περιεργο.

Χαίρομαι που έχεις καλή γνώση αγγλικών.

Θα μου επιτρέψεις όμως να την αμφισβητήσω, όχι κάνοντας μεταφράσεις ή παραθέτοντας κανόνες, αλλά απλά τοποθετώντας με υπέρ της get it now, own forever λογικής.

Λέει ουσιαστικά ότι σου δίνουμε τσάμπα το παιχνίδι και αυτό το κάνουμε έως τότε. Δεν σου δίνουμε το παιχνίδι και είναι τσάμπα έως τότε.

Το κάνω και σε προτασιακή ή κατηγορηματική λογική αν θες :lol:. Βαριέμαι λίγο όμως.

Σε λίγες μέρες θα δούμε βέβαια.

Thanks for the tip topic starter (μάλλον δηλαδή, γιατί εξαιτίας αυτού έβαλα το διάολο το steam client στο μηχάνημα μου. Ελπίζω να μην γυρίσω κάποτε εδώ με κατάρες! )

Δημοσ.

Εγω απλα δεν καταλαβαινω το So you only have a few days to decide.....

Αν ειναι για παντα Free τοτε γιατι εχουμε μοναχα λιγες μερες για να αποφασισουμε ?

Δημοσ.
Εγω απλα δεν καταλαβαινω το So you only have a few days to decide.....

Αν ειναι για παντα Free τοτε γιατι εχουμε μοναχα λιγες μερες για να αποφασισουμε ?

Επειδή η προσφορά (της απόκτησης δωρεάν του τίτλου) ισχύει για λίγες μέρες. Ταυτολογία.

One more time.

Άλλη η διάρκεια της διάθεσης της προσφοράς, άλλη η διάρκεια του ownership του παιχνιδιού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...