inexhale Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 κανεις ΜΕΓΑΛΟ λαθος μετα τις 24 θα παιρνεις μια ωραιοτατη οθονη που θα λεει buy the game.. αλλα το τερματισα μεσα σε 1 ωρα για 2η φορα.. so.. free time is enough! http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=14910927&postcount=32
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 +1 Καθαρα πραγματα, δεν νομιζω πως υπαρχει χωρος παρερμηνευσης. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=14910927&postcount=32 Ουπς, μάλλον υπάρχει χώρος [sic] παρερμήνευσης...
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τι να πω, εμπιστευομαι το τι λενε στην πρωτη σελιδα περισσοτερο απο το οτι λενε στο Forum. Ειδωμεν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τι να πω, εμπιστευομαι το τι λενε στην πρωτη σελιδα περισσοτερο απο το οτι λενε στο Forum. Ειδωμεν. Βέβαια στο forum απαντά άνθρωπος της Valve Corp, όχι κάποιος τυχαίος. Και στην πρώτη σελίδα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο λες. Δεν γράφει πουθενά "παίξτε ελεύθερα μέχρι τις 24.05", λέει "κατεβάστε το δωρεάν μέχρι τις 24.05"...
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 παιδιά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και περιγράφω παραπάνω γνωρίζει κάποιος? Να περιμένω μπας και κατεβει ή να το βάλω από την αρχή? sorry που σας πρήζω
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Portal is free. Free on the Mac. Free on the PC. But only until May 24th. So you only have a few days to decide if your free copy of Portal is worth the price we're currently charging Αυτο για σενα δεν ειναι ξεκαθαρο δλδ ? περιεργο. Mike εγω θα ελεγα να το κατεβασεις εξαρχης αν και δεν ξερω το πως, δεν ειμαι στο σπιτι τωρα.
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Mike εγω θα ελεγα να το κατεβασεις εξαρχης αν και δεν ξερω το πως, δεν ειμαι στο σπιτι τωρα. αυτό δεν ξέρω και εγώ.. να διαγράψω όλα τα αρχεία από τον σκληρό που έχει κατεβάσει μέχρι τώρα και να το βάλω εξαρχής? ή θα δει ότι το έχω βάλει να κατεβαίνει ήδη μια φορα και θα με "κόψει"?
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Θεωρητικα αν σβυσεις τα temp αρχεια θα αρχισει απο την αρχη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Portal is free. Free on the Mac. Free on the PC. But only until May 24th. So you only have a few days to decide if your free copy of Portal is worth the price we're currently charging Αυτο για σενα δεν ειναι ξεκαθαρο δλδ ? περιεργο. [...] Δεν είναι ξεκάθαρο, όχι. Έτσι όπως το διαβάζω, αυτό που γράφει σε απλά ελληνικά είναι: "σου το δίνω δωρεάν κι εσύ θα αποφασίσεις αν όντως αξίζει την τιμή του". Είναι αυτό που λένε στο εμπόριο 'κράχτης'. Προσωπικό παράδειγμα: κατέβασα το Steam και το Portal δωρεάν, γλυκάθηκα και αγόρασα το Torchlight και το LucasArts Adventure Pack. Και φυσικά περιμένω πώς και πώς το Half-Life και τα διάφορα Tomb Raider για να καταργήσω οριστικά το κατά τα άλλα άχρηστο partition των Windows στο MacBook μου... καλησπέρα παιδιά, έφτιαξα λογαριασμό και κατέβασα και το Steam, επόμενο βήμα είναι το instal? κάνει instal κατευθείαν στο pc από το Steam ή το κατεβάζει πρώτα στο σκληρό σαν αρχείο και μετά κανεις το instal? ευχαριστώ! Κάνει τα παιχνίδια κατ'ευθείαν install από το Steam. Εσύ κατεβάζεις το Steam και βάζεις το ή τα παιχνίδια που θες να 'κατέβουν'. Μετά, θα εγκατασταθούν αυτομάτως στον υπολογιστή σου.
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν είναι ξεκάθαρο, όχι. Έτσι όπως το διαβάζω, αυτό που γράφει σε απλά ελληνικά είναι: "σου το δίνω δωρεάν κι εσύ θα αποφασίσεις αν όντως αξίζει την τιμή του". Είναι αυτό που λένε στο εμπόριο 'κράχτης'. Προσωπικό παράδειγμα: κατέβασα το Steam και το Portal δωρεάν, γλυκάθηκα και αγόρασα το Torchlight και το LucasArts Adventure Pack. Και φυσικά περιμένω πώς και πώς το Half-Life και τα διάφορα Tomb Raider για να καταργήσω οριστικά το κατά τα άλλα άχρηστο partition των Windows στο MacBook μου... Βασικα η πιστη μεταφραση ειναι " Ετσι εχεις λιγες μερες για να αποφασισεις αν η δωρεαν εκδοση του Postal αξιζει την τιμη που χρεωνουμε αυτη την στιγμη ". Αν και δεν ειναι 100% ξεκαθαρο μαλλον τονιζει πως αυτο ειναι κατι σαν Trial του αιχνιδιου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Βασικα η πιστη μεταφραση ειναι " Ετσι εχεις λιγες μερες για να αποφασισεις αν η δωρεαν εκδοση του Postal αξιζει την τιμη που χρεωνουμε αυτη την στιγμη ". Αν και δεν ειναι 100% ξεκαθαρο μαλλον τονιζει πως αυτο ειναι κατι σαν Trial του αιχνιδιου. Καλώς, ο καθένας δίνει την ερμηνεία του. Απομένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη, μετά τις 24.05 (αν και συνεχίζω να εμπιστεύομαι την δήλωση του εκπροσώπου της Valve).
t3moof Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 συνεχίζω να εμπιστεύομαι την δήλωση του εκπροσώπου της Valve. +1 Το παιχνίδι το παίρνεις δωρεάν μέχρι τις 24 και το παίζεις δωρεάν στον αιώνα τον άπαντα (ή κλείσει η εταιρεία, ή/και μέχρι να αυτοαναφλεγούν όλοι οι servers ταυτόχρονα). Όποιος αμφιβάλλει, ας κάνει τον κόπο να το επιβεβαιώσει σε άλλα fora (cnet, gamespot, κτλ). Ακόμα πιο σίγουρα, για του λόγου το αληθές, ας ελέγξει το licence στο Steam engine. Όποιος έχει ήδη καταχωρήσει το παιχνίδι, του ανήκει. Oscar_Mike, γίνεται πανικός με downloads, εξ' ου και το suspended. Μπορείς να διακόψεις και να ξαναδοκιμάσεις απ' την αρχή (ίσως σε βάλει σε καλύτερο queue), αλλά πριν το κάνεις αυτό, δοκίμασες να κλείσεις το engine εντελώς και να κάνεις επανεκκίνηση (όχι pause/resume);
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 [...] Oscar_Mike, γίνεται πανικός με downloads, εξ' ου και το suspended. Μπορείς να διακόψεις και να ξαναδοκιμάσεις απ' την αρχή (ίσως σε βάλει σε καλύτερο queue), αλλά πριν το κάνεις αυτό, δοκίμασες να κλείσεις το engine εντελώς και να κάνεις επανεκκίνηση (όχι pause/resume); Προσωπικά, την Πέμπτη το βράδυ που κόλλησε το download στο Steam, αυτό έκανα και 'πήρε 'μπρός'.
redcom7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε φαινεται πολυ ενδειαφερον παιχνιδι..
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 +1 Το παιχνίδι το παίρνεις δωρεάν μέχρι τις 24 και το παίζεις δωρεάν στον αιώνα τον άπαντα (ή κλείσει η εταιρεία, ή/και μέχρι να αυτοαναφλεγούν όλοι οι servers ταυτόχρονα). Όποιος αμφιβάλλει, ας κάνει τον κόπο να το επιβεβαιώσει σε άλλα fora (cnet, gamespot, κτλ). Ακόμα πιο σίγουρα, για του λόγου το αληθές, ας ελέγξει το licence στο Steam engine. Όποιος έχει ήδη καταχωρήσει το παιχνίδι, του ανήκει. Oscar_Mike, γίνεται πανικός με downloads, εξ' ου και το suspended. Μπορείς να διακόψεις και να ξαναδοκιμάσεις απ' την αρχή (ίσως σε βάλει σε καλύτερο queue), αλλά πριν το κάνεις αυτό, δοκίμασες να κλείσεις το engine εντελώς και να κάνεις επανεκκίνηση (όχι pause/resume); Φιλε μου να εισαι σιγουρος πως επειδη συνεργαζομαι με αρκετες εταιρειες παιχνιδιων ειμουν εκ των πρωτων που ελαβαν το μυνημα του Steam και το εκανα Download. Ωστοσο επειδη με τα αγγλικα δεν τα παω καθολου ασχημα η μεταφραση αυτου του κομματιου ειναι σχετικα ξεκαθαρη, τωρα αν δεν ξερουν να συνταξουν μια παραγραφο αυτο ειναι δικο τους θεμα, εγω απλα μεταφραση κανω. ΥΓ : Βασικα δεν με νοιαζει και τοσο το εν λογω παιχνιδι οποτε δεν εχω μπει και στην διαδικασια να το συζητησω μαζι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.