Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δεν ειμαι απο τους πιτσιρικαδες χρηστες αλλα μαλλον απο του μεγαλυτερους (43 ετων)και την Τεταρτη θα παω να κανω εγχειρηση καταρακτη στο ματι στο <A HREF="http://www.orasis.gr" TARGET=_blank>www.orasis.gr</A> Επειδη εχω αρχισει και ...ψιλοφοβαμαι αν καποιος εχει καμμια εμπειρεια ας μου πει...<P>
greco Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Geia xara.<BR>Loipon apo oti xerw (oxi apo prwsopiki empeiria kathws eimai 19) i egxeirisi ayti palia itan elafrws epikindini alla twra einai mia tetrimmeni epemvasi me elaxisto pososto kindinou. Provlimata pou exw akousei exoun sxesi me atoma megalis ilikias (55+) pou aplws diskoleytikan kai eixan provlima me tin antoxi stin egxeirisi logw ilikias. Stin dikia sas ilikia den pisteyw oti tha exete kanena provlima.<BR>Kali tixi.<BR>Panayiotis
apokaliptis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Platano,kali tixi kai apo mena!!!!!<p>[ 25-11-2001: Message edited by: apokaliptis ]
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Παιδια σας ευχαριστω απο καρδιας!!! Η θεωρια ετσι λεει και ο γιατρος ειναι ο top του ειδους (Ι.Λαμπροπουλος).Θα δουμε .ʼ! και κοστος ...750.000δρχ
Johnnie Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Καλή επιτυχία συνονόματε φίλε Platano.<BR>Tώρα πια τέτοιες εγχειρήσεις θεωρούνται ρουτίνας για τους ειδικούς <BR>Δε νομίζω λοιπόν ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.<BR>Όσο για το κόστος μην το σκέφτεσαι καθόλου, πάνω απ΄όλα η υγεία όπως λένε (γι'αυτό και μας εκμεταλλεύονται ασύστολα ).<P>Και πάλι καλή επιτυχία.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Σε ευχαριστω κι εσενα συνονοματε.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 platano sou efxomai grhgorh h mallon taxytath anarwsh<BR> <BR>apo oso kserw einai ypo8esh routinas pleon kai se 10 leptakia exeis teliwsei
Petza Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 File mou i gynaika mou einai nosileftria kai gia 1 xrono itan sto xeirourgeio tis ofthalmologikis (se idiotiki kliniki)<BR>Lipon i egxirisi katarakti krataei 15 lepta me tin methodo tis fakothripsias (Laser)<BR>oxronos nosileias einai 1 wra stin kliniki <BR>Twra oso afora tin timi pou aneferes oti sou zitise se gdernei edw sto Hrakleio o koryfaios tou eidous (erxwntai kai apo Athina) Alexakis pairnei 220.000 to mati <P>Pantos na min agxwnesai einai i pio gelia pleon epembasi sto anthropino swma oute narkosi oute tipota apla prin tin epembasi sou bazoun sto mati diafora eidika koliria <P>Afta gia na se kathisixasw
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 220,000 me 750,000 einai sigura mia megalh diafora alla isws o filtatos kanei thn epemvash se idiwtikh klinhnh akrivoterh alla kai pali miso myri diafora einai aksioprosexth....<BR>Platano file mou dne ksanacheckareis ton giatro kai thn amoih tou?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Εμενα εκανε η γιαγια μου προσφατα <BR>Οπως τη περιγραφει ο petza. Τιποτε το σπουδαιο. Εχετε κανει εγχειρηση αμυγδαλων ; Σωστο μαρτυριο μεχρι να στρωσει ο λαιμος σου μετα ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2001 Παιδια ειλικρινα με εχει συγκινησει το ενδιαφερονσας.Ειλικρινα!!!Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ. <BR>Όσο για το γιατρο ειναι ο Ι.Λαμπροπουλος στο orasis (http://www.orasis.gr)<BR>Οσο για το κοστοε 750.000-150000 που θα παρω από το ταμειο μου =600.000 .Αυτα θα τα βαλω στη φορολογικη δηλωση και θα γλυτωσω πριπου 300.000 φορο .Αρα τελικο κοστος 300.000 περιπου.Δηλαδη κατι παραπανω από ότι θα εδινα για φακελακι σε κρατικο νοσοκομειο !!! Και θα ειμαι και Κυριος!!! <P>[ 26-11-2001: Message edited by: Platano ]<p>[ 26-11-2001: Message edited by: Platano ]
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2001 Τελικά όλα πήγαν καλά. Εγχειρίστηκα σήμερα με επιτυχία στο orasis από τον κ. Ι.Λαμπρόπουλο. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η όραση. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση .<P>Φιλικά <P>Γιάννης <BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.