Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαφωνω αφου το εχω.

Τα πλαινα του ειναι πολυ λεπτα και με την παραμικρη ταλαντωση κανουν θορυβο.

Αν θελεις αληθινα αθορυβο τοτε Cosmos S ασυζητητη.

Δημοσ.
Διαφωνω αφου το εχω.

Τα πλαινα του ειναι πολυ λεπτα και με την παραμικρη ταλαντωση κανουν θορυβο.

Αν θελεις αληθινα αθορυβο τοτε Cosmos S ασυζητητη.

Και εγώ το έχω, αλλά δεν παρατήρησα τίποτε από αυτά που αναφέρεις.

Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με τα λεπτά πλαϊνά, αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Ουτε προβλημα στις βιδες των PCI slot δεν σου εβγαλε ?

Οπως και να εχει δεν το προσεξαν οσο επρεπε, οχι πως δεν ειναι πολυ καλο κουτι.

Δημοσ.
Ουτε προβλημα στις βιδες των PCI slot δεν σου εβγαλε ?

Οπως και να εχει δεν το προσεξαν οσο επρεπε, οχι πως δεν ειναι πολυ καλο κουτι.

Όχι, δεν παρουσίασε κάτι . . .

Βέβαια δεν αλλάζω και τόσο συχνά hardware, ώστε να χαλάσει το σπείρωμα, αλλά γενικά μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση.

Αν θυμηθώ κάποιο μειονέκτημα, μπορώ να αναφέρω την όχι άριστη συναρμογή του συρόμενου υποπλαισίου που φιλοξενεί τη MoBo με το υπόλοιπο case.

Συγκεκριμένα όταν το κλείνω και πάω να το βιδώσω με το case, χρειάζεται μια μικρή ανασήκωση με το χέρι ώστε να ευθυγραμμιστούν οι τρύπες για την βίδα.

Εσένα σου το παρουσίασε αυτό?

Δημοσ.

Γενικα επειδη το πρωτο Tray ηταν προβληματικο τοσο με τις βιδες οσο και με αλλα μου εστειλαν αλλο για αντικατασταση που ως τωρα εστω ειναι μια χαρα...

Δημοσ.
Πίστεψέ με, ΕΙΝΑΙ αθόρυβο . . .

Και κρύο να συμπληρώσω... Το χειμώνα ένιωθα στο πόδι μου το κρύο αεράκι από τους ανεμιστήρες του πάνω μέρους!

Δημοσ.

να πω την αληθεια, το case των ονείρων μου θα ήθελα:

να μην ειναι τεράστιο, άρα καλύτερα midi αλλα με σχετικά μεγάλο βάθος για να μην βρισκει η μητρικη και VGA με τους δίσκους,

να μην έχει δεκάδες τρυπες για ανεμιστηρες, γιατί ο θορυβος δεν κρατιέται μέσα και η σκονη δεν κρατιέται εξω,

να μην εχει πλαινό παράθυρο, γιατί ειναι αχρηστο κατω απο το γραφείο και επισης δεν ξερω αν αυξάνει το θορυβο που βγαινει εξω απο το κουτί,

να εχει 2 12αρηδες αθόρυβους (σε χαμηλες στροφές) ανεμιστήρες (μπροστά intake, πισω exhaust),

να εχει φίλτρο σκόνης στον μπροστινό ανεμιστήρα,

γενικότερα να ειναι αθόρυβο,

δεν θα με χαλαγε να ξαπλώνει η μητρική (ανοιγωντας το δεξι side panel) οπως γινόταν παλια με καποια Mac... κατι σχετικο βλέπω στο CoolerMaster ATCS 840 (sliding out motherboard tray),

επίσης να εχει Sata docks ή κατι τέτοιο, οπως βλέπω στο Corsair Obsidian 800D

να μην ειναι ασήκωτο, οπότε φανταζομαι η πιο καλή λυση ειναι να ειναι απο αλουμίνιο,

να έχει καλό air flow,

και φυσικά να μην ειναι πανάκριβο, μεχρι 150 ευρώ, αν και πιο λογικο βρισκω το 100αρι..

υπάρχει???

έστω με τα περισσότερα απο τα παραπάνω, γιατί με όλα δύσκολο το βλέπω...

Επίσης δεν ξέρω αν σε ένα τέτοιο σύστημα (midi κατα βάση) ειναι καλύτερα το τροφοδοτικό να ειναι επανω ή κάτω...

PS: εδώ και 5 χρόνια έχω το HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK και γενικά ειμαι ευχαριστημένος..

Δημοσ.
α πω την αληθεια, το case των ονείρων μου θα ήθελα:

να μην ειναι τεράστιο, άρα καλύτερα midi αλλα με σχετικά μεγάλο βάθος για να μην βρισκει η μητρικη και VGA με τους δίσκους,

να μην έχει δεκάδες τρυπες για ανεμιστηρες, γιατί ο θορυβος δεν κρατιέται μέσα και η σκονη δεν κρατιέται εξω,

να μην εχει πλαινό παράθυρο, γιατί ειναι αχρηστο κατω απο το γραφείο και επισης δεν ξερω αν αυξάνει το θορυβο που βγαινει εξω απο το κουτί,

να εχει 2 12αρηδες αθόρυβους (σε χαμηλες στροφές) ανεμιστήρες (μπροστά intake, πισω exhaust),

να εχει φίλτρο σκόνης στον μπροστινό ανεμιστήρα,

γενικότερα να ειναι αθόρυβο,

δεν θα με χαλαγε να ξαπλώνει η μητρική (ανοιγωντας το δεξι side panel) οπως γινόταν παλια με καποια Mac... κατι σχετικο βλέπω στο CoolerMaster ATCS 840 (sliding out motherboard tray),

επίσης να εχει Sata docks ή κατι τέτοιο, οπως βλέπω στο Corsair Obsidian 800D

να μην ειναι ασήκωτο, οπότε φανταζομαι η πιο καλή λυση ειναι να ειναι απο αλουμίνιο,

να έχει καλό air flow,

και φυσικά να μην ειναι πανάκριβο, μεχρι 150 ευρώ, αν και πιο λογικο βρισκω το 100αρι..

υπάρχει???

έστω με τα περισσότερα απο τα παραπάνω, γιατί με όλα δύσκολο το βλέπω...

Επίσης δεν ξέρω αν σε ένα τέτοιο σύστημα (midi κατα βάση) ειναι καλύτερα το τροφοδοτικό να ειναι επανω ή κάτω...

PS: εδώ και 5 χρόνια έχω το HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK και γενικά ειμαι ευχαριστημένος..

Eκτός απο αυτό με την μητρική και τα σάτα docks όλα τα υπόλοιπα τα έχει το κουτί της υπογραφής μου.Και μέχρι πρίν λίγο καιρό έκανε 99 ευρώ στο πλαίσιο.Τώρα δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα.

Δημοσ.
Eκτός απο αυτό με την μητρική και τα σάτα docks όλα τα υπόλοιπα τα έχει το κουτί της υπογραφής μου.Και μέχρι πρίν λίγο καιρό έκανε 99 ευρώ στο πλαίσιο.Τώρα δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα.

Kαι μάλιστα πρόσφατα, το συγκεκριμένο Lian Li αν δεν κάνω λάθος, πέρασε σαν φωτοβολίδα για λίγα κομμάτια στα 49 ευρώ, πάλι στο Plaisio. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...