Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Lian Li PC-7FNWX

Ελπίζω τέλος καλοκαιριού να ντύσει τον καινούριο υπολογιστή.

Από τα αγαπημένα μου. Παρήγγειλα σήμερα το παρόμοιο μοντέλο, αλλά χωρίς παράθυρο από το Πλαίσιο με 50€ και πιθανότατα θα μου έρθει άυριο, μετά από email που έλαβα. Μάλλον ήμουν από τους τυχερούς, γιατί μετά από λίγες ώρες εξαφανίστηκε από to site.;)

Δημοσ.

Το δεύτερο είναι απλά απίστευτο.

Όλα τα άλλα είναι απλά κουτάκια!

Πω πω! Ελπίζω να μην έχω ποτέ τα λεφτά γιατί θα το πάρω!

Δεν ξέρω τι παίζει όμως με το Cable Managment.

Δημοσ.

Δεν εχει τρομερο cable management .Δεν χρειαζεται αλλωστε αφου ειναι τεραστιο.Τα περνας πισω απο την μητρικη και ουτε φαινονται.Σκεφτομαι να το παρω.(λογω χωρων χιχιχι)300ε εχει.

Δημοσ.

Όντως πολύ πρωτότυπο case το δεύτερο. Θα ήθελα να το έχω. :P

Btw σχετικά με το obsidian, έβαλα αντιστάσεις στους 3 Xigmatek και το γουργουρητό εξαφανίστηκε. Τελικά απο κεί προερχόταν ο θόρυβος και πλέον το case είναι αθόρυβο.

Οι θερμοκρασίες δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα έτσι. Στα 3,8ghz είμαι πλέον στους 36 idle απο 44 με το antec fusion remote max και σε full load με intel burn test δεν ξεπερνώ τους 54 ενώ πρίν έφτανε τους 61-62. Not bad.

Kαποια στιγμή θα βάλω μια Η50 με 2 push-pull και θα αλλάξω τους Xigmatek με άλλους υψηλότερου cfm και αθόρυβους.

Ευχαριστώ για τα ωραία σχόλια σας. :-)

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

Δεν εχει τρομερο cable management .Δεν χρειαζεται αλλωστε αφου ειναι τεραστιο.Τα περνας πισω απο την μητρικη και ουτε φαινονται.Σκεφτομαι να το παρω.(λογω χωρων χιχιχι)300ε εχει.

Αξίζει πιστεύω είναι πρωτότυπο. Reviews σχετικά με το airflow του υπάρχουν?

Δημοσ.

αμαν με αυτο το obsidian το σκεφτομουν πριν καιρο και τωρα παλι μου ηρθε η λυσα να το παρω...

Δημοσ.
Εε μούφα.. έχεις κάνει δαχτυλιές σε μερικά σημεία :Ρ:Ρ

lol ρε σύ. :P

Έχει πέσει καθάρισμα. Δεν είναι δακτυλιές ρε, αντανάκλαση απο το φλάς του κινητού στο τζάμι είναι, καθώς την τράβηξα εξ επαφής. :lol:

Δημοσ.

Φυσικά και το post μου είχε μια γεναία δόση ειρωνίας (με την καλή έννοια φυσικά), καθώς το κουτί και το setup σου μετράει άσχημα :-)

Δημοσ.
Φυσικά και το post μου είχε μια γεναία δόση ειρωνίας (με την καλή έννοια φυσικά), καθώς το κουτί και το setup σου μετράει άσχημα :-)

Ναι βρε Φάνη, το ξέρω. :P

Thanks a lot. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...