Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλά το επόμενό μου κουτί!

Φοβερό!

Απίστευτο θα έλεγα.

Υπάρχει χώρος για 3πλό ψηγείο?

Xαλαρά απο πάνω που είναι οι τρείς 120άρηδες. :-)

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν το βαλεις οριζοντια μπορεις να κοιμηθεις επανω του??:P

πραγματικα τελειο το εχεις φτιαξει το pc σου αλλα αυτες οι 5850 ειναι μουρλια ;)

Δημοσ.
Πόσο κάνει και από που?

293 ευρώ Πλαίσιο / 270 ευρώ pc1. :-)

---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:37 ----------

αν το βαλεις οριζοντια μπορεις να κοιμηθεις επανω του??:P

πραγματικα τελειο το εχεις φτιαξει το pc σου αλλα αυτες οι 5850 ειναι μουρλια ;)

Nα σαι καλά ρε sozz. :lol:

Δημοσ.
Xαλαρά απο πάνω που είναι οι τρείς 120άρηδες

Το ψυγείο τόσο ψηλά δεν το θεωρώ καλή λύση.

Θα ανεβαίνει όλος ο αέρας πάνω.

Δημοσ.
Το ψυγείο τόσο ψηλά δεν το θεωρώ καλή λύση.

Θα ανεβαίνει όλος ο αέρας πάνω.

Mπαίνει και απο κάτω δεξιά απο το τροφοδοτικό αν καταργήσεις τους επιπλέον 3,5'' bays για τους σκληρούς (αφαιρούνται), που είναι τέρμα δεξιά στο διαμέρισμα του τροφοδοτικού. Μετά βάζεις τους fans απο πάνω για pull του ψυχρού αέρα απο την εισαγωγή (άνοιγμα) στο κάτω μέρος του κουτιού. Κυκλοφορούν μόντες στο ιντερνετ take a look. ;)

Δημοσ.

Μια χαρά κουτάκι έχεις.

Ημουν μεταξύ τριών, Του obsidian, του silverstone που έχεις και του Cm 840.

Μια χαρά είσαι. :-)

Δημοσ.

το τριπλό κάτω δεν χωράει με τίποτα,μέχρι διπλό παίρνει.πάνω όμως μπαίνει και τετραπλό.(με λίγο κόψιμο και μια σήτα)από τα καλύτερα κουτιά που έχω di μαζί με το tj7 για νεράκι.καλορίζικο!!!!!

έπεσα με την πρώτη φωτό!!Δαβίδ και Γολιάθ!!!!

Δημοσ.

Μπράβο Νικόλα μερακλή.Πάααρα πολύ όμορφο.Ζηλεύω αλλά είναι ΚΑΙ φαίνεται ακριβό και αν το τολμήσω ....θα πέσει τσόκαρο!!

Δημοσ.

πολυ θα ηθελα αυτο το κουτι της apevia

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808589

να ειναι εκτος απο ενα απο τα ομορφοτερα κουτια αυτη την στιγμη στον κοσμο....και αθορυβο και κρυο

προς το παρον ομως ειναι ενα απο τα πιο μη αθορυβα και φουρνος. επισης κατι ξερουν και εκαναν τον αισθητηρα ηχου να μη δουλευει....κριμα γτ ειναι υποδειγμα αισθητικης

Δημοσ.

@nikpoth αν κοπεί ένα μικρό μέρος απο τη βάση χωράει και τριπλό. Το έχω δεί. θα ψάξω να βρώ το link.

@ΤΕΟΚΟS, φίλε θόδωρα σε ευχαριστώ πολύ. Μη νομίζεις και εδώ τσόκαρο θα έπεφτε απλά με έσωσε η επιδότηση voda. Να σαι καλά φίλε. :-)

Δημοσ.

Στο Corsair το πάνω μέρος φαίνεται έτοιμο για ψυγείο 3χ120. Στο κάτω μέρος υπάρχει ανεμιστήρας 140mm που φέρνει αέρα.

Αν βάλετε και τον πίσω ανεμιστήρα να βάζει αντί για να βγάζει αέρα τότε η ροή του αέρα είναι αρκετή να ψύξει έναν επεξεργαστή (χωρίς overclocking) με ψυγείο 3χ120 ΧΩΡΙΣ ανεμιστήρες στο ψυγείο.

Δημοσ.
από τα καλύτερα κουτιά που έχω di μαζί με το tj7 για νεράκι.καλορίζικο!!!!!

έπεσα με την πρώτη φωτό!!Δαβίδ και Γολιάθ!!!!

Όλα τα κουτιά της τάξης αυτή καλά είναι.

Μεγάλο μείον του Tj07 ότι για να βγάλεις του πάνω ανεμιστήρες πρέπει αν το λύσεις όλο.

Επίσης δεν είναι από τα μεγαλύτερα κουτιά...

Δημοσ.

Τώρα τι να σας πω!:rolleyes: Μου κόλησε τώρα η ιδέα να πάω το obsidian.:P Αντε τα καταφέρατε πάλι. Συγχαρητήρια. :mad:

Υ.Γ. Α! Και lionheart75 πολύ ωραίο στήσιμο ρε μεγάλε!:confused::P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...