Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά το παρήγειλα το Obsidian και θα το έχω Δευτέρα. :-D

Η λύση ήταν εδώ

Πέρααα λοιπόν μια βόλτα απο ένα κατάστημα και σας επαληθεύω ότι ισχύει.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση απο voda που έχω για πιστωτικό και μετά να συμπληρώσω ένα ποσό για να το πάρω. Mπράβο στο Πλαίσιο για άλλη μια φορά. :-)

καλοριζικο φιλε μου:-)

Πολύ καλό το Cosmos ομολογουμένως, όμως σχεδιαστικά τουλάχιστον δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα, ίσως αν ήμουν νεότερος... :lol:

Πάντως εύχομαι να το χαρείς. :-)

ωχ με βαζεις σε σκεψεις με αυτο το "αν ημουν νεοτερος"γιατι απο οτι ειδα στο προφιλ σου εισαι 10 χρονια πιο νεος απο εμενα:o οποτε κατι δεν παει καλα με τα γουστα μου ε; :-D:-D
Δημοσ.
καλοριζικο φιλε μου:-)

ωχ με βαζεις σε σκεψεις με αυτο το "αν ημουν νεοτερος"γιατι απο οτι ειδα στο προφιλ σου εισαι 10 χρονια πιο νεος απο εμενα:o οποτε κατι δεν παει καλα με τα γουστα μου ε; :-D:-D

Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά.

Θα το στήσω απο βδομάδα και θα ανεβάσω και φωτό.

Όσον αφορά το cosmos σε συνδυασμό με την ηλικία μη το παίρνεις κατάκαρδα, γούστα είναι αυτά άλλωστε. :lol:

Δημοσ.
Μα καλά του έβαλες αυτοκόλλητο turbo-x ???

'Όλα αυτά τα μπλε-κόκκινα καλώδια γιατί δεν τα περνάς από πίσω ?

Δυστυχώς επειδή είχα παραγγείλει τον υπολογιστή από το Πλαίσιο μου το βάλανε οι ίδιοι. Απ'ότι μου είπαν ήταν υποχρεωτικό επειδή είχα πάρει OEM εκδόσεις των Windows+Office+Eset smart security. Λές να μου αρέσει να το βλέπω; Να μην αναφέρω και το αυτοκόλητο των windows στο πάνω μέρος. Στο μαύρο κουτί τα αυτοκόλητα φαίνονται πολύ έντονα.

Τουλάχιστον το παλικάρι που το συναρμολόγησε είχε μεράκι, είχε μαζέψει στο κάτω μέρος τα καλώδια που δεν χρειάζονταν και έδεσε και τα καλώδια που περνάνε από πίσω. Έκοψα μερικά δετικά για να συνδέσω τους επιπλέον δίσκους.

Τα καλώδια τα περνάω από πίσω αλλά μετά το τέλος της μητρικής. Δεν έχει αλλού πιο κοντά κενό. Όπως προανέφερα το τροφοδοτικό είναι πολύ μακρύ (σχεδόν διπλάσιο από τα υπόλοιπα) και κλείνει την μία τρύπα για καλώδια στο κάτω μέρος που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω.

οντος και το coolermaster αυτοκολιτο τι το εβαλες?:-(

Δεν είναι αυτοκόλητο. Είναι device module που καταλαμβάνει 3 θέσεις 5.25" και τις μετατρέπει σε 4 θέσεις 3.5"

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2542

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά.

Θα το στήσω απο βδομάδα και θα ανεβάσω και φωτό.

Όσον αφορά το cosmos σε συνδυασμό με την ηλικία μη το παίρνεις κατάκαρδα, γούστα είναι αυτά άλλωστε. :lol:

και παλι καλοριζικο:-) περιμενουμε φωτο οταν το τελειωσεις;)
Δημοσ.

To case των ονείρων μου παρελήφθη σήμερα! :lol:

Μου στοίχισε περί τα 85 euro με την διαφορά απο το πιστωτικό λόγω επιδότησης voda, ούτε το cm advanced II δεν έπαιρνα δλδ με αυτά τα λεφτά. :P

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρώ μπόλικο χρόνο κάποια στιγμή να το στήσω με μεράκι και υπομονή όπως του αξίζει. :-)

Eννοείται ότι θα ανεβάσω φωτό όταν ολοκληρωθεί το στήσιμο.

Πρός το παρόν διακοσμεί το σαλόνι μου μέσα στο κουτί του. :-D

Πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται να το πάρει, θα χρειαστεί αυτοκίνητο με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο διότι είναι κυριολεκτικά τεράστιο. :-)

iqik38.jpg

Δημοσ.

το δικο μου ειναι αυτο http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000085&id=C_00000089&name=Shark&ovid=. Απο καλωδια μην το ρωτατε γιατι αναβαθμιζω αρκετα συχνα και δεν εχω κανει κατι εξεραιτικο μοναχα να μην μπλεκονται με τις καρτες και τους ανεμιστηρες. το εχω 5 χρονια και εχω αλλαξει 3 συστηματα και μπορω να πω πως μου ειναι υπεραρκετο και στιβαρο και για τα λεφτα που επενδυσα τοτε πολυ καλη αγορα. δυστηχως το σταματησανε φετος αν και θα αγοραζα ακομη ενα σε μαυρο ανετα για το 2ο πισι που σκεφτομαι. οθονη εχω αυτη http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/others/UE46B8000XWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F.αυτα.

Δημοσ.

Ωραίο το κουτάκι storm1978 και πράγματι απο τα ποιοτικά της Τt. Όμως ρε φίλε με τα καλώδια όντως υπάρχει θέμα. :P

Όσο συχνα και να αναβαθμίζεις μαζεψέ τα λίγο ρε man, σιγά τον κόπο μερικά δεματικά και καθάρισες. :lol:

Δημοσ.

@STORM1978

Ίσα ίσα που αν τα έχεις μαζεμένα κάνεις πιο εύκολα αλλαγές Hardware.

Απλά ξεκουμπώνεις και όλα μένουν στη θέση τους.

Δημοσ.

Βρήκα χρόνο και έστησα το setup στο Obsidian. Βασικά το έκανα όσο πιο σιγά μπορούσα, με ηρεμία για να το ευχαριστηθώ κιόλας. :P

Φοβερό cable management το κουτί και άπλετος χώρος. Θερμοκρασίες πολύ καλές 10 βαθμούς τουλάχιστον κάτω σε idle και full load με το ίδιο cooler απο μια γρήγορη που είδα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι με full ανεμιστήρες πλέον στο κουτί και λόγω του ότι είναι ανοιχτό απο πάνω δεν μπορείς να το πείς και αθόρυβο. Χρησιμοποίησα τους Xigmatek στο πάνω μέρος για εξαγωγή και πιθανόν απο αυτούς (τρείς) να προέρχεται. Πάντως όπως και να χεί δεν το λές και θορυβώδες. Κάποια στιγμή θα παίξουν αντιστάσεις και θα μειωθεί, καθώς τα sys fans της μητρικής είναι πιασμένα και τους σύνδεσα σε molex (με 4 x 3pin to molex αντάπτορα).

Σας παραθέτω φωτό κατά την διαδικασία αλλά και του τελικού αποτελέσματος.

Κάθε γνώμη δεκτή. :-)

u99gx.jpg

im8pdg.jpg

9u7q4i.jpg

2s8obc1.jpg

2v96kyg.jpg

20a494y.jpg

hv2mb9.jpg

2zzu51g.jpg

25gtbgi.jpg

33o5ic7.jpg

1z3pdma.jpg

34g1snl.jpg

Όπως βλέπετε έπεσε δεματικό καλωδίων κάργα. :P

όσον αφορά τον φωτισμό δεν ξέρω αν σας αρέσει ο συνδυασμός αλλά δυστυχώς αυτά είχα διαθέσιμα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...