Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου αρέσει που κάποιοι έκραζαν την Lian Li και τα ακριβά της κουτιά . . .

Όταν το Obsidian 800D κάνει 300Ε τα 150Ε μου φαίνονται μια χαρά για τέτοιο κουτί.

Δημοσ.

Αρκετοί έκραζαν τη Lian Li για τις σχεδιαστικές τις επιλογές καθώς με τόσα χρήματα περίμεναν κάτι πιο φανταχτερό.

Βλακείες κατά τη γνώμη μου, όποιος ξέρει τι θέλει από ένα κουτί δε δίνει τόση σημασία στην εμφάνιση.

Δημοσ.
Αρκετοί έκραζαν τη Lian Li για τις σχεδιαστικές τις επιλογές καθώς με τόσα χρήματα περίμεναν κάτι πιο φανταχτερό.

Βλακείες κατά τη γνώμη μου, όποιος ξέρει τι θέλει από ένα κουτί δε δίνει τόση σημασία στην εμφάνιση.

Καλο βεβαια θα ηταν να ηταν και λιγο πιο designατα. Οταν δινεις καποια λεφτα για ενα κουτι περιμενεις και λιγο εφε...

Δημοσ.

Δεν ειπα να το κανουνε τσιρκο με τιποτα led, αλλα εστω ενα βαψιματακι εσωτερικα, και διαχειριστες καλωδιων οπως εχει το obsidian.

Δημοσ.

Το εσωτερικό βάψιμο και οι τρύπες για cable managment δεν είναι εφέ. Εφέ είναι τα λαμπάκια, τα ledάκια και οτιδήποτε έχει να κάνει με πανηγύρι.

Δημοσ.

Καλα, το βαψιμο δεν βοηθαει στο μαζεμα τον καλωδιων.Ειναι απλα καλαισθητο.

Αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια και καλυτερα να εχει ικανοποιητικους χωρους και να βοηθαει στο cable management παρα να ναι disco και δεν συμαζευεται...

Δημοσ.

τα led μου αρεσουν αρκει να ειναι το ιδιο χρωμα να υπαρχει δηλαδη ομοιομορφια (κοκκινο για το haf 932 ) και να μην υπαρχει υπερβολη (τρικολορε καταστασεις,φωτακια που ανοβοσβηνουν κτλ )

Δημοσ.
Απλά θεικό... αλλα με τι κόστος όμως??? :rolleyes::rolleyes::fear:

Μη σε νοιάζει το κόστος.Εαν του βάλεις μέσα δύο GTX480 μπορείς να κάνεις απόσβεση σε μερικά χρόνια εαν το χρησιμοποιείς και ως αερόθερμο,γιατί εμένα κάτι τέτοιο μου θύμισε :-D

Για ονειρικό δεν ξέρω,πάντως το κουτί που χρησιμοποιώ τώρα πια είναι το Silverstone SG01B-F: http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=SG01-F&area=usa

Xωράει άνετα μεγάλη κάρτα γραφικών,είναι σχετικά ήσυχο και δεν πιάνει πολύ χώρο.

Δημοσ.

απλα δεν το πουλαει ο τυπος....

και γω στην θεση του δεν θα το πουλουσα....

αλλα πολυ too much ρε φιλες, θα ζυγιζει καμια 30αρια κιλα...

Δημοσ.
Απλά θεικό... αλλα με τι κόστος όμως??? :rolleyes::rolleyes::fear:

Έχω την εντύπωση οτι κάπου μέσα στο Worklog του λέει οτι κάποιος του προσφερε 10.000$, αλλα δε το δωσε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...