caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ωραίο το corsair - άπλετος χώρος PS. Βάζε κανένα /img - βαριόμαστε να κάνουμε clicks
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Aν θές πάρε ένα τηλέφωνο εδώ να δείς τι παίζει http://gr.rsdelivers.com/catalogue/category/engineering-or-technology-books/907.aspx?range=242&attrFilter=|Suitable+Fan+Frame+Size||140+x+140mm|&removeAttribute=140+x+140mm Ευχαριστώ pano. @caution πρώτη φορά με imageshack.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Υπάρχει περίπτωση τα fan guards ν' ανεβάζουν έστω και ανεπαίσθητα τα επίπεδα θορύβου ή τη συχνότητά του; Κάτι έχω διαβάσει αν θυμάμαι καλά..
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Mπα δεν έχω παρατηρήσει κάτι πάντως. Ακούγεται όπως και πρίν.
MasterX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 MasterX αυτό μάλλον ψάχνεις http://www.skroutz.gr/s/59299/Antec-Mini-P180.html.Αυτό είναι το case που θα ήθελα,αν και πήρα το lian li των 49 ευρώ. το Antec P183 EU Super Mid Tower no PSU Black πως το βλεπεις σε σχεση με το P180 και το FRACTAL DESIGN - Define R2 πως το βλέπεις? Αξιζει τα παραπανω λεφτα που ζηταει? ---------- Προσθήκη στις 14:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ---------- Παιδες help... Σήμερα που ψαχνω για case παλι, κολλησα με το Lian Li PC-7FN... μου αρεσει αρκετα σαν συνολο, ειναι και παναλαφρο.. Πειτε μου οσοι το εχετε, ειναι αρκετα αθορυβο, σαν κουτί?? και δεν εννοώ μονο τους ανεμιστηρες που εχει μέσα αλλά γενικά αν ο ηχος απο τους αλλους ανεμιστηρες που θα μπουν μεσα (CPU, GPU, PSU) ξεφεύγει απο τις τρύπες του κουτιού.. Σε σχέση με το FRACTAL DESIGN - Define R2 ειναι αθόρυβο?? fastmanakos, και οποιος άλλος το εχει περιμένω τις απαντησεις σας.. EDIT .... Πηρα τηλέφωνο στο Πλαισιο να ρωτησω αν θα ξαναφέρουν το Lian Li PC-7FN και μου είπαν ότι υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη!!! Οταν ρωτησα πως και δεν το εχουν στο site, μου απαντησε οτι εχουν κρατησει ένα τελευταιο στην αποθήκη μηπως και το εψαχνε κάποιος πελάτης ?!?!?! Βέβαια το ειχαν στα 100 ευρώ !!! Μετά την προσφορα των 49€ και με αρχική στα 90 δίνουν το τελευταιο κομματι στα 100 ! Παιζει καμια μ@κ@κί@ λέτε? Το παρηγγειλα παντως γιατί μου κόλλησε άγρια σήμερα.. Λογικά θα το έχω τη Δευτέρα μου είπε.
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αν ηταν στα 49. θα το περνα και γω.Ειναι αρκετα ποιοτικο κουτι και τιμιο. Το θεμα ειναι οτι δεν προλαβα την προσφορα
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 λοιπον παιδια....το κουτι των ονειρων μου....ερχετε στις 15 του μηνος.....απο τα μεγαλυτερα κουτια στο κοσμο ετοιμο να δωσει στεγη σε εναν dual xeon server ΙΔΟΥ Front opened Side open space back τετοι rad θα μπει με μοντα . Επισης ολος ο σερβερ ειναι στο νερο...οποτε 2-3 αντλιες και για τις καρτες αλλο ενα διπλο ψυγειακι....και κομπλε. 8α αναρτησω σχετικες φωτο
fastmanakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Σήμερα που ψαχνω για case παλι, κολλησα με το Lian Li PC-7FN...μου αρεσει αρκετα σαν συνολο, ειναι και παναλαφρο.. Πειτε μου οσοι το εχετε, ειναι αρκετα αθορυβο, σαν κουτί?? και δεν εννοώ μονο τους ανεμιστηρες που εχει μέσα αλλά γενικά αν ο ηχος απο τους αλλους ανεμιστηρες που θα μπουν μεσα (CPU, GPU, PSU) ξεφεύγει απο τις τρύπες του κουτιού.. Σε σχέση με το FRACTAL DESIGN - Define R2 ειναι αθόρυβο?? fastmanakos, και οποιος άλλος το εχει περιμένω τις απαντησεις σας.. EDIT .... Πηρα τηλέφωνο στο Πλαισιο να ρωτησω αν θα ξαναφέρουν το Lian Li PC-7FN και μου είπαν ότι υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη!!! Οταν ρωτησα πως και δεν το εχουν στο site, μου απαντησε οτι εχουν κρατησει ένα τελευταιο στην αποθήκη μηπως και το εψαχνε κάποιος πελάτης ?!?!?! Βέβαια το ειχαν στα 100 ευρώ !!! Μετά την προσφορα των 49€ και με αρχική στα 90 δίνουν το τελευταιο κομματι στα 100 ! Παιζει καμια μ@κ@κί@ λέτε? Το παρηγγειλα παντως γιατί μου κόλλησε άγρια σήμερα.. Λογικά θα το έχω τη Δευτέρα μου είπε. Οι ανεμιστήρες του είναι πολύ αθόρυβοι.Εγώ μόνο ton slipstream ακούω αλλά έχω και μούφα gpu . Δεν είχε το PC-7FN στα 49 ευρώ είχε το PC-7NB νομίζω που έιχε κάποιες διαφορές όπως στο cage των σκληρών κλπ.Και ούτε είχε ποτέ κανονική τιμή 90.Εγώ το πήρα πρίν 2 μήνες και στα 99 ήταν και τα 2 και το PC-7FN KAI TO PC-7FW.Τα τελευταία 2 η μόνη διαφορά που εχουν είναι μπροστά στον αεραγωγό.
randy1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VYhPpGRswvA[/ame] To case των ονείρων μου με διαφορά. Aνυπομωνώ να το δω στην αγορά. Είναι πιο μικρό από το 800D το οποίο είναι πολύ ωραίο αλλά τεράστιο. Το 600Τ για μένα είναι ότι καλύτερο.
randy1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τιμουλα ξερουμε? Για Η.Π.Α λένε 149$ μόλις βγει.
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Για Η.Π.Α λένε 149$ μόλις βγει. ε αρκετα λεφτα παλι...
randy1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ε αρκετα λεφτα παλι... Για τις τιμές που μας έχει συνηθίσει η corsair εμένα μου φαίνεται προσιτό. Πολύ καλύτερο πάντως από τα αντίστοιχα της coolermaster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.