Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίο κουτάκι. :-)

φίλε διόρθωσε το link με τα fans. :P

είσαι γρήγορος μπαγάσα... :lol:

Δημοσ.
Ωραίο κουτάκι. :-)

φίλε διόρθωσε το link με τα fans. :P

είσαι γρήγορος μπαγάσα... :lol:

Που το πάω που το φέρνω πάλι σε κουτί που μοιάζει με το antec, εξωτερικά τουλάχιστον, πρότεινα.Τι να κάνουμε είμαι antecας(διαφήμιση για μακαρόνια):lol::lol::lol:

Δημοσ.

pano, καλό φαινεται αυτό, αν και κατι με χαλάει λιγο..

Αλλα ομως πρεπει να ειναι αρκετα αθορυβο που με ενδιαφέρει.. Συνεχιζω να το ψαχνω..

thanks

Δημοσ.
pano, καλό φαινεται αυτό, αν και κατι με χαλάει λιγο..

Αλλα ομως πρεπει να ειναι αρκετα αθορυβο που με ενδιαφέρει.. Συνεχιζω να το ψαχνω..

thanks

Εμφανισιακά εννοείς;

Δημοσ.

οπως εχω αναφερει σε topic που ειχα κανει εχω το haf 932 για την τιμη του 117 ευρω το πηρα ειναι ενα παρα πολυ καλο κουτι το μειονεκτημα του οτι δεν εχει σιτες για την σκονη και καποιες στιγμες εκανε συντονισμο με τους δισκους (αλλα διορθωθικε :) )

πρoσωπικα επειδη ειχα και το stacker το πρωτο ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τα κουτια της coolermaster

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα μερικούς scythe fan guards 120mm που τους έψαχνα καιρό για να ομορφύνω κάπως το εσωτερικό του κουτιού. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ 140άρηδες πουθενά για να βάλω σε 2-3 140άρηδες που εχω στο case.

Αν έχει κανείς υπόψη του που θα βρώ 140άρηδες fan guards στην Αθήνα, τους κλασσικούς πάντα, ας μου δώσει πληροφορίες. Αν είναι scythe εννοείται ακόμα καλύτερα. :-)

Δημοσ.
Αγόρασα σήμερα μερικούς scythe fan guards 120mm που τους έψαχνα καιρό για να ομορφύνω κάπως το εσωτερικό του κουτιού. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ 140άρηδες πουθενά για να βάλω σε 2-3 140άρηδες που εχω στο case.

Αν έχει κανείς υπόψη του που θα βρώ 140άρηδες fan guards στην Αθήνα, τους κλασσικούς πάντα, ας μου δώσει πληροφορίες. Αν είναι scythe εννοείται ακόμα καλύτερα. :-)

Aν θές πάρε ένα τηλέφωνο εδώ να δείς τι παίζει http://gr.rsdelivers.com/catalogue/category/engineering-or-technology-books/907.aspx?range=242&attrFilter=|Suitable+Fan+Frame+Size||140+x+140mm|&removeAttribute=140+x+140mm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...