panchociv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 απο οτι ακουσα σε αλλο φορουμ "μαλλον" δεν θα ξαναφερουν . Μ@λ@κί@ θα κάνουν . . .! Και τί θα μας φέρνουν δηλ. τώρα ? Όλο και όλο 3-4 σοβαρές εταιρείες έφερναν και θα κόψουν μία από αυτές ? ? ? Ας φέρουν τίποτα κινέζικες, άλλωστε υπάρχουν πολλές από δαύτες . . .
MasterX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ενδιαφέρον, πρεπει να το ψαξω..ειπες ομως παίρνει μόνο M-ATX.. και αυτο μου φαινεται προβλημα καθως σε περιοριζει στις μητρικές.. τοσο μικρο ειναι? Επισης βλέπω πολλές τρυπες.. πισω και πάνω.. μηπως αυτο ειναι ευκαιρία???? Lian Li PC-V1100A Plus II Silver στα 80,01 € ??? Γιατί εδώ http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16811112087 λέει οτι Pros: Top quality build. Top quality materials. Amazing attention to detail. Well thought out air flow. Great looks. Everywhere you look you get the impression of a very expensive product, but then again, it is very expensive. βέβαια λέει Reviewed on 10/16/2006, αρα ειναι αρκετα παλιο και μαλλον καπου τα βρηκαν φθηνα και τα έφεραν στο Πλαισιο.. Τι λέτε? Πιο κάτω βλέπω το Lian Li PC-V1110A Silver Case (C99.V1110.A0) στα 209,00 €, αρα το Pc-V1100A-Plus-Ii μαλλον ειναι σε καλή τιμή.. Επίσης ειναι το μοναδικο που βλέπω οτι η μητρική μπαινει ανάποδα, οπως φαινεται στις φωτο..?!?! δεν εχει σχολιάσει κανείς το Lian Li PC-V1100A Plus II Silver στα 80,01 € .... παράξενο... το ξέρει κανεις?? Λέει? Ειναι full tower?? Αλλά τωρα βλέπω οτι εξαφανιστηκε απο το Πλαίσιο ?!?!?
panchociv Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 δεν εχει σχολιάσει κανείς το Lian Li PC-V1100A Plus II Silver στα 80,01 € .... παράξενο...το ξέρει κανεις?? Λέει? Ειναι full tower?? Αλλά τωρα βλέπω οτι εξαφανιστηκε απο το Πλαίσιο ?!?!? Παλαιάς κοπής/σχεδίασης, αλλά αξιόμαχο . . . Μάλλον ήταν προσφορά
MasterX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 MasterX αυτό μάλλον ψάχνεις http://www.skroutz.gr/s/59299/Antec-Mini-P180.html.Αυτό είναι το case που θα ήθελα,αν και πήρα το lian li των 49 ευρώ. τελικά το Antec Mini P180 ειναι μικρότερο απ'οσο θα ήθελα... Η θα παρω το Lian Li PC-7FN αν υπαρχει εκεινη τη στιγμή ή θα καταλήξω στο στανταρντ CoolerMaster 690 II που εχει και το Sata bay που με ενδιαφέρει λογω πολλών δίσκων και ειναι αρκετα καλό για τα χρηματα του.. Βέβαια ειναι καπως μεγαλύτερο απ'οτι θα ήθελα και πολύ τρύπιο... Με τοσα ανοιγματα για fans δεν θα ακουγεται πιο πολύ???
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Βέβαια ειναι καπως μεγαλύτερο απ'οτι θα ήθελα και πολύ τρύπιο... Με τοσα ανοιγματα για fans δεν θα ακουγεται πιο πολύ??? Aυτό όντως είναι ένα θέμα το οποίο μπορείς να το περιορίσεις / εξαφανίσεις τρόπον τινά, είτε αγοράζοντας silent fans χαμηλών τροφών ~1000rpm, είτε χρησιμοποιώντας αντιστάσεις στους ανεμιστήρες, ειτε αγοράζοντας κάποιο fan controller για έλεγχο όσων fans θέλεις. Πάντως απο θέμα σκόνης το 690 advanced II δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα διότι διαθέτει φίλτρα στις εισαγωγές αέρα.
MasterX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ενταξει για τα case fans η πιο ευκολη λυση ειναι οι απλοι ρυθμιστες στροφών.. Αλλά στο συνολο οταν θα εχεις τουλαχιστον 6 ανεμιστηρες ολο και κατι θα ακουγεται.. π.χ. οι 5850 που σκεφτομαι να παρω δεν κανουν καποιο θορυβο??
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ενταξει για τα case fans η πιο ευκολη λυση ειναι οι απλοι ρυθμιστες στροφών..Αλλά στο συνολο οταν θα εχεις τουλαχιστον 6 ανεμιστηρες ολο και κατι θα ακουγεται.. π.χ. οι 5850 που σκεφτομαι να παρω δεν κανουν καποιο θορυβο?? Σε idle όχι ιδιαίτερα, μπορώ να σου πώ ότι δεν ακούγονται καθόλου διότι το obsidian έχει αρκετούς ανεμιστήρες πλέον (7) και αν και είναι σχετικά αθόρυβοι με fan controller σε low rpm, πάραυτα υπερκαλύπτουν τις 5850. Bασικά είναι ήσυχα τα πράγματα και είμαι και περίεργος με τον θόρυβο. In gaming αλλάζει κάπως το πράγμα, αλλά και πάλι όχι τίποτα το φοβερό ακόμα και με τα ηχεία κλειστά.
randy1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ενταξει για τα case fans η πιο ευκολη λυση ειναι οι απλοι ρυθμιστες στροφών..Αλλά στο συνολο οταν θα εχεις τουλαχιστον 6 ανεμιστηρες ολο και κατι θα ακουγεται.. π.χ. οι 5850 που σκεφτομαι να παρω δεν κανουν καποιο θορυβο?? Αν δεν τις clockαρεις τότε άσε το fan τους στα 20-25% και δεν θα κανουν θόρυβο. Στα 35%και μετά αρχίζουν να κάνουν θόρυβο. Στα 70% είναι έτοιμες για απογείωση βέβαια....
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το κατακαλόκαιρο ακόμα και στοκ στο 25% δεν νομίζω να τα βγάλουν πέρα..
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν δεν τις clockαρεις τότε άσε το fan τους στα 20-25% και δεν θα κανουν θόρυβο. Στα 35%και μετά αρχίζουν να κάνουν θόρυβο. Στα 70% είναι έτοιμες για απογείωση βέβαια.... Το 37% δεν το ξεπερνούν οι reference cooler μην ανησυχείς. Μόνο αν τις βάλεις να πηγαίνουν εσύ μέσω msi afterburner πάνω απο 40% μέχρι ας πούμε 70%, υπάρχει περίπτωση να τις ακούσεις εκεί. ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:48 ---------- Το κατακαλόκαιρο ακόμα και στοκ στο 25% δεν νομίζω να τα βγάλουν πέρα.. Ναι, καλό airflow και κανα φουρφούρι να τις βαράει κάπως θέλει.
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το 37% δεν το ξεπερνούν οι reference cooler μην ανησυχείς. Μόνο αν τις βάλεις να πηγαίνουν εσύ μέσω msi afterburner πάνω απο 40% μέχρι ας πούμε 70%, υπάρχει περίπτωση να τις ακούσεις εκεί. ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:48 ---------- Ναι, καλό airflow και κανα φουρφούρι να τις βαράει κάπως θέλει. Υπαρχει περιπτωση να τις ακουσεις εκει ??? Μονο αν εισαι 30 μετρα μακρια δεν θα τις ακους στο 70%
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Υπαρχει περιπτωση να τις ακουσεις εκει ???Μονο αν εισαι 30 μετρα μακρια δεν θα τις ακους στο 70% Ρε Νίκο δεν είπα αυτό. Για ξαναδιάβασε το πόστ μου please. ---------- Προσθήκη στις 14:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ---------- Το 37% δεν το ξεπερνούν οι reference cooler μην ανησυχείς. Μόνο αν τις βάλεις να πηγαίνουν εσύ μέσω msi afterburner πάνω απο 40% μέχρι ας πούμε 70%, υπάρχει περίπτωση να τις ακούσεις εκεί. Got it?
randy1989 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το 37% δεν το ξεπερνούν οι reference cooler μην ανησυχείς. Μόνο αν τις βάλεις να πηγαίνουν εσύ μέσω msi afterburner πάνω απο 40% μέχρι ας πούμε 70%, υπάρχει περίπτωση να τις ακούσεις εκεί. Ναι αυτό λέω. Αν ανεβάσει το fan από το afterburner. Εγώ π.χ που έχω τις 5850(ναι τελικά πήρα άλλη μία από ένα φίλο)clockarισμένες, τις έχω στο 25% όταν δεν παίζω παιχνίδια και όταν είναι να παίξω τις βάζω στο 45-50%. Μόλις αρχίζω να παίζω όμως ο θόρυβος επισκιάζεται από τον ήχο του παιχνιδιού και δεν με ενοχλεί.
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ναι αυτό λέω. Αν ανεβάσει το fan από το afterburner. Εγώ π.χ που έχω τις 5850(ναι τελικά πήρα άλλη μία από ένα φίλο)clockarισμένες, τις έχω στο 25% όταν δεν παίζω παιχνίδια και όταν είναι να παίξω τις βάζω στο 45-50%. Μόλις αρχίζω να παίζω όμως ο θόρυβος επισκιάζεται από τον ήχο του παιχνιδιού και δεν με ενοχλεί. Mπορείς να φτιάξεις ένα προφίλ με τις στροφές που θές στην ανάλογη θερμοκρασία και να μην κάθεσαι να τις βάζεις χειροκίνητα. Αυτό έχω κάνει και εγώ. Aς σταματήσουμε το offtopic please.
MasterX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν δεν τις clockαρεις τότε άσε το fan τους στα 20-25% και δεν θα κανουν θόρυβο. Στα 35%και μετά αρχίζουν να κάνουν θόρυβο. Στα 70% είναι έτοιμες για απογείωση βέβαια.... sorry, σας μπερδεψα.. ΜΙΑ 5850 θα πάρω και πιθανως την πιο φθηνη της Gigabyte ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.