Προς το περιεχόμενο

Το case των ονείρων σας

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eκτός απο αυτό με την μητρική και τα σάτα docks όλα τα υπόλοιπα τα έχει το κουτί της υπογραφής μου.Και μέχρι πρίν λίγο καιρό έκανε 99 ευρώ στο πλαίσιο.Τώρα δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα.

τωρα τελευταια ακουγα αρκετα καλα λογια εδω στο φορουμ για τα Lian Li..

Και τα ειχα στα υποψιν.. Δεν ηξερα οτι θα με καλυπταν στα περισσότερα...

Μαλιστα η ευκαιρια στα 49 ηταν σουπερ... Να δουμε οταν τα ξαναφερουν.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τωρα τελευταια ακουγα αρκετα καλα λογια εδω στο φορουμ για τα Lian Li..

Και τα ειχα στα υποψιν.. Δεν ηξερα οτι θα με καλυπταν στα περισσότερα...

Μαλιστα η ευκαιρια στα 49 ηταν σουπερ... Να δουμε οταν τα ξαναφερουν.

και γω παραγγειλα αλλα αργησα και ετσι δεν εχω lian li ...!

Τα lian li ειναι αρκετα ποιοτικα κουτια.

Δημοσ.

Όντως πολύ καλά κουτιά τα Antec, πολύ ποιοτικά απο άποψη υλικών, στιβαρά, συντηρητικά ίσως για κάποιους, όμορφα για μένα :P.

Έχω ένα antec fusion remote max, το οποίο περιμένω να ρθει η στιγμή να περισσέψει κανα φράγκο να πάρω ένα σετάκι που έχω υπόψη, για ήσυχα πράγματα, ώστε να πάρει πάλι ζωή. :-D

Δημοσ.

Και το antec mini P180 το είχε κάποια στιγμή το πλαίσιο 45 ευρώ αλλά δεν το πήρα γιατί έπρεπε να αλλαξω μητρική:-( (παίρνει μόνο m atx)

Δημοσ.

Tι λές ρε φίλε 45 ευρώ? Κρίμα. Πολύ ωραίο case και αυτό με πολλά καλούδια και πολύ καλή ποιότητα. Επίσης αυτό το μαυρο παντού στο εσωτερικό καθώς και τα στάνταρ φίλτρα για τη σκόνη τα θεωρώ (όπως έχω ξαναπεί πολύ σημαντικά :P).

Επιπλέον εκτός των άλλων και στο συγκεκριμένο η antec, όπως και στα περισσότερα κουτιά της, βάζει tricool ανεμιστήρες (δλδ με ρυθμιστή ταχύτητας Min-med-max).

Απλά φοβερό κουτί για τα λεφτά του.

Δημοσ.
Tι λές ρε φίλε 45 ευρώ? Κρίμα. Πολύ ωραίο case και αυτό με πολλά καλούδια και πολύ καλή ποιότητα. Επίσης αυτό το μαυρο παντού στο εσωτερικό καθώς και τα στάνταρ φίλτρα για τη σκόνη τα θεωρώ (όπως έχω ξαναπεί πολύ σημαντικά :P).

Επιπλέον εκτός των άλλων και στο συγκεκριμένο η antec, όπως και στα περισσότερα κουτιά της, βάζει tricool ανεμιστήρες (δλδ με ρυθμιστή ταχύτητας Min-med-max).

Απλά φοβερό κουτί για τα λεφτά του.

Όπως τα λές και ακόμα περισσότερο,ίσως το "μεγαλύτερο" μικρό κουτί http://img515.imageshack.us/i/dsc01632av.jpg/ με φοβερό airflow και ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Ναι παιδιά, κι όμως απίστευτο κουτί το μινι P180.

Όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα.

Και όπως είπα έχω πολύ καλή εμπειρία απο antec.

Να φανταστείτε ότι η σύνθεση που έχω τώρα χώραγε κανονικά χωρίς προβλήματα και εδώ πρίν:

Antec fusion remote max htpc case :-)

mhvy9w.jpg

u7rpj.jpg

Δημοσ.
MasterX αυτό μάλλον ψάχνεις http://www.skroutz.gr/s/59299/Antec-Mini-P180.html.

Αυτό είναι το case που θα ήθελα,αν και πήρα το lian li των 49 ευρώ.

ενδιαφέρον, πρεπει να το ψαξω..

ειπες ομως παίρνει μόνο M-ATX.. και αυτο μου φαινεται προβλημα καθως σε περιοριζει στις μητρικές.. τοσο μικρο ειναι?

Επισης βλέπω πολλές τρυπες.. πισω και πάνω..

μηπως αυτο ειναι ευκαιρία????

Lian Li PC-V1100A Plus II Silver στα 80,01 € ???

Γιατί εδώ http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16811112087 λέει οτι

Pros: Top quality build. Top quality materials. Amazing attention to detail. Well thought out air flow. Great looks. Everywhere you look you get the impression of a very expensive product, but then again, it is very expensive.

βέβαια λέει Reviewed on 10/16/2006, αρα ειναι αρκετα παλιο και μαλλον καπου τα βρηκαν φθηνα και τα έφεραν στο Πλαισιο..

Τι λέτε?

Πιο κάτω βλέπω το Lian Li PC-V1110A Silver Case (C99.V1110.A0) στα 209,00 €, αρα το Pc-V1100A-Plus-Ii μαλλον ειναι σε καλή τιμή..

Επίσης ειναι το μοναδικο που βλέπω οτι η μητρική μπαινει ανάποδα, οπως φαινεται στις φωτο..?!?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...