Προς το περιεχόμενο

Εγακατάσταση windows 7 από Λ.Σ windows xp?

makaveli21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδια. Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Είναι εφικτό να εγκαταστήσω τα

windows 7 από Λ.Σ windows xp? Υποθέτω οτι γίνεται με κάποιο virtual machine...

Αν είναι ευκολό να μου προτείνετε και κάποιο...

Αυτό το θέλω για να δοκιμάσω τα windows 7 και αν είναι εύκολο να συμπεριληφθεί και ένας οδηγός για το πως θα το κανω....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Δημοσ.

Makaveli θα σου πρότεινα να πάρεις ένα πλήρες backup των xp με το acronis και να εγκαταστήσεις κανονικά τα 7 ώστε να τα δοκιμάσεις πλήρως.

Ο λόγος είναι ότι με το virtualbox δεσμεύεις μέρος των πόρων του συστήματος οπότε δεν μπορείς να δεις τις δυνατότητες των 7 στο δικό σου μηχάνημα.

Ένας καλός οδηγός του virtualbox υπάρχει στο wiki

Δημοσ.

Επισης μπορεις να εγκαταστησεις και native τα 7 μεσα απο ενα απλο mount του iso απτα XP και επιλογη ενος partiton του δισκου σου.Παλια οταν ειχα ακομα xp στο pc ετσι εκανα με τα διαφορα builds των 7..αλλα για καποιο περιεργο λογω τα 7 εβαζαν τα boot files τους στο partition των xp..ακομα και με κανονικη εγκατασταση απο το dvd τους.

Δημοσ.
Επισης μπορεις να εγκαταστησεις και native τα 7 μεσα απο ενα απλο mount του iso απτα XP και επιλογη ενος partiton του δισκου σου.Παλια οταν ειχα ακομα xp στο pc ετσι εκανα με τα διαφορα builds των 7..αλλα για καποιο περιεργο λογω τα 7 εβαζαν τα boot files τους στο partition των xp..ακομα και με κανονικη εγκατασταση απο το dvd τους.

αυτό που λες όμως δεν θα είναι σαν να κάνω εγκατάσταση 2 windows?

και μια απορία ακόμα το native που λες πιο πάνω τι σημαίνει? Δεν το έχω

ξανακούσει σαν όρο.... Αν μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός θα με βοηθούσες

αρκετά. Σε ευχαριστώ πάντως.....

Δημοσ.
αυτό που λες όμως δεν θα είναι σαν να κάνω εγκατάσταση 2 windows?

ναι.

και μια απορία ακόμα το native που λες πιο πάνω τι σημαίνει? Δεν το έχω

ξανακούσει σαν όρο.... Αν μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός θα με βοηθούσες

αρκετά. Σε ευχαριστώ πάντως.....

native εννοω σε φυσικο hardware και οχι εικονικο οπως σε μια εικονικη μηχανη(vmware,vbox)

Δημοσ.
Ας κανει καποιος την αποκρυπτογραφηση.Τι ειναι το ΛΣ?

ΛουΣού ραααα... έτσι το λέγαμε το μάθημα :P

• Moderators
Δημοσ.
ΛουΣού ραααα... έτσι το λέγαμε το μάθημα :P

Τωρα εγω αν σου πω πως το πρωτο "Λου-Σου"που μου ρθε στο μυαλο ειναι ο"Λοχος Στρατηγειου"(φτου φτου μακρυα απο μας)θα με πεις στρατοκ@βλο?:lol:

Δημοσ.

Τωρα εγω αν σου πω πως το πρωτο "Λου-Σου"που μου ρθε στο μυαλο ειναι ο"Λοχος Στρατηγειου"(φτου φτου μακρυα απο μας)θα με πεις στρατοκ@βλο?:lol:

ακριβως και μενα αυτο μου ηρθε!!!:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...