Sordnaxela Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Παρέλαβα το Turbo-X MiniNote II Black 6 cell με Windows 7 από το Πλαίσιο την Τρίτη 11/05 και χθες παρατήρησα ένα καμμένο pixel. Τηλέφώνησα λοιπόν σήμερα το πρωί 15/05 στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση !!! Μου είπαν ότι η εγγύηση καλύπτει 3 καμμένα pixel στο κέντρο της οθόνης ή 5 καμμένα pixel γενικά και πάνω!!! (που το έγραφε αυτό Tους επισήμανα ότι είναι ελλατωματικό προιόν και πρέπει να το αντικαταστήσουν κανονικά, ούτε καν να το επισκευάσουν και δεν το δέχτηκαν. Καταγράφω αυτή την εμπειρία μου με το συγκεκριμένο κατάστημα και την μάρκα τους για να αποφύγετε όλοι εσείς τα ίδια στο μέλλον. Ευχαριστώ.
damastes Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 αυτό να δουλεύει άραγε? http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor
lagoudakis Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 τα turbo γενικα δεν εχουν και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,μπορει να γλυτωνεις μερικα χρηματα με την αγορα αλλα τι να το κανεις;συν οτι δεν εχουν καμμια αξια αν θελεις να το πουλησεις μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.