AreTeos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 χρειαζομαι ενα προγραμα που να το βαλω να κανει ανανεωση (f5) σε μια σελιδα αυτοματα συγκεκριμένα ειναι ενα ptc (pay to click) site που πληρωνει καλα 1) σου δινει 0,10 ανα διαφημιση 2) καθε διαφημιση διαρκει 20 δευτερολεπτα και οχι 30 οπωσ ολα τα αλλα site επισης πληρωνει 10 φορες περισσοτερο απο ολα τα αλλα 3) και το καλητερο σας το αφησα για το τελος!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει απεριοριστες διαφημησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι scam το εχω τσεκαρει και εχω πληρωθει απλα ο admin ειναι ενταξει παιδι και πληρωνει καλα οποιος θελει περισσοτερες πληρωφοριες μπορει να επικεινωνησει μαζι μου παρακαλω οποιοσ ξερει να απαντησει στην ερωτηση μου ευχαριστω εκ των προτερων να ειστε ολοι καλα
tarantules Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Άμα μας πεις ποιο είναι το site θα σου πω ένα προγραμματάκι να κάνεις αυτό που θες....
AreTeos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 οκ μεσα αλλα θα γινεται και εσεις refferal μου και θα κληκαρεται αρκετα οκ???
CROM271 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καλα ακομα δεν πειρατε χαμπαρι πως ολα αυτα ειναι απατη?
antonl Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Όχι ότι πιστεύω κάτι τέτοιο, αλλά 0.1 τι ανά διαφήμιση; Cent λογικά ε;
CROM271 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 δεν ειναι απατηεχω πληρωθει και ξερω Για πες μας το ονομα του site. Γιατι εγω οσα ξερω τουλαχιστον ειναι απατη.
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ναι (και αντολ δουλεύει ....) Εξακολουθώ να αμφιβάλω για το αν δουλεύει μακροπρόθεσμα (πέραν της πρώτης πληρωμής) αλλά ακόμα κι έτσι να ναι, μιλάμε για ~12cent την ώρα. Ούτε το ρεύμα που θα καίει το pc...
nickarmy Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 σε αυτό έχεις δίκιο (γιαυτό θέλει και το κολπάκι )
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Γιατί με το κολπάκι δε θα καίει ρεύμα το pc; Εκτός κι αν εννοείς να παίζει ενώ συγχρόνως χρησιμοποιεί το pc και για άλλες εργασίες. Τέσπα, τέτοια sites ποτέ δεν αποδίδουν κέρδη (...εχμ τέλος πάντων) για σοβαρό διάστημα. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω ακούσει 10άδες φορές «ω αυτοί πληρώνουν! να έχω και σκαναρισμένες επιταγές κλπ κλπ» για ν αποδειχθεί μετά από λίγο ότι οι χρήστες μείναν στα κρύα του λουτρού. Just my 2 cents (που λένε...).
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ένας τυπάκος μου έλεγε γι' αυτά... Μπήκα και εγώ να δω. Απάτη ρε παιδιά! Έχουν φιλοσοφία πυραμίδας και λεφτά δεν γίνονται! Αν ήταν θα είμαστε όλοι πλούσιοι τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.