Προς το περιεχόμενο

το εχει κανει κανεις?παιζει???

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω το modem router της tellas που εχει μια usb και μια ethernet και ολα παιζουν κανονικα και εχω και ενα laptop με wireless ενσωματομενη και θελω να δωσω ιντερνετ και σε αυτο.το ρουτερ εχει μια ethernet και μια usb,και λεω να παρω αυτο και να το συνδεσω στην lan του ρουτερ και το ρουτερ να το συνδεσω με usb στο αλλο pc για να περνει ιντερνετ.γινετε????

Δημοσ.

γινεται αλλα για μεναθα μπλεξεις.για μενα πηγαινε παρε μονο μια συσκευη.δηλαδη ενα adsl router πχ netgear,linksys και ασε τα tp linK kai ta access point.

Δημοσ.

απλος θελει να κανει την δουλεια του οσο πιο φτηνα γινεται,για αυτο και επιλεγει να παρουμε το accesspoint ,απλα δεν ηξερα αν θα παιξει,αρα το pc το δευτερο που εχει (οχι το laptop) θα το συνδεσω με usb και θα κανει κληση παντα για να συνδεετε???

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τη χρήση της USB γιά δίκτυο.

Δεν ενδίκνυται.

Συμφωνώ απόλυτα με τον poulinos.Το καλύτερο θα ήταν η αγορά ενός Wireless Modem-Router.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις αυτό και να σετάρεις το Siemens ως Bridge.

Δημοσ.

[quote=.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις αυτό και να σετάρεις το Siemens ως Bridge.

μπορω να παρω αυητν την συσκευη και να την συνδεσω με το ρουτερ της tellas και θα ειμαι οκ??θα εχω και wireless για το λαπτοπ???

Δημοσ.
μπορω να παρω αυητν την συσκευη και να την συνδεσω με το ρουτερ της tellas και θα ειμαι οκ??θα εχω και wireless για το λαπτοπ???

Φυσικά.Θα είναι ΟΚ.

Δημοσ.

αρα να μην παρω την πρωτη συσκευη που ητανε ενα access point αλλα να παρω αυτην που λες?και πως τηα κανω την συνδεσμολογια???

Δημοσ.
αρα να μην παρω την πρωτη συσκευη που ητανε ενα access point αλλα να παρω αυτην που λες?και πως τηα κανω την συνδεσμολογια???

Το TP-Link έχει 4 θύρες LAN και μία WAN.Παίρνεις λοιπόν ένα καλώδιο δικτύου και βάζεις τη μία άκρη στη θύρα WAN του TP-Link και την άλλη στη θύρα LAN του Siemens.Ενσύρματα θα συνδεθούν οι υπολογιστές στις θύρες LAN του TP-Link.

Δημοσ.

και το ρj 11 θα το αφγσω πανω στο ρουτερ της tellas και το ρουτινκ ποια συσκευη θα το κανει???

Δημοσ.
απλος θελει να κανει την δουλεια του οσο πιο φτηνα γινεται,για αυτο και επιλεγει να παρουμε το accesspoint ,απλα δεν ηξερα αν θα παιξει,αρα το pc το δευτερο που εχει (οχι το laptop) θα το συνδεσω με usb και θα κανει κληση παντα για να συνδεετε???

δεν κανει κληση.ειναι συνεχεια Online Με το usb σαν ethernet απλα παιζει πιο αργα.αν εκανε κληση μετα δεν θα παιζε το access point

ναι

Το TP-Link έχει 4 θύρες LAN και μία WAN.Παίρνεις λοιπόν ένα καλώδιο δικτύου και βάζεις τη μία άκρη στη θύρα WAN του TP-Link και την άλλη στη θύρα LAN του Siemens.Ενσύρματα θα συνδεθούν οι υπολογιστές στις θύρες LAN του TP-Link.

και οι 2 συσκευες πρεπει να σου κανουν απλα θα εχεις να κανεις παραπανω ρυθμισεις.

και το ρj 11 θα το αφγσω πανω στο ρουτερ της tellas και το ρουτινκ ποια συσκευη θα το κανει???

το tp link θα κανει τα παντα.υπαρχουν πολλοι τροποοι για να παιξεις.απο το να κανει κληση το siemens και να δινει στο tp link μεχρι το tp link να κανει κληση περνοντας τα στοιχεια στο siemens.υπαρχεικαι η ευκολη λυση να κλεισεις dhcp στο tp link και να συνδεσεις το siemens στην lan και οχι στην wan/internet του tp link και να παιξει χωρις να κανει καν routing to tp link.υπαρχουν πολλοι τροποι απλα θα παιδευτεις παραπανω απο οτι με ενα adsl router.και το πιο γρηγορο και πιο απλο θα ηταν και τα 2 pc Με ena router adsl και να μην κανεις καθολου Use καλωδιο Usb.

Δημοσ.

Υπάρχουν δύο τρόποι γιά να δουλέψει:

1).Το Siemens έχει IP 192.168.254.254.

Το TP-Link 192.168.1.1.Δεν πειράζεις τίποτε στο Siemens και απλώς σετάρεις το TP-Link να πάρει Dynamic IP.Αυτό θα δει το Siemens ως Gateway και φυσικά θα κάνει το routing ενώ το Siemens θα χρησιμοποιείται απλώς γιά τη σύνδεση στο internet.Δουλεύουν όλα καλά με μοναδικό μειονέκτημα ότι αν χρειαστεί να κάνεις Port Forwarding πρέπει να γίνει και στα δύο.Στο Siemens θα μπορείς να μπεις από οποιονδήποτε υπλογιστή είναι συνδεμένος στο TP-Link πληκτρολογώντας στον Browser 192.168.254.254

2.)Πιό δύσκολος τρόπος.

Σετάρεις το Siemens ως Bridge (θα χρησιμοποιείται ως ADSL Modem) και του δίνεις ΙΡ π.χ. 192.168.1.150 ώστε να μπορείς να το βλέπεις από οποιονδήποτε υπλογιστή είναι συνδεμένος στο TP-Link.Το δεύτερο το σετάρεις να πάρει Dynamic IP και του δίνεις τα User/Pass της Tellas ώστε να συνδεθεί αυτό στο internet.

Και σε αυτή την περίπτωση το routing γίνεται από το TP-Link.

Good Luck!!!!!

Δημοσ.
Υπάρχουν δύο τρόποι γιά να δουλέψει:

Το TP-Link 192.168.1.1.Δεν πειράζεις τίποτε στο Siemens και απλώς σετάρεις το TP-Link να πάρει Dynamic IP.Αυτό θα δει το Siemens ως Gateway και φυσικά θα κάνει το routing ενώ το Siemens θα χρησιμοποιείται απλώς γιά τη σύνδεση στο internet.Δουλεύουν όλα καλά με μοναδικό μειονέκτημα ότι αν χρειαστεί να κάνεις Port Forwarding πρέπει να γίνει και στα δύο.Στο Siemens θα μπορείς να μπεις από οποιονδήποτε υπλογιστή είναι συνδεμένος στο TP-Link πληκτρολογώντας στον Browser 192.168.254.254

2.)Πιό δύσκολος τρόπος.

Σετάρεις το Siemens ως Bridge (θα χρησιμοποιείται ως ADSL Modem) και του δίνεις ΙΡ π.χ. 192.168.1.150 ώστε να μπορείς να το βλέπεις από οποιονδήποτε υπλογιστή είναι συνδεμένος στο TP-Link.Το δεύτερο το σετάρεις να πάρει Dynamic IP και του δίνεις τα User/Pass της Tellas ώστε να συνδεθεί αυτό στο internet.

Και σε αυτή την περίπτωση το routing γίνεται από το TP-Link.

Good Luck!!!!!

α.να προσθεσω κατι σε αυτα.α.για την πρωτη λυση το port forward ειναι λιγο δυσκολο διοτι οταν πας να κανεις Port forward στο siemens που εχει 192.168.254.254 θα σε αφησει να κανεις Port forward στο range 192.168.254.x ενω το tp link θα εχει 192.168.1.1 εκει θα πρεπει να δεις ποια Ip εχει παρει το tp link απο το siemens sto 192.168.254.x range για να γινει εκει το Port forward.

για τον δευτερο τροπο αν θυμαμαι καλα δεν το σεταρεις σαν dynamic αλλαα σαν pppoe κληση και βαζεις Username kai pass.αν εγραψα κατι λαθος συγχωρεστε με.

Δημοσ.
α.να προσθεσω κατι σε αυτα.α.για την πρωτη λυση το port forward ειναι λιγο δυσκολο διοτι οταν πας να κανεις Port forward στο siemens που εχει 192.168.254.254 θα σε αφησει να κανεις Port forward στο range 192.168.254.x ενω το tp link θα εχει 192.168.1.1 εκει θα πρεπει να δεις ποια Ip εχει παρει το tp link απο το siemens sto 192.168.254.x range για να γινει εκει το Port forward.

για τον δευτερο τροπο αν θυμαμαι καλα δεν το σεταρεις σαν dynamic αλλαα σαν pppoe κληση και βαζεις Username kai pass.αν εγραψα κατι λαθος συγχωρεστε με.

Πολύ καλά τα έγραψες!!!!!!

Δημοσ.

μαλλον αυτο θα προτιμισω,ουτος η αλλος αν χρειαστει να κανω καπιο port forward απο κανενα mtorrent αν τσεκαρω το UnP λογικα δεν θα εχω καπιο προβλημα.

.p.s τελικα να προτιμησω ayto

απλος με μπερδευει το γεγονος οτι και οι δυο συσκευες ειναι royter(η μια modem/royter και το αλλο ρουτερ/access point

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει τι γινεται με upnp επειδη υπαρχουν 2 ρουτερ.δεν ξερω αν γλυτωνεις και τα 2 Port forward.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...