Προς το περιεχόμενο

windows xp professional download

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καμια ιδεα πως μπορω να βρω και να γραψω σε cd/dvd ολο το λειτουργικο windows xp professional με ελληνικη γλωσσα; ωστε να μην χρειαστει πολλα updates ( σταματανε και να το υποστηριζουν οπου να ειναι... ) το θελω μαζεμενο κοιταζω στο site αλλα ακρη δεν εχω βγαλει...

καμια ιδεα?

στο google μονο σε torrent ... k.a. εχει κατι...

το sp3 το εχω σαν iso. αλλα θελω μαζεμενο και μεχρι και το sp2 .

αυτο που εχω εγω χρειαζεται μετα την εγκατασταση και αλλες ανανεωσεις...

Δημοσ.

μόνη λύση να χρησιμοποιήσεις nlite και αφού κατεβάσεις όλα τα updates, έχει αρκετά και μετά από το sp3, να τα slipstream

Δημοσ.
μόνη λύση να χρησιμοποιήσεις nlite και αφού κατεβάσεις όλα τα updates, έχει αρκετά και μετά από το sp3, να τα slipstream

σιγα μην ειναι η μονη λυση. Ειναι λυση αλλα οχι η μονη....... και ευτυχως δλδ

Δημοσ.
σιγα μην ειναι η μονη λυση. Ειναι λυση αλλα οχι η μονη....... και ευτυχως δλδ

ξερεις εσυ φιλε μου αλλες λυσεις εκτος απο το να ενσωματοσει ο φιλος μας ολες τις ενημεροσεις με το Nlite ;

αν ξερεις πες μας την .

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα το τεσταρω σε εικονική μηχανή πρώτα. Για να δούμε :)

Μια ακόμα ερώτηση. Πέρα από αυτό που είπα στο πρώτο μου μήνυμα, θα κάνω και φόρματ σε ένα laptop (μετά από 4 + χρόνια, επιβάλλεται).

Αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει ούτε cd ούτε τίποτα....

Κάνω και σε αυτή την περίπτωση (αν τα καταφέρω) αυτό με το nlite που μου προτείνετε και back up στους drivers ή ψάχνω να βρω έναν έναν τους οδηγούς και γράφω σε cd αφού κατεβάσω την iso έκδοση των windows χρ αν υπάρχει στο site της microsoft ; ; ;

Με το nlite υπάρχει περίπτωση να εχω πρόβλημα αν το κάνω μετά από εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων, δηλαδή υπάρχει περίπτωση κάποια τροποποίηση ενός προγράμματος να προκαλέσει κάποιο σφάλμα ;

Δημοσ.

Η υποστήριξη ενημερώσεων θα σταματήσει στις 13 Ιουλίου για το Service Pack 2

Εαν έχεις Service Pack 3 θα συνεχίσεις να κατεβάζεις ενημερώσεις...δεν σταματάνε τελείως τα XP

Δημοσ.
Η υποστήριξη ενημερώσεων θα σταματήσει στις 13 Ιουλίου για το Service Pack 2

Εαν έχεις Service Pack 3 θα συνεχίσεις να κατεβάζεις ενημερώσεις...δεν σταματάνε τελείως τα XP

ναι μαζεμενο το sp2 θελω. αυτο που εχω σαν cd του λοιπουν παρα πολλες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...