darklordvader77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καλησπερα συμφορουμίτες.. Τελικα με κυνηγαει μια καταρα με τα iPod Touch.. Είχα το 1ης γενιας που χαλασε απ τα χερια ενος ξαδερφου μου που χε ερθει σε επαφη με μπολικο νερο. Το σημερινο ομως,ομολογω πως δεν το περιμενα.. Σε Firmware 3.1.2 και jailbreaked εκανα την δουλεια μου ψαχνοντας παραλληλα διαφορα προγραμματακια μεσω Cydia/Rock. Όμως δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος με την αποδοση της μπαταριας μετα το Jailbreak.. οποτε περναγα σιγα-σιγα τα κομματια που χα μεσα στον Mac μου για να το κανω non-jailbreak. (SSH κτλ εννοειται τα χα απενεργοποιησει μεσω SBSettings) Σημερα μου βγαλε μια ανανεωση μεσω Rock για τον Cydia Installer,οποτε θεωρησα σωστο να την κανω (μιας μου βγαζε απο καιρο διαφορα errors το Cydia ειπα να το κανω μπας κ φτιαξει). Ελα ομως που χε φτασει η μπαταρια στο 5% κ 2 λεπτα αφοτου τελειωσε εκλεισε μονο του.. το συνδεσα στο Dock μου και το αφησα μονο του να φορτισει (εξ' αλλου ο υπολογιστης δε κλεινει σχεδον ποτε!) Πηγα τωρα να το λειτουργησω, και ηταν κλειστο! Το ανοιγω, βγαζει το γνωστο λογοτυπο με το μηλαρακι και μετα απο 6 δευτερα ακριβως,κλεινει μονο του! Δεν προλαβαινει με αλλα λογια να φορτωσει το λειτουργικο του, ουτε καν να το βαλω σε DFU Mode για να γινει το Restore.. Η εγγυηση μου τελειωνει σε 3 μηνες,οπου το χα παρει απο Γερμανο στο Ηρακλειο Κρητης. Όμως εχω ακουσει πως εαν διαπιστωθει πως ειναι jailbreaked η συσκευη δεν στο επισκευαζουν (και με το δικιο τους,αφου νομικα ειναι καλλυμενοι και το γραφει η EULA). Ερωτω τι μπορω να κανω (εαν μπορω να κανω κατι μεσα σε 6 δευτερα) προκειμενου να αποφυγω το Service και την πιθανη αρνητικη τους απαντηση.. Θεωρειται τωρα Bricked? Μπηκε καποια λαθος παραμετρος απ το Cydia Installer και με εμποδιζει πλεον να εχω προσβαση στη συσκευη? Και αν ναι, τι μπορω να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικως για οποιαδηποτε χρησιμη απαντηση.. ---------- Προσθήκη στις 02:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:46 ---------- Τελικα πανικοβληθηκα τζαμπα.. ιδου η λυση για να μπει σε Recovery mode και να γινει Restore Really easy way to do it... 1.Make sure iPod is completely powered off. 2.Hold the home button while its off. 3.While holding the Home button, connect the cable. The iPod should power on. 4.Keep holding the Home button. 5.The Connect to iTunes image should come up. 6. Congrats, you in recovery mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.