argiroula_20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους, βρε παιδιά θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει.. να προειδοποιήσω πως δεν είμαι και η πιο έμπειρη στους Η/Υ έχω ένα λάπτοπ με vista, και έχω δύο προβληματάκια πρώτα θα αναφέρω το πιο σημαντικό : βλέπω συνέχεια πως ο επεξεργαστής μου (cpu) είναι στα ύψη!! όταν ανοίγω τον υπολογιστή χτυπάει 100σταρι! αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είναι πως κατά την διάρκεια της λειτουργίας έχει πολύ υψηλές ταχύτητες.. χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο.. π.χ γράφω στο σημειωματάριο κ είναι 50 με 60 % ! Μήπως λέω μήπως πρέπει να κάνω format? τον υπολογιστή τον έχω από τον Ιούλιο του 2008. κ δεν έχει κάνει format. εσείς τι προτείνετε να κάνω ???? το δεύτερο προβληματάκι έχει να κάνει με την οθόνη του λάπτοπ... όταν τον έχω εκτός φόρτισης το φως τρεμοσβήνει και ανεβοκατεβαίνει συνήθως σκοτεινιάζει αλλά δεν το κάνει συνέχεια... τι μπορεί να φταίει? καμιά ιδέα? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας.....
vasilisga Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 για το θεμα του επεξεργαστη πατα ctr+alt+del, και στον task manager στην καρτελα procceses η επεξεργασια κατι τετοιο γραφει, δες στην στηλη cpu που σου εχει το μεγαλυτερο νουμερο, εκει θα καταλαβεις αν τρεχει κατι παραλληλα και σου τρωει πορους αυτο με την οθονη μηπως εχει να κανει με την εξοικονομιση ενεργειας? στο προφιλ ενεργειας οταν το laptop δεν ειναι στην πριζα, βαλτο στην μεγιστη φωτεινοτητα και δες αμα στο ξανακανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.