Christos_Tz Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γεια χαρα παιδια..εκανα μια αγορα απο EBay αυτο το ρολοι.. http://viewitem.eim.ebay.gr/New_Diesel_Mens_Three_Movement_Black_Dial_Watch_DZ7101/300421104328/item θα μου το στειλουνε μεσω...# For standard shipping option, we ship via USPS first-class international mail with no tracking. Please allow up to 15 business days for shipment to be arrived at your country. # We are not responsible for customs delay, import tax, GST or VAT.. η ερωτηση μου ειναι..θα πληρωσω κερατιατικα στο τελωνειο,,,η θα μου το φερουνε τα ΕΛΤΑ στο σπιτι????
Voodooman Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 με USPS θα γλυτώσεις τελωνεία κατά πάσα πιθανότητα ...επίσης πιθανότατα θα σου έρθει ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ να πας να το παραλάβεις. Από 7-15 εργάσιμες κάνει να έρθει απόΑμερική συνήθως.
Tigran Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τα σπάει το ρολογάκι!!!! Παίζει να πάρω κι εγώ ένα Από περιέργεια, πόσο έχει το συγκεκριμένο στην Ελλάδα;
Christos_Tz Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τα σπάει το ρολογάκι!!!!Παίζει να πάρω κι εγώ ένα Από περιέργεια, πόσο έχει το συγκεκριμένο στην Ελλάδα; Tigran..το εχω ψαξει στα μαγαζια τιs Diesel..στα 220 ευρω ειναι..δεν λεει οποτε κανε την αγορα απο το EBAY!Ο πωλητηs ειναι οκ..με ενημερωσε σημερα οτι ξεκινησε να το στειλει και μου εστειλε και το Tracking Number..να το παρακολουθω στο σαιτ τηs USPS! ---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ---------- Tigran..το εχω ψαξει στα μαγαζια τιs Diesel..στα 220 ευρω ειναι..δεν λεει οποτε κανε την αγορα απο το EBAY!Ο πωλητηs ειναι οκ..με ενημερωσε σημερα οτι ξεκινησε να το στειλει και μου εστειλε και το Tracking Number..να το παρακολουθω στο σαιτ τηs USPS! Αυτό είναι ένα post-μόνο μήνυμα. Σας παρακαλούμε να μην απαντήσω. Κυριε...ζήτησατε να λάβετε την τρέχουσα Track & Confirm πληροφορίες, όπως φαίνεται παρακάτω. Τρέχουσα Track & Confirm e-mail πληροφορίες που παρέχονται από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Ετικέτα Αριθμός:χχχχχχχχχχχχ Παροχής υπηρεσιών Είδος: First-Class Mail International Εγγεγραμμένοι Ημερομηνία αποστολής Τοποθεσία Δραστηριότητα & Ώρα -------------------------------------------------- ------------------------------ Διεθνούς αποστολής ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ 05/13/10 07:05 π.μ. Άφιξη ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ 05/13/10 06:48 πμ Αποδοχή Σαν Φρανσίσκο CA 94134 05/11/10 24:52 -------------------------------------------------- ------------------------------ USPS δεν έχει επαληθεύσει την εγκυρότητα των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που υποβάλλονται μέσω του online Track & Επιβεβαίωση εργαλείο. Για περισσότερες πληροφορίες, ή αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με Track & Επιβεβαίωση υπηρεσιών και λειτουργιών, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) τμήμα του Track & site μας Επιβεβαίωση σε http://www.usps.com/shipping/trackandconfirmfaqs.htm'>http://www.usps.com/shipping/trackandconfirmfaqs.htm ---------- Προσθήκη στις 16:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ---------- Tigran..το εχω ψαξει στα μαγαζια τιs Diesel..στα 220 ευρω ειναι..δεν λεει οποτε κανε την αγορα απο το EBAY!Ο πωλητηs ειναι οκ..με ενημερωσε σημερα οτι ξεκινησε να το στειλει και μου εστειλε και το Tracking Number..να το παρακολουθω στο σαιτ τηs USPS! ---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ---------- Αυτό είναι ένα post-μόνο μήνυμα. Σας παρακαλούμε να μην απαντήσω. Κυριε...ζήτησατε να λάβετε την τρέχουσα Track & Confirm πληροφορίες, όπως φαίνεται παρακάτω. Τρέχουσα Track & Confirm e-mail πληροφορίες που παρέχονται από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Ετικέτα Αριθμός:χχχχχχχχχχχχ Παροχής υπηρεσιών Είδος: First-Class Mail International Εγγεγραμμένοι Ημερομηνία αποστολής Τοποθεσία Δραστηριότητα & Ώρα -------------------------------------------------- ------------------------------ Διεθνούς αποστολής ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ 05/13/10 07:05 π.μ. Άφιξη ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ 05/13/10 06:48 πμ Αποδοχή Σαν Φρανσίσκο CA 94134 05/11/10 24:52 -------------------------------------------------- ------------------------------ USPS δεν έχει επαληθεύσει την εγκυρότητα των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που υποβάλλονται μέσω του online Track & Επιβεβαίωση εργαλείο. Για περισσότερες πληροφορίες, ή αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με Track & Επιβεβαίωση υπηρεσιών και λειτουργιών, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) τμήμα του Track & site μας Επιβεβαίωση σε http://www.usps.com/shipping/trackandconfirmfaqs.htm Για ευνοητουσ λογουσ δεν εβαλα το Ονοματεπωνυμο μου και το..Ετικέτα Αριθμός:χχχχχχχχχχχχ!!Αυτα! ---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ---------- Label/Receipt Number:χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Class: First-Class Mail International Service(s): Registered Mail™ Status: International Dispatch Your item left the United States from ISC NEW YORK NY(USPS) at 7:05 AM on May 13, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Track and Confirm Enter Label/Receipt Number. Enter Label / Receipt Number. Detailed Results: Bullet International Dispatch, May 13, 2010, 7:05 am, ISC NEW YORK NY(USPS) Bullet Arrival Bullet Acceptance, May 11, 2010, 12:52 pm, SAN FRANCISCO, CA 94134 ---------- Προσθήκη στις 17:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ---------- Label/Receipt Number:χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Class: First-Class Mail International Service(s): Registered Mail™ Status: International Dispatch Your item left the United States from ISC NEW YORK NY(USPS) at 7:05 AM on May 13, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Track and Confirm Enter Label/Receipt Number. Enter Label / Receipt Number. Detailed Results: Bullet International Dispatch, May 13, 2010, 7:05 am, ISC NEW YORK NY(USPS) Bullet Arrival Bullet Acceptance, May 11, 2010, 12:52 pm, SAN FRANCISCO, CA 94134 Οποτε λογικα ολα εχουνε παρει τον δρομο τον σωστο????
Tigran Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Με USPS φίλε μη μασάς τίποτα. Έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα με USPS Express και ποτέ δεν με χρέωσε το τελωνείο την πραγματική αξία του προϊόντος, εκτός από μια φορά που ο seller δεν το έστειλε ως gift και μάλιστα έγραψε και την πραγματική αξία του προϊόντος(epic fail)... Πολύ ωραίο το ρολογάκι, αλλά δύσκολοι οι καιροί
Christos_Tz Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Με USPS φίλε μη μασάς τίποτα. Έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα με USPS Express και ποτέ δεν με χρέωσε το τελωνείο την πραγματική αξία του προϊόντος, εκτός από μια φορά που ο seller δεν το έστειλε ως gift και μάλιστα έγραψε και την πραγματική αξία του προϊόντος(epic fail)... Πολύ ωραίο το ρολογάκι, αλλά δύσκολοι οι καιροί Οπα Tigran..δεν εχω συννενοηθει τιποτα μαζι του για gift..λεs να φαω κανα πακετο με το τελωνειο??
Tigran Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Με 99.9% feedback στέλνει σίγουρα ως gift Επίσης, εντελώς φιλικά, άφηνε feedback μετά την παραλαβή του προϊόντος
Christos_Tz Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Με 99.9% στέλνει σίγουρα ως gift Επίσης, εντελώς φιλικά, άφηνε feedback μετά την παραλαβή του προϊόντος Οκ Tigran,,με αγχωσεs..ελπιζω κατα 99.9%..οπωσ ειπεσ..γιατι δεν εχω συννενοηθει μαζι του..σε περιπτωση που κατι παει στραβα..ξερεισ πωσ εχει το κερατιατικο?Ρικσε μια ματια και πεσμου http://viewitem.eim.ebay.gr/New_Diesel_Mens_Three_Movement_Black_Dial_Watch_DZ7101/300421104328/item
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.