Προς το περιεχόμενο

local area connection limited or no connectivity

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δοκίμασα άλλο καλώδιο δεν υπάρχει άλλο Pc με το firewall τι να κάνω?το δοκίμασα και σε άλλη θύρα

Δημοσ.

για το firewall κάνε δεξί κλικ στις οθόνες και πάτα εκεί που λέει για τείχος προστασίας και απενεργοποίησε το.

επίσης πήγαινε ΕΝΑΡΞΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ, γραψε cmd, πάτα ENTER και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράψε ping 192.168.1.254

Δημοσ.

αν δεν είναι ούτε το firewall δοκίμασε και αυτα

Start, Run, CMD

και γράψε στο prompt

1. netsh int ip reset reset.log

2. netsh winsock reset catalog

3. restart τον υπολογιστή

Δημοσ.

pinging 192.168.1.254 with 32 bytes offdata

request timeout

request timeout

request timeout

request timeout

ping statistcs 192.168.1.254

package:send=4,received=0,lost=4<100%lost

---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:47 ----------

pinging 192.168.1.254 with 32 bytes offdata

request timeout

request timeout

request timeout

request timeout

ping statistcs 192.168.1.254

package:send=4,received=0,lost=4<100%loss

...............

---------- Προσθήκη στις 21:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ----------

αν δεν είναι ούτε το firewall δοκίμασε και αυτα

Start, Run, CMD

και γράψε στο prompt

1. netsh int ip reset reset.log

2. netsh winsock reset catalog

3. restart τον υπολογιστή

Τίποτα φίλε μου δηστυχώς

Δημοσ.

δεξι κλικ στο My computer, properties, device manager. Στο network adapters, διάλεξε αυτό που έχει και διπλο κλικ να ανοίξει. Πήγαινε στην καρτέλα advanced και διάλεξε στο property το speed$duplex. Θα γράφει δίπλα autonegotiation. βάλτο στα 10Mbits, μπας και.....

Αν δεν δουλεύει ούτε αυτό, ψάξε για firmware του μοντεμ μήπως είναι κάποια ασυμβατότητα με το SP3. Πριν το format όπου δούλευε είχες SP3?

αν δεν δουλέψει ούτε και αυτό τι να πώ, έχω ΄ψαξει δεν έχω βρεί αλλες λύσεις. Κατέβασε ενα ubuntu live cd, και δοκίμασε να δείς αν to linux συνδέεται να αποκλείσουμε μην είναι πρόβλημα απο το μοντεμ

Δημοσ.
δεξι κλικ στο My computer, properties, device manager. Στο network adapters, διάλεξε αυτό που έχει και διπλο κλικ να ανοίξει. Πήγαινε στην καρτέλα advanced και διάλεξε στο property το speed$duplex. Θα γράφει δίπλα autonegotiation. βάλτο στα 10Mbits, μπας και.....

Αν δεν δουλεύει ούτε αυτό, ψάξε για firmware του μοντεμ μήπως είναι κάποια ασυμβατότητα με το SP3. Πριν το format όπου δούλευε είχες SP3?

αν δεν δουλέψει ούτε και αυτό τι να πώ, έχω ΄ψαξει δεν έχω βρεί αλλες λύσεις. Κατέβασε ενα ubuntu live cd, και δοκίμασε να δείς αν to linux συνδέεται να αποκλείσουμε μην είναι πρόβλημα απο το μοντεμ

Τίποτα και πάλι έλεος ρε γαμώτο τι έχει!!!!!Ευχαριστώ πάντως ρε παιδιά

Δημοσ.

πριν δοκιμάσεις αυτά

ψάξε για firmware του μοντεμ μήπως είναι κάποια ασυμβατότητα με το SP3. Πριν το format όπου δούλευε είχες SP3?

δοκίμασε και αυτό

κλείσε τον υπολογιστή

το μοντεμ απο πίσω έχει μια μικρή τρυπούλα και γράφει reset, για να το γυρίσει στα default. με ενα συνδετήρα ή κάτι τέτοιo κράτα το πατημένο μέχρι να ανάψουν ταυτόχρονα ολα τα φωτάκια του μοντεμ. Αυτο υπόψιν θα σβήσει οτι ρυθμίσεις έχεις κάνει σχετικά με την σύνδεση, username password του provider που εχεις για internet. Οπότε αν δεν τα ξέρεις, θυμάσα, δνε ξέρεις πως να τα ξαναβάλεις μην το κάνεις

Δημοσ.

Ξέρω το όνομα χρήστη και password αλλά και να το κάνω πως θα τα ξαναβάλω αφού δεν μπαίνει στην σελίδα εκείνη..

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

---------- Προσθήκη στις 16:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:54 ----------

Aπο εδώ μπορώ να το ενεργοποιήσω http://my.otenet.gr/?

Δημοσ.

Εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα σε μια αναβάθμιση που έκανα από xp σε win7. Το έλυσα πετώντας την παλιά κάρτα δικτύου μου και βάζοντας καινούρια μιας και σε μένα δε δούλεψε τίποτα από τα παραπάνω.

Ελπίζω να μην είσαι τόσο άτυχος.

Δημοσ.

Ξέρω το όνομα χρήστη και password αλλά και να το κάνω πως θα τα ξαναβάλω αφού δεν μπαίνει στην σελίδα εκείνη..

[/color]Aπο εδώ μπορώ να το ενεργοποιήσω http://my.otenet.gr/?

παιζει με spk3 κανονικα.

β.καντο reset να δουμε αν θα καταφερεις να μπεις μεσα στο μενου

γ.δοκιμασε με allo browser.

δ.δοκιμασε το ρουτερ σε ενα φιλο σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...