Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ΔΕΗ και μεγάλους λογαριασμούς

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα ένας λογαριασμός ΔΕΗ 350 ευρω απο 01/02 εως 03/05/2010

Πριν 2 μήνες είχα πληρώσει γύρω στα 640 € για τον εκκαθαριστικό του 2009

Κοίταζα τώρα τον λογαριασμό ο οποίος αναφέρει ότι το διαμέρισμα που μένω είναι το Γ-1

Στο μισθωτήριο συμβόλαιο του σπιτιού αναφέρει (το έγραψε ο ιδιοκτήτης) οτι μου παραχωρεί για ενοικίαση το Β-1 διαμέρισμα του 2ου ορόφου

Οταν τον ειχα ρωτήσει οταν υπογράφαμε το συμβόλαιο μου είπε απλά οτι επειδή ο 1ος όροφος είναι πολύ χαμηλός (τα μπαλκόνια είναι 2 μέτρα πάνω από το πεζοδρόμιο και αν το δεις από το πλαι φαίνεται σαν να μένω στον 2ο ενώ είναι 3ος κανονικά και με ασανσερ) για αυτό είναι β1 το διαμέρισμα σύμφωνα με την έκθεση του μηχανικού.

Επειδή βλέπουν πολλά τα μάτια μου , υπάρχει περίπτωση να μου έχει κάνει καμια κομπίνα? Πως θα το ανακαλύψω αν οντως ειναι ετσι?

Δημοσ.

πηγαινε σπιτι και ανοιξε τα παντα.κουζινες, θερμοσιφωνο,σιδερο, πιστολακι, φωτα, τηλεορασεις κλπ. (κατα τις 10 το μεσημερι που λειπει πολυς κοσμος συνηθως)

ασε καποιον στο σπιτι (για να μην παρεις φωτια εν το μεταξυ....) και κατεβα κατω στην πολυκατοικια και δες πιο ρολοι παει σα τρελο. σημειωσε το.

ανεβα πανω και κλεισε το γενικο. κατεβα κατω. το ρολοι θα πρεπει να εχει σταματησει τελειως. μηδεν κινηση.

αυτο ειναι το ρολοι σου. κοιτα πανω τις τιμες του μετρητη που εχει για τη συνολικη καταναλωση και συγκρινε τα με αυτα που βλεπεις στο λογαριασμο που σου εχει ερθει.

αν ειναι κοντα ολα οκ.

ετσι καταλαβαινεις πιο ρολοι πληρωνεις. τωρα να εχει γινει πουστι@ και να εχουν βαλει κλεφτη απο τη δικη σου καλωδιωση για αλλο διαμερισμα παει πολυ.( σε αυτη την περιπτωση αν ο αλλος τραβαει ρευμα οταν εσυ εχεις κλειστο το γενικο το ρολοι θα τρεχει). πρεπει να αποκλεισεις οτι δεν βραχυκυκλωνει καπου και μετα να του κανεις μανουρα. αλλα παλι σου λεω πολυ τραβηγμενο.

επισης ο λογαριασμος της ΔΕΗ εχει και αριθμο μετρητη πανω, που εχει και το ρολοι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...