Sta Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αγαπητοί φίλοι, Εδώ και χρόνια γράφω διάφορα πράγματα σε PHP κάνοντας κυρίως coding και λιγότερο web design - development. Είναι ανάγκη όμως και μάλιστα άμεση να αναπτύξω μία "μικρή" web εφαρμογή, η οποία θα συλλέγει κάποια στοιχεία (φόρμες) από εγγεγραμμένους χρήστες (στοιχεία βιογραφικού). Σε δεύτερο χρόνο κάποιοι χρήστες θα πρέπει να έχουν μία εποπτεία στα συμπληρωμένα στοιχεία και ίσως να συμπληρώνουν ορισμένα δικά τους στοιχεία. Το ερώτημα είναι - και εδώ θέλω τη συμβουλή σας - σε τι να το αναπτύξω δεδομένης και της πίεσης χρόνου. Να βασιστώ σε κάποιο cms, όπως π.χ. είναι το drupal; Εκεί σίγουρα θα γλιτώσω τον αρχικό χρόνο για ανάπτυξη π.χ. μηχανισμού εγγραφής χρηστών, αλλά ίσως μου βάλει περιορισμούς στη συνέχεια που δε μπορώ να υπερβώ. Εναλλακτικά, θα μπορούσα να το αναπτύξω εξαρχής με τη χρήση κάποιας βιβλιοθήκης - framework (ποιο με περισσότερο κόπο στην αρχή αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη συνέχεια. Ποια είναι η γνώμη σας;
Seldimi Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αφού θες φόρμες κυρίως και διαχείρηση χρηστών άσε τα CMS... δες για core programming (από το μεδεν) ή κάποιο framework μιας που έχουν form validation & user manipulation ενσωματωμένα.. εγώ θα αρχίσω να πειραματίζομαι με zend
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Xωρις εμπειρία σε CMS αλλά με πολλά framework πιστεύω οτι θα σου βγάλει τη πίστη το CMS μέχρι να το μάθεις καλά και για να τα καταφερεις απεφυγε οτιδηποτε εξειδικευμένο,αρκέσου στα απλά. Και με frameworks υπάρχουν άπειρα προβληματα αλλά μολις τα μαθεις ξέρεις!! Το σύστημα που περιγραφεις αν ειναι μονο αυτο δεν νομιζω πως χρειάζεται κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.