Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro 15άρι ή 17άρι ? (Από ebay?)

ioannitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είσαι για 17άρι εσύ! Σε κόβω!:-)

Καλά μ' έκοψες μάλλον ! :lol:

Αν πάρω 15αρι μάλλον θα μου μείνει καημός το 17αρι και συν τοις άλλοις από 13.3 1280χ800 που είμαι τώρα σε 15αρι (έστω και το υψηλής) μάλλον δεν θα εντυπωσιαστώ το ίδιο όσο με αυτό :

mbp17UB5.jpg

Oπότε κάνω την τελική μου έρευνα για τις τιμές και ... ;)

Δημοσ.

Ναι 17" παρε, ειναι πολυ γαματο, πραγματικα... Ειδικα αν το δεις απο κοντα θα κλειδωσεις.

Δημοσ.
Ναι 17" παρε, ειναι πολυ γαματο, πραγματικα... Ειδικα αν το δεις απο κοντα θα κλειδωσεις.

Mόνο iMac έχω δει από κοντά και αμέσως έχω απορρίψει τη γκλόσυ οθόνη. Μήπως ξέρεις/ξέρετε αν στη systemgraph στη Μεσογείων έχει τα MacBook προς επίδειξη? 17αρι δεν έχω δει στα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Χμμ πρέπει να πάω και γω μια βόλτα από κει όταν γυρίσω Ελλάδα. Ioannitis θα σου έλεγα από τώρα να περνούσες από το σπίτι μου να έβλεπες το δικό μου το καμάρι (17" i7), αλλά σου πέφτω λίγο μακρυά! Εκτός αν θες να έρθεις στο festival του Εδιμβούργου το καλοκαιράκι!!! :-D

Δημοσ.
Χμμ πρέπει να πάω και γω μια βόλτα από κει όταν γυρίσω Ελλάδα. Ioannitis θα σου έλεγα από τώρα να περνούσες από το σπίτι μου να έβλεπες το δικό μου το καμάρι (17" i7), αλλά σου πέφτω λίγο μακρυά! Εκτός αν θες να έρθεις στο festival του Εδιμβούργου το καλοκαιράκι!!! :-D

Tη Σκωτία τη λιγουρευόμουν εγώ για μεταπτυχιακό παλιότερα και τη λιγουρεύται στο τώρα το κορίτσι για εκδρομή αλλά μάλλον δεν το βλέπω και πολύ άμεσα!

Ευχαριστώ φυσικά για την προσφορά! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...