Dark_son20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 το να κάνει κάνα τσιγάρο φου και φου η να κάνει αγκαλίτσες με τον κολλητό του τον Νικολάκη ξέρεις πως φαντάζει στο κεφάλι του έλληνα πατέρα? γιατί δεν νομίζω ο πατέρας να φοβάται μην ο γιος του είναι τρομοκράτης η μανιακός δολοφόνος...
johnny21a Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Και ξαναλεω οτι μιλας εκ του ασφαλους! Αν ησουν και εσυ πατερας ετσι θα σου φαινοταν και εσενα...
Dark_son20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 απλά ξέρω τι έκανε ο δικός μου πατέρας όταν με έβλεπε αγκαλιά με τα επταφυλλα πριν 10 χρόνια στα δικά μου 17 και νομίζω ότι το πως το προσέγγισε πήγε μια χαρά
johnny21a Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το τι εκανε ο δικος σου δεν σημαινει οτι ειναι ετσι και ο μεσος πατερας...
LeoNaXe Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ρε παιδιά μιν με κάνετε και μετανιώνω που ζίτισα την βοήθειά σας, έχει μεγάλο πρόβλημα ο πατέρας και το πώς θέλει να το χειριστεί είναι δικό του θέμα. αν είναι να βοηθήσετε πείτε το αν όχι να διαγραφεί το topic
isay Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ρε παιδιά μιν με κάνετε και μετανιώνω που ζίτισα την βοήθειά σας, έχει μεγάλο πρόβλημα ο πατέρας και το πώς θέλει να το χειριστεί είναι δικό του θέμα.αν είναι να βοηθήσετε πείτε το αν όχι να διαγραφεί το topic LeoNaXe τα στοιχεία που σου δώσαμε είναι υπεραρκετά για να κάνεις αυτό που θες και από εκεί και πέρα google is your friend. Προσωπικά θεωρώ ότι η ιστορία σου είναι παραμύθι και κάτι ότι έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.
LeoNaXe Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ρε φίλε άμα είχα διαβολικές σκέψης τότε γιατί να ζητάω βοήθεια από forum που όλα είνε νόμιμα? εγώ είπα, άμα δεν θεωρείτε σωστό το topic να διαγραφεί
kfyros Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 1. Αν δεν θέλει ο θείος να πειράξει το PC του γιου, θα πρέπει να πάρει κάποιο καλό μηχάνημα firewall - internet filter κλπ και να το κάνει internet gateway , το οποίο θα του δείχνει σε ποιες σελίδες μπαίνει και τι κατεβάζει και ανεβάζει οποιοσδήοτε υπολογιστής του δικτύου. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο εργαλείο που να βλέπει και τι ποστάρει σε chat, msn κλπ. και νομίζω ότι αυτά είναι προστατευμένες επικοινωνίες και δεν μπορεί να τα καταγράφει κάποιο μηχάνημα ή λογισμικό .. Βέβαια οι λύσεις αυτές είναι σχεδιασμένες μόνο για επιχειρήσεις και ξεκινάνε από χιλιάρικο και πάνω .. 2.Για να εγκαταστήσει οποιοδήποτε πρόγραμμα που θα του δίνει την οθόνη του υπολογιστή του γιου του στο δικό του PC, θα πρέπει να το εγκαταστήσει στο PC του γιου. Για να το κάνει αυτό πρέπει να κάνει login στα windows. Μπορεί να κάνει login στα windows χωρίς να ξέρει τον κωδικό αν έχει φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα. Η microsoft έχει βγάλει κάποιες διαδικασίες (νομίζω με bootable cd) που αλλάζουν το password του administrator , ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις format αν ξεχάσεις το password . Περισσότερα ψάχνοντας στο google ή στο site της microsoft. Αλλά οι διαδικασίες αυτές θα αλλάξουν τον υπάρχοντα κωδικό του Administrator, και αν ο γιος μπαίνει με Administrator θα το πάρει χαμπάρι , αφού ο θείος φυσικά δεν θα ξέρει τον αρχικό κωδικό για να τον ξανααλλάξει... Από προγράμματα για να βλέπεις την οθόνη υπάρχουν πολλά (όπως αυτά που καταγράφηκαν σε προηγούμενα posts). Όσα ξέρω εγώ εμφανίζουν εικονίδιο στην taskbar και ενημερώνουν τον χρήστη ότι κάποιος έχει συνδεθεί και βλέπει την κονσόλα του... Ψιλομαλακίες πάντως μου φαίνονται όλα αυτά. Ας βάλει detective αν θέλει να επιβεβαιώσει υποψίες για σοβαρά θέματα. Ας μην τον παριστάνει ο ίδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.