Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω Πρόγραμμα ή τρόπο για παρακολούθηση υπολογιστή

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά αυτό που ζητάω δεν θέλω να νομίζετε ότι το θέλω για διαβολικούς σκοπούς.

Ο θείος μου έχει ένα 17άχρονο παιδί και έχει υποψίες για διάφορα θέματα (δεν θέλω να τα αναφέρω) και μου ζήτησε να βρω κάποιο τρόπο (αν υπάρχει) για να μπορεί να βλέπει της ομιλίες του και σε τη site μπαίνει χωρίς να το καταλάβει ο γιος του, ο γιος του έχει μερικές γνώσεις από υπολογιστές.

Στο σπίτι υπάρχει ένα router και συνδέονται 2 laptop σε αυτό (του γιου και του πατέρα) και άμα υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του laptop του πατέρα να παρακολουθεί (άμα γίνετε και να καταγράφει) της διαδικασίες και της ομιλίες που κάνει ο γιος του θα ήθελα να μου πείτε για να μπορέσω να τον βοηθήσω. Μεγάλη πιθανότητα να έχει βάλει και κωδικό στα Windows και θα ήθελα να μου πείτε και για αυτό κάποια λύση άμα υπάρχει γιατί δεν ξέρω άμα έχει η όχι. Άμα υπάρχει πρόγραμμα έστω και με πληρωμή το δέχομαι γιατί ο θείος μου θα έκανε τα πάντα για να μπορέσει να μάθει για τον γιο του

Αυτό που ζητάω ξέρω ότι δεν είναι καλό αλλά πρόκειται για έναν πατέρα και θα ήθελα να με βοηθήσετε, άμα νομίζετε ότι δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το topic θα ήθελα να το διαγράψουν οι admin, άμα δεν θέλετε να απαντήσετε στο forum για να μην το δουν άλλοι στείλτε μου pm

Δημοσ.

Μπορείς να εγκαταστήσεις *VNC-server στον υπολογιστή-θύμα και *VNC-viewer στον υπολογιστή-κατάσκοπο. Έτσι ο κατάσκοπος θα μπορεί να βλέπει real-time την οθόνη του θύματος, χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις, καθώς το πρόγραμμα (το RealVNC τουλάχιστον) προσθέτει ένα εικονίδιο στην taskbar (δίπλα από το ρολόι), το οποίο θα πρέπει να βρεις τρόπο να το εξαφανίσεις (με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα μια αναφορά ότι το UltraVNC δεν προσθέτει κάποιο εικονίδιο).

Όσον αφορά τα *VNC προγράματα υπάρχουν αρκετά όπως τα RealVNC, TightVNC, UltraVNC, StealthVNC κ.α. Κάνε δοκιμές σε κάποιο μηχάνημα και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Δημοσ.

OK ευχαριστώ πολύ θα τα ψάξω.

θα περιμένω και άλλους να απαντήσουν για να διαλέξω το σίγουρω.

και θα ήθελα να μου πείτε για το άν έχει κωδικό στα Windows πώς θα μπορέσω να το μπώ

Δημοσ.

Leonaxe για το θέμα κωδικού ρίξε μια ματιά στο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3240864

Προσωπικά θεωρώ τέτοιες πράξεις (παρακολουθήσεις μεγάλων παιδιών ή φιλενάδων) ανήθικες. Επιπλέον δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κερδίσει ο πατέρας έχοντας στα χέρια του "αποδείξεις".

Edit: Ο χρήστης θα καταλάβει ότι κάτι άλλαξε με τον κωδικό σου

Δημοσ.

φίλε μου εγώ δεν ξέρω τίποτα, ο θείος μου το ζήτησε.

ευχαριστώ και για την δικιά σου βοήθεια, θα περιμένω και άλλους να απαντίσουν

Δημοσ.
φίλε μου εγώ δεν ξέρω τίποτα, ο θείος μου το ζήτησε.

ευχαριστώ και για την δικιά σου βοήθεια, θα περιμένω και άλλους να απαντίσουν

Δηλαδή σου έχει πει τους λόγους και εσυ θεωρείς ότι η παρακολούθηση θα τον βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα με το γιο του;

Δημοσ.

Αφου θα παρακολουθεις τις κινησεις του το password τι θα το χρειαστεις ?

Το να παρακολουθησεις καποιο μηχανημα υπαρχουν πολλα προγραματα που το κανουν .Αλλα ειναι φανερα και αλλα εντελως stealth

ψαξε για το spytektor.....

ισως η πιο ολοκληρωμενη λυση

Δημοσ.

isay εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι λόγοι και τη θέλει να καταφέρει, απλά θέλω να βοηθήσω.

ntaryl πιστεύω πώς για να γίνει αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσω και κάποιο πρόγραμμα στο laptop του, εκτός άμα γίνετε και χωρίς αυτό

Δημοσ.
isay εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι λόγοι και τη θέλει να καταφέρει, απλά θέλω να βοηθήσω.

Leonaxe δηλαδή δεν θέλεις να ξέρεις αν οι λόγοι είναι κακόβουλοι ή αληθινοί; Δηλαδή αν σου ζητούσα να ξεκλειδώσεις μια κλειδαριά, δε θα σε αφορούσε γιατί θέλω να την ανοίξω.

Δημοσ.

parenting.jpg

17 χρονών είναι ολόκληρος μαντράχαλος κανονικά θα έπρεπε να του πεις να κάτσει να του μιλήσει.

όπως έχω πει και παλιότερα είμαι αντίθετος στο να δίνονται λύσεις σε τέτοια ζητήματα

όπως επίσης νομίζω ότι είναι και εναντίον των νόμων που έτσι και αλλιώς στους κανόνες του site αναφέρει ότι τα post πρέπει σέβονται την ισχύουσα νομοθεσία

Δημοσ.

Ποιο παιδι στα 17 ακουει τον πατερα του ? Μην τρελαθουμε. Κανουν οτι γουσταρουν και νομιζουν οτι εχουν σε ολα δικιο. Και να ξερουν οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν αν το θεωρει η παρεα μαγκια και cool παλι θα το κανουν. Ασε γιατι πιανουμε μεγαλο ζητημα τωρα. Παντως αν θελουμε να το θιξουμε απο ηθικης πλευρας το ζητημα καποια πραγματα ισως ειναι δικαιολογημενα για εναν γονεα. Αν π.χ μυριστει οτι το παιδι του παει να μπλεξει με ναρκωτικα ή με κανεναν παιδεραστή, κλπ κλπ...

Δημοσ.

17 ετών αγόρι... μπορεί να κινδυνεύει από παιδεραστή?? :-D

Υπάρχει και πιο απλή λύση. Πλησιάζει τον γιο του και του μιλάει. Τόσο δύσκολο είναι?

Με την παρακολούθηση δεν κερδίζει τίποτα. Αντιθέτως ο γιος του θα τον μισήσει περισσότερο αν το μάθει.

Δημοσ.

Το παιδεραστης δεν αναφεροταν στον συγκεκριμενο αλλα γενικα σαν περιπτωση το ειπα. Να τον πλησιασει, δε λεω, αλλα αν υποψιαζεται κατι ειναι πολυ δυσκολο να του μιλησει ετσι στο ξεκαρφωτο, ειδικα αν ειναι κατι που δε θελει το παιδι να το μαθει ο πατερας απλα θα το αρνηθει. Δεν ειμαι υπερ του να κατασκοπευσει αλλα αν εχει ενδειξεις για κατι που θεωρει κακο η επικινδυνο για το παιδι τοτε πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα το εκαναν και οσοι καταδικαζουν και κατακρινουν μιλανε εκ του ασφαλους...

Και μην ξεχνατε οτι δεν ξερετε τη σχεση μπορει να εχουν μεταξυ τους... Δυστυχως δεν ειναι ολες οι οικογενειες τελειες. Βεβαια το να κατασκοπευσεις ξαναλεω οτι ειναι κατακριτεο αλλα ισως σε μερικες περιπτωσεις ειναι η μονη λυση για να προλαβεις κατι πολυ χειροτερο...

Δημοσ.

και αν μάθει ότι παίρνει ναρκωτικά ή ότι τον παίρνει, με αυτόν τον τρόπο, τι θα κάνει θα τον κλειδώσει στο υπόγειο? πως ακριβώς είναι η μονη λύση?

η μόνη λύση είναι να μιλήσουν και να προσπαθήσει να τον ενημερώσει για τις κακοτοπιές δεν είναι 10 χρόνον παιδάκι μιλάμε για 17 χρόνον άντρα

Δημοσ.

17 χρονων λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν ειναι αντρας... και αναφερομαι στο μυαλο οχι στο σωμα. Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ωριμο και 17χρονο δεν βλεπεις συχνα... Το θεμα ειναι η συγκεκριμενη περιπτωση και οχι να γενικευουμε. Γιατι αν π.χ. εχει αρχισει τα ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο το να κατσει να του το εξηγησει νομιζεις οτι θα πιασει τοπο ?

Αν ειναι αντρας (που φανταζομαι οτι εννοεις ωριμος) οπως λες τοτε δε θα επρεπε καν να εχει κανει κατι κακο (κακο πραγματικα και οχι κατι που μπορει μονο ο πατερας του να θεωρει κακο).

Τωρα χωρις να εχουμε περισσοτερα δεδομενα για την συγκεκριμενη περιπτωση μονο να γενικευουμε μπορουμε και να διαφωνουμε επ'απειρον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...