Προς το περιεχόμενο

Turbo X και εγγυηση

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να προσθέσω ενα ντιμακι μνημης ακομη σ'ενα φορητό του πλαισιο-μαρκας.

Το θέμα είναι πως ο φορητός εχει εγγυηση,και απτο πλαίσιο μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα να τοποθετησω εγω την μνημη, αλλα Α Ν καποια στιγμή παρουσιαστεί "κατι" μπορεί να θεωρηθεί υπευθυνη η αλλαγή μνήμης...

Θα μου πεις,σιγά το πράγμα,ποιος δν εχει αλλαξει μνημη σε φορητο...Αλλα σε περιπτωση που παθει κατι ασχετο ος φορητός,ποιός μου εγγυάται πως δεν θα "πατησει" η εταιρια στην αλλαγή/προσθηκη της μνήμης και να μου το βγαλουν εκτός εγγυησης...? (ασχέτως αν το Χ προβλημα προελθει απο κει).

Και για να μην μακρηγορήσω αλλο...30ε το κοστος εργασίας για την προσθηκη μνήμης...ωστε να μείνω εκτός εγγυησης.

Αν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

Την εγγύηση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την χρειαστείς. Οπότε βάζεις μόνος σου τη μνήμη και αν χρειάστείς την εγγύηση απλά την αφαιρείς και τους το πας όπως το αγόρασες. Αν ξεβιδώσεις το καπάκι με το σωστό κατσαβίδι δεν θα φανεί τίποτα. Θέλω να επισημάνω ότι οι πιθανότητες να προκληθεί βλάβη από τη μνήμη στο laptop είναι πρακτικά μηδενικές οπότε δεν υπάρχει θέμα εξαπάτησης νομίζω. Ακόμη τα turbo-x χαλάνε πολύ συχνά οπότε το πλαίσιο ξέρει ήδη 1000 τρόπους για να σε βγάλει απο την εγγύηση και λογικά η προσθήκη μνήμης είναι ένας από αυτούς....

Δημοσ.
αν πάς και στο βάλουν στο πλαίσιο?

Οπως ανεφερα,γινεται με κοστος 30ε! νομιζω ΥΠΕΡβολη.

@carib, δεν εχω αποψη περι ποιοτητας αυτων,(συγκεκριμμενα πετυχα το mininote ii της προσφορας).

Τωρα κατά ποσο ζημιόφιλα ειναι τα συγκεκριμμένα,δεν γνωριζω!

Απλα το υπουλο στο συγκεκριμμενο ειναι πως οι βιδες που πρεπει να ξεβιδωσεις φαινονται και ΙΣΩΣ υπαρχει μια που πρεπει να τρυπησεις ενα χαρτάκι της εταιριας που ναι κολλημενο...Προφανως για να βλεπουν οτι το ανοιξε κάποιος...

Δημοσ.
Οπως ανεφερα,γινεται με κοστος 30ε! νομιζω ΥΠΕΡβολη.

@carib, δεν εχω αποψη περι ποιοτητας αυτων,(συγκεκριμμενα πετυχα το mininote ii της προσφορας).

Τωρα κατά ποσο ζημιόφιλα ειναι τα συγκεκριμμένα,δεν γνωριζω!

Απλα το υπουλο στο συγκεκριμμενο ειναι πως οι βιδες που πρεπει να ξεβιδωσεις φαινονται και ΙΣΩΣ υπαρχει μια που πρεπει να τρυπησεις ενα χαρτάκι της εταιριας που ναι κολλημενο...Προφανως για να βλεπουν οτι το ανοιξε κάποιος...

το ιδιο κολπο κανει και η msi στα u100 με το χαρτακι και φυσικα σε βγαζουν εκτος εγγυησης αν το δουν τρυπημενο,απλα ειναι απαραδεκτο να βγεις εκτος εγγυησης για μια μνημη,το κανουν για να παρουν λεφτα,συγκεκριμενα η αλμαν μου ειπε οτι θελει 80 ευρω για εργασια για να σου περασει την μνημη:lol::lol:καλα λορδο εχουν για να ανοιγει τις βιδες;
Δημοσ.

Δηλαδή προτείνεις να πληρωσω 30ε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...?

Πω...δηλαδή πληγώνεται ο εγωισμός μου κατά πολύ μ'αυτο το ξεφτιλικι. :(

Ελπίζω στο μινινοτε,να ειναι η τελευταια βιδα κατω απτο πλαστικο στηριγματακι που χει στη γωνια για να παταει το νετμπουκ.

Εκείνο το ξεκολλας και το κολλας.

Δημοσ.

για 30 ευρω εγω θα τα εδινα για να μην χαθει η εγγυηση.αλλα αυτα που ζηταγε η αλμαν φυσικα δεν τα εδωσα

Δημοσ.

πως μπορει να αποδειξει καποιος αν εκανες τραμπες στην μνημη η οχι;

αυτα ειναι αστεια πραγματα.

βαλε το ντιμακι μονος σου και δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν χαλαει ποτε,και αν θες το αφαιρεις το πας για σερβις και λες δεν ξερω κυριοι.κανεις δεν θα σου πει τπτ

αλλα δεν θα γινει ποτε αυτο

Δημοσ.

λεμε μονο στην περιπτωση που υπαρχει το αυτοκολλητο θα φανει οπως στο msi u100 πχ,σε καθε αλλη περιπτωση κανεις δεν θα παρει χαμπαρι τιποτα

Δημοσ.

Το βασικότερο σου λάθος είναι ότι αγόρασες turbo x. Η αλλαγή μνήμης δεν παραβιάζει εγγύηση, τα ίδια μου λέγανε στο e shop για ένα hp που είχε προβληματικές μνήμες και επειδή είχα ανοίξει το καπάκι μου λέγανε βλακείες.

Βέβαια όταν τους απείλησα με υπαναχώρηση μια χαρά μου δώσανε καινούριο.

Γενικά μη μασας μνήμη και σκληρός δε χαλάνε εγγύηση.

Αν δε θες να φαίνεται ότι άλλαξες ραμ πάρε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και βγάλε το αυτοκόλλητο προσεκτικά βρες ίδιες βίδες αν μπορείς με αυτές που έχει το λαπτοπ και βάλε αυτές μετά για να μην έχουν σημάδια

Δημοσ.

αρκει να ειναι το αυτοκολλητο τετοιο ωστε να βγει με το πιστολακι γιατι στο msi δεν....αν εχει το σωστο κατσαβιδακι δεν θα παθουν τιποτα οι βιδες,γενικα ειναι μεγαλη @@@@@@ αυτο που λενε για τις μνημες ορισμενες εταιρειες

Δημοσ.

Στα turbo-x δεν υπάρχει αυτοκόλλητο. Μπορείς να αλλάξεις μνήμη άφοβα . Και αν πάθει κάτι όπως είπαν πιο πάνω, την αφαιρεις και όλα είναι οκ!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδες.

Θα το ανοιξω,αφου βρώ ενα τοσο δα μικρό κατσαβιδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...