Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη μείωση ποικιλίας σε eshop και PC1.gr

dreamwebx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιλαμε για το μεγαλυτερο καρτελ ηλεκτρονικων ειδων στην Ελλαδα.

Αρκετοι μπορει να μην το εχουν παρει χαμπαρι, αλλα το eshop εχει παρει δανειαρα εδω και 3 μηνες.

http://www.naftemporiki.gr/presspoint//release.asp?id=143361

http://www.inews.gr/39/e-shopgr-omologiako-daneio-25-ekat-evro-apo-tin-Alpha-vank.htm

μηπως γιατι δεν εχει παρει ακομη τα χρηματα της επιδοτησης απο το μαθητικο/φοιτητικο,απο την κυβερνηση?

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μιλαμε για το μεγαλυτερο καρτελ ηλεκτρονικων ειδων στην Ελλαδα.

Αρκετοι μπορει να μην το εχουν παρει χαμπαρι, αλλα το eshop εχει παρει δανειαρα εδω και 3 μηνες.

http://www.naftemporiki.gr/presspoint//release.asp?id=143361

http://www.inews.gr/39/e-shopgr-omologiako-daneio-25-ekat-evro-apo-tin-Alpha-vank.htm

Μην εντυπωσιάζεστε μία απλή ανώνυμη εταιρία με αποθέματα 1 εκ. ευρώ μπορεί να πάρει τέτοιο δάνειο και δεν μιλάμε για εταιρία πανελλαδικής εμβέλειας μια απλή ανώνυμη στην επαρχεία. Αν είχε πάρει 20 εκ τότε θα ήταν άξιο λόγου.

Δημοσ.

To Getitnow εχει ηδη ανοιξει δεκαδες καταστηματα σε ολη την Ελλαδα και μαλιστα εδω(Ηρακλειο,Κρητης) 20μετρα απο το Eshop :devil: αλλα ποιος το εχει ξερουμε;

Aπο όσο γνωρίζω (με κάποια επιφύλαξη), το μεγαλύτερο ποσοστό το έχει ο Γερμανός και εν συνεχεία ο Όμιλος Λαμπράκη. Επίσης ένα μικρό ποσοστό 5% αν δεν κάνω λάθος ένας επιχειρηματίας.

Δημοσ.

Τα 2,5εκ είναι ψίχουλα, η Πειραιώς τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να σκορπάει τέτοια δάνεια σε πολύ μικρότερες επιχειρήσεις από το eshop.

Έστω ότι αγοράζω μητρικές από την Gigabyte με πίστωση 60 ημερών και έστω ότι στην αρχική συμφωνία που κάναμε υπάρχει όρος ότι αν καθυστερήσω το ποσό που οφείλω στην Gigabyte θα αρχίσει να τοκίζετε με επιτόκιο 13% "το μήνα". Τώρα εγώ έχω πουλήσει μητρικές σε πολλούς πελάτες με δόσεις, λόγο της κρίσεως οι πελάτες μου καθυστερούν να μου πληρώσουν τρεις συνεχόμενες δώσεις και αντιμετωπίζω πρόβλημα ρευστότητας την συγκεκριμένη στιγμή, έρχεται λοιπόν η τράπεζα και μου προτείνει δάνειο με επιτόκιο 6,5% "το τρίμηνο" γιατί να μην το χρησημοποιήσω για να ελαχιστοποιήσω τη χασούρα.

Όσο καθυστερώ να ολοκληρώσω την διαδικασία εξόφλησης η Gigabyte αρνείται να μου στείλει καινούριο εμπόρευμα γι' αυτό παρατηρήται στιγμιαία ελάττωση της ποικιλίας προϊόντων που προσφέρω προς πώληση στο κατάστημά μου.

Εάν ακουστεί ότι αδυνατεί να πληρώσει το προσωπικό ή ότι κλείνει υποκαταστήματα τότε σίγουρα υπάρχει ενδεχόμενο να βαρέσει κανόνι.

Δημοσ.

Στο infosfera.gr έχω βρει καλές τιμές πάντως..

Τώρα κάπως λογικό να μην κρατάνε πολύ στοκ πλέον.

Δημοσ.

Διαβάζω όλα τα post των φίλων του Insomnia και παρατηρώ ότι όλες οι αναφορές και το άγχος είναι γύρω από τους "μεγάλους" του είδους, στυλ ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP, κλπ.

Γιατί τόσο άγχος βρε παιδιά; Στις γειτονιές που μένετε σίγουρα υπάρχουν και εκείνα τα "απλά", "μικρά" μαγαζιά του είδους που τα συντηρούν άνθρωποι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας βρουν από την πιο απλή κάρτα γραφικών, μέχρι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας! Ειλικρινά αυτό το σκέφτεται κανένας σας;

Ο ανταγωνισμός αρχίζει και πεθαίνει από τη στιγμή εκείνη που κλείνουν ένα ένα αυτά τα "απλά" μικρά μαγαζάκια στη γειτονιά, που τα προσπερνάμε όλοι καθημερινά και πάμε κατευθείαν στα "τέρατα" του προϊόντος που επιθυμούμε...Πως πιστεύετε ότι θα συντηρηθεί ένας υγιής ανταγωνισμός όταν θα υπάρχουν πια μόνο μεγάλα καταστήματα στην αγορά και εταιρείες που κάθε άλλο παρά το συμφέρον του πελάτη δε κοιτούν, ε; Που πίσω από κάθε εταιρεία του στυλ MEDIAMARKT, SATURN, GETITNOW, ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP κλπ. κρύβονται "μεγάλα" κεφάλια και πολλές φορές ξένοι επενδυτές!

Ο μεροκαματιάρης, ο βιοπαλαιστής και αυτός που πασχίζει να εξυπηρετήσει για τη πιο απλή μέχρι τη πιο περίεργη απαίτηση του πελάτη, αυτός είναι που κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο μαζί με την οικογένειά του, το "μαγαζάκι" της γειτονιάς σας και όχι οι μεγάλοι! Εκείνος - ως επαγγελματίας - θα υποστεί από τους πρώτους τις συνέπειες της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.

Ας το σκεφθούμε λίγο όλοι...

Αυτό ονομάζεται "προσωπική επαφή"...

Αυτό ονομάζεται "pre-sales" και "after-sales"...

Και το διαθέτουν τα "μαγαζάκια" της γειτονιάς σας...

Ελπίζω να μη σας κούρασα...φιλικά πάντα...και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και τίποτα...

Δημοσ.
:rolleyes:

Το οτι θα μείνουν πάρα πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά αν κλείσει το σκέφτεστε καθόλου?

Επίσης η ύπαρξη του e-shop μόνο καλό κάνει λόγω ανταγωνισμού. Όποιος έχει παράπονο απο ένα κατάστημα ας μη ξαναψωνίσει απο αυτό, αλλα να μην εύχεται να κλείσει κι όλας. Ήμαρτον!

Αν το eshop δεν είναι βιώσιμο, σημαίνει ότι πουλάει σε τιμές κάτω του κόστους και κάνει ζημιά στον ανταγωνισμό. Τα συνοικιακά μαγαζιά έχουν ζοριστεί από το eshop, αν κλείσει το eshop θα αναζωογονηθεί η αγορά. Μην ξεχνάς ότι σε κάθε eshop στην επαρχία εργάζονται συνήθως 2 άτομα. Στα συνοικιακά μαγαζιά όσο απίστευτο και να σου φαίνεται εργάζονται περισσότερα, συχνά από 5 άτομα και πάνω.

Δημοσ.

σίγουρα έχει πληγεί πολύ η αγορά πληροφορικής , πόσο μάλλον που δεν είναι και πρώτης γραμμής αγορά . Δεν είναι μόνο το e-shop όλα τα μαγαζιά υποφέρουν από έλλειψη . Το πλαίσιο δεν πάει πίσω . Τις προάλλες έριξα μια ματιά για μια οθόνη , έπειξα στο ΤΝ , δεν είχε τίποτα άλλο , ΤΝ 1920Χ1080 και άγιος ο θεός . Άρα, δεν υπάρχει ζήτηση για πιο ακριβά προιόντα , είναι φανερό . ΄Θα έρθουν πολύ χειρότερες μέρες στην αγορά , δεν βλέπω να αντέχουν πολλοί . Δυστυχώς για τον καταναλωτή !!

Δημοσ.
Διαβάζω όλα τα post των φίλων του Insomnia και παρατηρώ ότι όλες οι αναφορές και το άγχος είναι γύρω από τους "μεγάλους" του είδους, στυλ ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP, κλπ.

Γιατί τόσο άγχος βρε παιδιά; Στις γειτονιές που μένετε σίγουρα υπάρχουν και εκείνα τα "απλά", "μικρά" μαγαζιά του είδους που τα συντηρούν άνθρωποι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας βρουν από την πιο απλή κάρτα γραφικών, μέχρι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας! Ειλικρινά αυτό το σκέφτεται κανένας σας;

Ο ανταγωνισμός αρχίζει και πεθαίνει από τη στιγμή εκείνη που κλείνουν ένα ένα αυτά τα "απλά" μικρά μαγαζάκια στη γειτονιά, που τα προσπερνάμε όλοι καθημερινά και πάμε κατευθείαν στα "τέρατα" του προϊόντος που επιθυμούμε...Πως πιστεύετε ότι θα συντηρηθεί ένας υγιής ανταγωνισμός όταν θα υπάρχουν πια μόνο μεγάλα καταστήματα στην αγορά και εταιρείες που κάθε άλλο παρά το συμφέρον του πελάτη δε κοιτούν, ε; Που πίσω από κάθε εταιρεία του στυλ MEDIAMARKT, SATURN, GETITNOW, ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP κλπ. κρύβονται "μεγάλα" κεφάλια και πολλές φορές ξένοι επενδυτές!

Ο μεροκαματιάρης, ο βιοπαλαιστής και αυτός που πασχίζει να εξυπηρετήσει για τη πιο απλή μέχρι τη πιο περίεργη απαίτηση του πελάτη, αυτός είναι που κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο μαζί με την οικογένειά του, το "μαγαζάκι" της γειτονιάς σας και όχι οι μεγάλοι! Εκείνος - ως επαγγελματίας - θα υποστεί από τους πρώτους τις συνέπειες της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.

Ας το σκεφθούμε λίγο όλοι...

Αυτό ονομάζεται "προσωπική επαφή"...

Αυτό ονομάζεται "pre-sales" και "after-sales"...

Και το διαθέτουν τα "μαγαζάκια" της γειτονιάς σας...

Ελπίζω να μη σας κούρασα...φιλικά πάντα...και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και τίποτα...

Επειδη καταλαβαινω ακριβως φιλε μου τι εννοεις και μιας και δουλευα για 3 χρονια στην μεγαλυτερη αλυσιδα Videogames και ολα περνουσαν απο τα χερια μου υπαρχει ενα μικρο κενο που ακομα και τωρα με κανει να στραφω προς τους μεγαλους.

Οταν εγω προσωπικα επερνα την InfoQuest ή την Octabit για να παρω καποια κομματια για εμενα με τιμες "χονδρικης" και εβλεπα οτι εβγαινε η μια η αλλη και πολλες φορες ακριβοτερα απο το Eshop για παραδειγμα (Συν οτι επρεπε να παω να τα παρω αν καιγομουν στην Συγγρου ή στην Αγια Παρασκευη) για θεμα εγγυησης ή πιστωτικου οχι βεβαια την ιδια μερα μια και δεν κραταει σχεδον κανενας Stock..

Ασε που αν πεσεις στον κουτοπονηρο εμπορακο και πεσεις στην αναγκη του θα σε δαγκωσει χωρις δευτερη σκεψη,δεν θα δεχτει επιστροφες και αλλες τετοιες ομορφιες.

Δεν λεω οτι δεν θα πεσεις και στον χρυσο ανθρωπο που θα σκιστει για εσενα και θα σε εξυπηρετησει αλλα μαλλον αυτος θα παει για κλεισιμο...

Δημοσ.
Επειδη καταλαβαινω ακριβως φιλε μου τι εννοεις και μιας και δουλευα για 3 χρονια στην μεγαλυτερη αλυσιδα Videogames και ολα περνουσαν απο τα χερια μου υπαρχει ενα μικρο κενο που ακομα και τωρα με κανει να στραφω προς τους μεγαλους.

Οταν εγω προσωπικα επερνα την InfoQuest ή την Octabit για να παρω καποια κομματια για εμενα με τιμες "χονδρικης" και εβλεπα οτι εβγαινε η μια η αλλη και πολλες φορες ακριβοτερα απο το Eshop για παραδειγμα (Συν οτι επρεπε να παω να τα παρω αν καιγομουν στην Συγγρου ή στην Αγια Παρασκευη) για θεμα εγγυησης ή πιστωτικου οχι βεβαια την ιδια μερα μια και δεν κραταει σχεδον κανενας Stock..

Ασε που αν πεσεις στον κουτοπονηρο εμπορακο και πεσεις στην αναγκη του θα σε δαγκωσει χωρις δευτερη σκεψη,δεν θα δεχτει επιστροφες και αλλες τετοιες ομορφιες.

Δεν λεω οτι δεν θα πεσεις και στον χρυσο ανθρωπο που θα σκιστει για εσενα και θα σε εξυπηρετησει αλλα μαλλον αυτος θα παει για κλεισιμο...

Φίλε Sotos, αυτό είναι που λέω. Δεν είναι κρίμα να "προκαθορίζουμε" τη τύχη του άμοιρου επαγγελματία της γειτονιάς μας; Αν πραγματικά είναι "χρυσός" αυτός ο άνθρωπος δε πρέπει να τον βοηθήσουμε να παραμείνει έτσι; ε;

Τέτοιους "χρυσούς" ανθρώπους δε ψάχνουμε όλοι παντού; Σε όλες τις κατηγορίες;

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις! Αλλά σκεφθείτε ότι αυτός που διατηρεί μια μικρή επιχείρηση όπως το "μαγαζάκι" της γειτονιάς, το τελευταίο που θα ήθελε, είναι να φύγει κάποιος πελάτης "δυσαρεστημένος"! Και κυρίως όταν τόσο η επιτυχία του όσο και η αποτυχία του, είναι αλυσιδωτή! Δεν το θέλει αυτό! Αλλά και πάλι ο πελάτης είναι σε θέση να διακρίνει και να εκτιμήσει ή όχι αυτό που του προσφέρει κάποιος...και κυρίως τον χαρακτήρα του επαγγελματία.

Και αν μιλάμε για "μαγαζάκι" με υπολογιστές σκεφθείτε ακόμα ακόμα ότι πολλοί δε "στοκάρουν"!! Οπότε τι συμφέρον να έχουν πάνω σε αυτό; Θα σου φέρουν αυτό που θέλεις όταν το θέλεις και αφού πρώτα σου έχουν προτείνει τι πραγματικά χρειάζεσαι και όχι τι "κάθεται" στο ράφι το τελευταίο εξάμηνο...χρόνο....κλπ. Και το κέρδος τους είναι η υπηρεσίες που θα σου προσφέρουν και πολλές φορές του χαμόγελο της ικανοποίησής σου, που μεταφράζεται ως "επιτέλους βρήκα τον άνθρωπό μου, βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου, να κάποιος που δε μου γύρισε τη πλάτη κλπ."

Το ρεζουμέ είναι ότι αν "πεθάνουν" οι μικροί θα πεθάνει και ο υγιής πια ανταγωνισμός...και δυστυχώς αυτό θα συμβεί!

Δημοσ.

Ξεκινησε και το νεο site του GetItNow...

Αλλά το layout ειναι για τα μπαζα...

Τεραστια εικονιδια και δεν βλεπεις το κειμενο σε αυτα.. δεν μπορεις να δεις ποιο ειναι το προιον.

Και δεν βλεπω να εχει προιοντα.. τι γινετε?

Δημοσ.

Συμφωνώ με την μείωση ποικιλίας..

εδώ και 1,5 μήνα που το παρατηρώ συνεχώς.. ό,τι εξαντλείται συνήθως δεν το ξαναφέρνει και ανεβάζει τις τιμές στα υπόλοιπα προϊόντα..

πχ έχουν εξαφανιστεί οι μητρικές asrock σε αρκετά sockets..

τώρα αυτό που γράφει στην 1η σελίδα για το pc1 και το eshop δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.. έχει γραφτεί και σε άλλα topic..

eshop=pc1=plus4u..

και το getitnow δεν φαίνεται για ανταγωνιστής.. μεγάλη πατάτα το site.. και μεγάλη έλλειψη ποικιλίας.. αντιγραφή του public.gr...

αυτό ετοίμαζαν από τα χριστούγεννα; :Ρ

Δημοσ.

Capture_072.jpg

παιδιά κοιτάξτε από κάρτες γραφικών τι γίνετε στο e-shop

δεν υπάρχουν καθόλου στον κατάλογο οι GTX 275-285, 470-480 και HD 4890,5830,5850,5870 και 5970 :whistle::confused::eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...