Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη μείωση ποικιλίας σε eshop και PC1.gr

dreamwebx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπιζω το e-shop να παρει αυτο που του αξιζει αλλα δυστηχως πολλοι ψωνιζουν απο κει ακομα

Άντε να βαρέσει κανένα κανόνι να γελάμε...Σφίγγουν οι κώλοι :lol:

:rolleyes:

Το οτι θα μείνουν πάρα πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά αν κλείσει το σκέφτεστε καθόλου?

Επίσης η ύπαρξη του e-shop μόνο καλό κάνει λόγω ανταγωνισμού. Όποιος έχει παράπονο απο ένα κατάστημα ας μη ξαναψωνίσει απο αυτό, αλλα να μην εύχεται να κλείσει κι όλας. Ήμαρτον!

Δημοσ.

Παιδια αντιμετωπιζω και γω αυτο το προβληματακι.Παρηγγειλα χτες το πισι απο το πλαισιο και σημερα μου ειπαν οτι εχω προβλημα διαθεσιμοτητας με την καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο.Εχω παρει αυτα

Corsair CMPSU-550VXEU PSU (550W) 96,00 €

και

Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB) 151,00 €

Προτεινετε να περιμενω(μπορει και μηνα) ή εχετε υποψην κατι ισαξιο(ή και καλυτερο) στα ιδια λεφτα?

Δημοσ.
:rolleyes:

Το οτι θα μείνουν πάρα πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά αν κλείσει το σκέφτεστε καθόλου?

Επίσης η ύπαρξη του e-shop μόνο καλό κάνει λόγω ανταγωνισμού. Όποιος έχει παράπονο απο ένα κατάστημα ας μη ξαναψωνίσει απο αυτό, αλλα να μην εύχεται να κλείσει κι όλας. Ήμαρτον!

Sorry αλλα οπως εστρωσε θα κοιμηθει ;)

Οταν επαιρνε στις αρχες για την συναρμολογηση των υπολογιστων στην Μεταμορφωση Ελληνες απο τεχνικα λυκεια κλπ κλπ και τους αλλαξε μεσα σε εναν χρονο με Πακιστανους και Κινεζους για να κανει την δουλεια του με ψιχουλα ποιοι θα μεινουν χωρις δουλεια;

Δεν ειναι ρατσιστικο το Comment ουτε εχω tattoos με σβαστικες,SS,χρυσα αυγα ή τον Καρατζαφερη στην πλατη μου,αλλα απο την στιγμη που κλεινει την πορτα στου Ελληνες καιρος ειναι να του γυρνανε την πλατη και αυτοι με την σειρα τους.

Τωρα αν μεινουν χωρις δουλεια τα Franchise που απασχολουν Max 4 ατομα (Service,Διανομες και τους 2 υπευθυνους που πολλοι απο αυτους συμπεριφερονται σαν μπακαλιδες) δεν θα κατσουμε να σκασουμε.

Οσο για τον ανταγωνισμο υγιη ή μη εχουν ανοιξει απειρα θεματα για το ραλλυ ανατιμησεων προς τα πανω ταυτοχρονα απο Πλαισιο και Eshop.(Κλικα ή θεωριες συνωμοσιας εσεις κρινετε :P)

Εκφραζω απολυτα προσωπικη αποψη συμφωνα με δικες μου εμπειριες και βιωματα ειδικα σε θεματα ακυρωσεων εγγυησεων με το παραμικρο και πολλων ελλατωματικων προιοντων τον τελευταιο καιρο(Τελευταια παραγγελια ολοκληρου PC με 1,5 μηνα ταλαιπωρια και μια motherboard και μνημες DOA)

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα το μαγαζακι-μπακαλικο που λεγεται e-shop επρεπε να την παθει. Εχω προσωπικες εμπειριες (μπολικες κιολας οπως εχω ποσταρει και εδω κατα καιρους και δεν ειμαι ο μονος) με αυτους και τις after-sales "υπηρεσιες" τους και πραγματικα δεν μπορουσα να καταλαβω πως ηταν δυνατον να λειτουργει ακομα σαν επιχειρηση. Ηρθε τελικα ομως ο καιρος να μπει το αυγο στον κωλο και να παρουν αυτο που τους αξιζει. Δεν μπορεις να κοροιδευεις κοσμο ασυστολα και να μενεις ανοιχτος και να κανεις "μπιζνα" (οχι τους πελατες σου τουλαχιστον), απλα δεν γινεται.

Δημοσ.

Και πολυ καλα θα παθουν γιατι τους αξιζει οσο για το κλεισιμο ας εκανε καλυτερο managment buissness is buissness

Ασε που για ποιες τιμες μιλαμε ιδιες τιμες με πλαισιο εχει ανταγωνισμος κ αιδιες

Δημοσ.

Mήπως έχουμε ξεφύγει λίγο?

Ποιός μίλησε για κλείσιμο ρε παιδιά?

Απλά όπως είπανε και κάποιοι νωρίτερα, οι αγορά έχει πέσει, ο κόσμος δεν έχει λεφτά και σίγουρα αν δεν είναι enthusiast δεν θα τα σκάσει εύκολα για hardware αλλά για πρώτης ανάγκης πράγματα. Επίσης λόγω και των πολλών παραπόνων για το after sales της εν λόγω αλυσίδας ήταν αναμενόμενο να πέσουν και οι πωλήσεις τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κλείνουν.

Τώρα αν βέβαια συμβεί αυτό και εμένα προσωπικά δεν με χαλά καθόλου.

Σκέφτηκε κανείς τι έχει να γίνει σε λίγο καιρό όταν δικτυωθεί καλύτερα και το getitnow με περισσότερα καταστήματα και ανταγωνιστικές τιμές?

Πιστευω πως εμείς θα βγούμε κερδισμένοι απο τον ανταγωνισμό, οπότε δεν θα είναι καλό να κλείσει.

Δημοσ.
Εγω παντως εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο, οτι το e-shop δεν παει καλα και οτι δεν ειναι βιοσιμη επιχειρηση..

Που τα ακούτε αυτά δεν μου λέτε και μένα να μάθω;

Γιατί εγω βλέπω:

"Στο εννιάμηνο του 2009 οι πωλήσεις της e-shop.gr έφτασαν τα 91,2 εκ euros από 75,7 εκ το 2008 σημειώνοντας άνοδο 20%. Παράλληλα ανοδικά κινήθηκε και η κερδοφορία της εταιρείας με τα κέρδη EBITDA να φτάνουν τα 3.1 εκ euros από 2.7 το 2008. "

"Η e-shop.gr σε αντίθεση με την γενικότερη πορεία του ανταγωνισμού το 2009 κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 14% φτάνοντας τα 129 εκ από 112 το 2008 ενώ τα μηνύματα για το 2010 σε σχέση με την αγορά είναι θετικά."

Εκτός και αν γράφουν ότι θέλουν!

Δημοσ.

Στα αλλα που ειπες συμφωνω απολυτα

Εδω θα σταθω λιγο

Πιστευω πως εμείς θα βγούμε κερδισμένοι απο τον ανταγωνισμό, οπότε δεν θα είναι καλό να κλείσει.

Αυτο γενικα ισχυει αλλα υγιη ανταγωνισμο στο Ελλαδισταν ακομα δεν εχω δει..Και οταν λεω υγιη εννοω υπερ των καταναλωτων και ειδικα απο τις 2 "Μεγαλες" δυναμεις (Πλαισιο&Eshop)

Ανεβαζει την τιμη ο ενας,την ανεβαζει και ο αλλος ενω προς τα κατω σπανια..

To Getitnow εχει ηδη ανοιξει δεκαδες καταστηματα σε ολη την Ελλαδα και μαλιστα εδω(Ηρακλειο,Κρητης) 20μετρα απο το Eshop :devil: αλλα ποιος το εχει ξερουμε;

Αλλωστε εχει υποθει οτι το Eshop ειναι(?!) πισω απο Plus4u και PC1 οποτε αν πεσει θα τα παρει μαζι του και τα αλλα.

Υποθετικα παντα ολα!

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι το get it now θα εχει hardware προιοντα...δεν θυμαμαι σε καμια απο τις προσφορες του να εχει προσφερει κατι σε καρτα γραφικων,επεξεργαστη κτλ...νομιζω οτι καποτε ειχε βγαλει σε προσφορα ενα απλο tv tunner το οποιο ομως λογιζεται σαν κατι μη εξειδικευμενο και καταλληλο για το Mass market...

Οπως και να εχει ο ανταγωνισμος μονο καλα μπορει να μας προσφερει σε εμας τους καταναλωτες .

---------- Προσθήκη στις 15:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:58 ----------

Που τα ακούτε αυτά δεν μου λέτε και μένα να μάθω;

Γιατί εγω βλέπω:

"Στο εννιάμηνο του 2009 οι πωλήσεις της e-shop.gr έφτασαν τα 91,2 εκ euros από 75,7 εκ το 2008 σημειώνοντας άνοδο 20%. Παράλληλα ανοδικά κινήθηκε και η κερδοφορία της εταιρείας με τα κέρδη EBITDA να φτάνουν τα 3.1 εκ euros από 2.7 το 2008. "

"Η e-shop.gr σε αντίθεση με την γενικότερη πορεία του ανταγωνισμού το 2009 κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 14% φτάνοντας τα 129 εκ από 112 το 2008 ενώ τα μηνύματα για το 2010 σε σχέση με την αγορά είναι θετικά."

Εκτός και αν γράφουν ότι θέλουν!

φιλε μου υποθετω οτι βαζουν μεσα και τις πωλησεις/κερδη απο το φοιτητικο καθως και το μαθητικο.

Παραλληλα εμεις εξεταζουμε την δραματικη μειωση της γκαμας τους σε hardware προιοντα -οπως και του pc1.gr-γιατι κακα τα ψεμματα πολυς κοσμος ιδιως απο επαρχια ψωνιζει απο αυτους και δεν ειναι καιροι για να μενουν ξεκρεμαστοι σε περιπτωση που βαρεσουν κανονι...

Θα σου θυμισω την περιπτωση του computer4you το οποιο εκλεισε ξαφνικα ασχετα που οσοι ειχαν αγορασει και χρειαστηκαν εγγυηση κατεφυγαν στο eshop...απο την σκυλα στην Χαρυβδη δηλαδη..

Εννοειται οτι χρειαζομαστε τον υγιη ανταγωνισμο παντα εις ωφελος δικο μας και οχι μεσα απο εγχωριους νταβατζηδες οι οποιοι κανουν τα παιχνιδια τους εις βαρος του απλου καταναλωτη...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να θελει κανεις να βαρεσει κανονι το e-shop αλλα αν οντως συμβει κατι τετοιο απλα θα του αξιζει. Τουλαχιστον στο πλαισιο το χρυσοπληρωνεις (οπως και σε αυτους) αλλα δεν εχεις φοβο μην σε κοροιδεψουν μπροστα στα μουτρα σου. Εδω περα οι τυποι εχουν φτιαξει συστημα να μην χρειαζεται να πηγαινεις την αποδειξη αγορας γιατι υπαρχει στο συστημα η ημ/ια αγορας του προιοντος και βλεπουν αμεσως αν εισαι σε εγγυηση ή οχι. Μικρες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα ομως γι αυτο και ο κοσμος τους προτιμαει αλλωστε.

Δημοσ.
Δεν νομιζω να θελει κανεις να βαρεσει κανονι το e-shop αλλα αν οντως συμβει κατι τετοιο απλα θα του αξιζει. Τουλαχιστον στο πλαισιο το χρυσοπληρωνεις (οπως και σε αυτους) αλλα δεν εχεις φοβο μην σε κοροιδεψουν μπροστα στα μουτρα σου. Εδω περα οι τυποι εχουν φτιαξει συστημα να μην χρειαζεται να πηγαινεις την αποδειξη αγορας γιατι υπαρχει στο συστημα η ημ/ια αγορας του προιοντος και βλεπουν αμεσως αν εισαι σε εγγυηση ή οχι. Μικρες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα ομως γι αυτο και ο κοσμος τους προτιμαει αλλωστε.

συμφωνω φιλε μου στο θεμα του after sales support οτι το Πλαισιο αντιμετωπιζει-συνηθως-καλυτερα τον πελατη .

Δημοσ.
.... Εδω περα οι τυποι εχουν φτιαξει συστημα να μην χρειαζεται να πηγαινεις την αποδειξη αγορας γιατι υπαρχει στο συστημα η ημ/ια αγορας του προιοντος και βλεπουν αμεσως αν εισαι σε εγγυηση ή οχι. Μικρες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα ομως γι αυτο και ο κοσμος τους προτιμαει αλλωστε.

Αυτό το κάνουν και στο eshop ρε man.

Το eshop και pc1 ακολουθούν πιστεύω συντηρητική πολιτική αυτό τον καιρό, δεν στοκάρουν με κομμάτια δεσμεύοντας ρευστό, τι να τα τις κάνεις τις κάρτες γραφικών και τους επεξεργαστές των 250-999 ευρώ όταν τέλη του μήνα δεν έχεις να πληρώσεις το προσωπικό, πώς θα τον πληρώσεις τον υπάλληλο, θα του πεις πάρε μια 5970 και τα ρέστα στα κάνω πιστωτικό να αγοράσεις ότι γουστάρεις, οι κάρτες δεν τρόγωντε ούτε μπορείς να τις δώσεις στο βενζινάδικο και να φουλάρεις βενζίνη.

Στον κόσμο τον επιχειρήσεων τα λεγόμενα "ταμειακά διαθέσιμα" η "ρευστότητα" παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την επιβίωση, τα αποθέματα αν μείνουν απούλητα συνεχώς χάνουν την αξία τους.

Το Πλαίσιο παίδες έχει πολλά προϊόντα σε κατάσταση "κατόπιν παραγγελίας" και δημιουργεί την εντύπωση ότι προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων όμως δεν είναι έτσι.

Δημοσ.
ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος γιατι κερδισμενος βγαινει ο πελατης.

αν βαρεσει κανονι το e-shop ,μας εγγυαται κανενας οτι το plaisiο θα συνεχισει να προσφερει τις υψηλες υπηρεσιες που προσφερει μεχρι σημερα?

πρεπει να σημειωσω πως εχω κανει αγορες και απο τα δυο καταστηματα και δεν ειχα παραπονο απο κανενα .

Μιλαμε για το μεγαλυτερο καρτελ ηλεκτρονικων ειδων στην Ελλαδα.

Αρκετοι μπορει να μην το εχουν παρει χαμπαρι, αλλα το eshop εχει παρει δανειαρα εδω και 3 μηνες.

http://www.naftemporiki.gr/presspoint//release.asp?id=143361

http://www.inews.gr/39/e-shopgr-omologiako-daneio-25-ekat-evro-apo-tin-Alpha-vank.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...