dreamwebx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εχω παρατηρησει τις τελευταιες 3 εβδομαδες οτι εχει μειωθει δραστικα η ποικιλια σε προιοντα hardware σε αυτους τους 2 και ιδιως στο eshop. 28 καρτες γραφικων πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε να ειχε το eshop... Εχετε ακουσει-μαθει κατι γιατι πραγματικα μου κανει εντυπωση.
Nik.K Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Απο φημες και μονο το Eshop τα τελευταια 2 χρονια δεν παει και πολυ καλα, αν οντως ισχυουν ισως αυτο να ειναι το αποτελεσμα. Η μπορει απλα να ξεστοκαρουν ποιος ξερει τι παιζει πραγματικα.
dreamwebx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 παντως φαινεται οτι τελικα ισχυει η φημη οτι pc1.gr και eshop ειναι το ιδιο πραγμα. Διαφορετικα δεν εξηγειται η ταυτοχρονη πτωση ποικιλιας σε τοσο μεγαλο βαθμο και στους δυο....
StefxOup Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το ίδιο παρατήρησα και σε μεγάλα super markets. Γενικότερα είναι δύσκολη εποχή για όσους διατηρούν αποθήκες. Η αύξηση του Φ.Π.Α κυρίως αλλά και γενικότερα η χαμηλότερη ζήτηση απο τους αγοραστές(λόγω περικοπών σε μισθούς κλπ κλπ) δεν τους αφήνουν περιθώρια να ρισκάρουν.
dreamwebx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου. Ιδιως για τα συγκεκριμενα προιοντα πληροφορικης τα οποια δεν φημιζονται για την δημοφιλια τους. Εννοειται οτι πιο ευκολα δεν θα παρεις νεα καρτα γραφικων απο το να περιορισεις ειδη πρωτης αναγκης . Το θεμα ομως ειναι οτι οσο μειωνεται η ποικιλια σε αυτους ,αντιστοιχα θα μειωνεται και ο ανταγωνισμος με αποτελεσμα να κρατουνται οι τιμες ψηλα.
StefxOup Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ελπίζω σε λίγο καιρό να μην παρακαλάμε για να βρούμε προΐόντα "Άμεσα Διαθέσιμα". Τι να κάνουμε,αυτά έχει η συρρίκνωση της αγοράς Τουλάχιστον δεν πληρώνουμε τελωνείο απο Ευρώπη πλέον,για αγορές!
FaRMaKhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ελπιζω το e-shop να παρει αυτο που του αξιζει αλλα δυστηχως πολλοι ψωνιζουν απο κει ακομα
Neo106 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Οντως πρωτοφανες αυτο τοσα χρονια πρωτη φορα γινεται κατι τετοιο.
epivitor Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ρε παιδια ισως ν'αλλαξαν στρατηγικη τα καταστηματα, μη βιαζεστε να κρινετε.
Silent Arrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Παιδια αυτα που λεει ο dreamwebx ειναι η απολυτη αληθεια. Το e-shop πανω απο μηνα εχει κανει ραγδαια μειωση στα προιοντα που προσφερει. Το ελεγχω καθημερινα γιατι προκειται να παρω PC τον επομενο μηνα. Στις καρτες γραφικων η ελλειψη προιοντων κανει μπαμ. Ηδη βλεπω ελλειψεις σε μητρικες και σε οθονες. Επισης στο case modding για να παρεις ενα fan 120mm πρεπει να πληρωσεις πανω απο 10 ευρω λογω led, δεν εχει τα απλα fans των 4 ευρω. Και αυτη η κατασταση κρατα 30 ημερες και πλεον. Το πλαισιο την ιδια στιγμη εχει μεγαλη ποικιλια προιοντων. Και αυτο με προβληματιζει για το τι γινεται πραγματικα στο e-shop. Το πρωτο post μου μετα απο δυο χρονια....!
tarantules Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Άντε να βαρέσει κανένα κανόνι να γελάμε...Σφίγγουν οι κώλοι
keeper Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 'Ετσι!!! καλα αναμενομενο ηταν με τις λαμακιες που κανανε εδω και χρονια. Παντως εμενα δεν με επηρεαζει καθολου αυτη η ειδηση, Πλαισιο και αγιος ο θεος, Μπορει να πληρωνεις κατι παραπανω αλλα την ωρα του σερβις ανταμείβεσαι αρκετα. (Αρκει να ξερεις να μιλησεις και να μην μασήσεις απο τις *Μπιπ* των τεχνικών τους.) ΜΑΧ 4 ωρες αναμονή στο σέρβις.
avraam5 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος γιατι κερδισμενος βγαινει ο πελατης. αν βαρεσει κανονι το e-shop ,μας εγγυαται κανενας οτι το plaisiο θα συνεχισει να προσφερει τις υψηλες υπηρεσιες που προσφερει μεχρι σημερα? πρεπει να σημειωσω πως εχω κανει αγορες και απο τα δυο καταστηματα και δεν ειχα παραπονο απο κανενα .
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Επισης παρατηρησεις για το κιτρινο μαγαζι. θες να αγορασεις μια παστα επεξεργαστη...εδω και 20 μερες καμια επιλογη. το μενου υπαρχει αλλα ειναι κενο προιοντων. ενταξει θα λενε εχει το πλαισιο....αλλα ρε παιδια στα pc που συναρμολογειτε τι βαζετε???/οδοντοκρεμα?? επισης. 120μμ ανεμιστηρες...μολις 2 μοντελα υπαρχουν 140μμ ανεμιστηρες- εδω και μηνες κενο προιοντων το μενου τομεας υδροψυξης- σαβουρα για κοροιδα εδω και μηνες επισης φιλτρα ανεμιστηρα- μενου εδω και μηνες ειναι κενο προιοντων Επισης μακρια απο το stock house...εχει ενδιαφεροντα προιοντα και ειναι καλα ελεγμενα....αλλα ρε παιδια αν δεν προσεξετε μπορει να σας χρεωσουν μεταχειρισμενο σχεδον στη τιμη του καινουργιου. π.σ αν αυτη η πολιτικη μειωσης προιοντων ειναι ενας τροπος να παραμεινει βιωσιμη η εταιρια τοτε ευπροσδεκτος. οι καιροι ειναι δυσκολοι για να κανεις παραγγελιες που σου μενουν στην αποθηκη.
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Εχω παρατηρησει και εγω την ραγδαια μειωση υλικου.Υπαρχει τεραστιο προβλημα στην αγορα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.