Cristina Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Paidia vrika ayta kai ithela poli na moirasto mazi sas giati ta theorisa koryfaia!<p> Αν η MICROSOFT εφτιαχνε αμαξια<p>1) Καθε φορα που θα ξαναβαφαν τις γραμμες στο δρομο, θα επρεπε να αγορασετε καινουργιο αμαξι. <p>2) Καθε τοσο το αυτοκινητο σας θα σταματουσε τελειως στο δρομο χωρις λογο και αιτια, και θα επρεπε απλως να αποδεχτειτε το γεγονος, να το επανακινησετε και να συνεχισετε τον δρομο σας. <p>3) Καθε τοσο οταν κανετε μια μανουβρα το αμαξι σας θα σταματουσε και θα κολλουσε και θα επρεπε να επαναγκαταστησετε τη μηχανη. Για ενα παραξενο λογο θα επρεπε να το αποδεχτειτε ετσι απλα κι αυτο <p>4) Θα μπορουσατε να βαλετε μονο εναν ανθρωπο μεσα στο αυτολινητο εκτος αν αγοραζατε το CAR95 ή το CARNT. Αλλα παλι θα επρεπε να αγοραζατε περισσοτερα καθισματα. <p>5) Τα αυτοκινητα macintosh θα επαιρναν ενεργεια απο τον ηλιο, θα ηταν πιο αξιοπιστα, 5 φορες πιο γρηγορα, 2 φορες πιο ευκολα στη χρηση, κι ομως θα χρησιμοποιουσαν μονο το 5% των δρομων. <p>6) Τα φωτακια των λαδιων, της βενζινης και της μπαταριας θα ειχαν αντικατασταθει απο ενα "general car default" φωτακι. <p>7) Το συστημα αεροσακων θα εβγαζε κουμπια "ΟΚ" ή "CANCEL" που θα επρεπε να πατησετε πριν ελευθερωσει τους αεροσακους. <p>8) Αν τρακαρετε δεν θα ειχατε ιδεα για το τι εγινε. <p>9) Το ραδιοφωνο θα επαιζε μονο MICROSOFT FM και το κασσετοφωνο μονο MICROSOFT κασσετες. <p>10) Προκειμενου να ανοιξετε το air condition θα πρεπει να σβησετε τη μηχανη του αυτοκινητου για δυο λεπτα και να την ξαναναψετε. <p>11) Αν καλεσετε το τμημα εξυπηρετησης πελατων θα σας πουν οτι δεν φταινε αυτοι και θα τα ριξουν στην εταιρεια που εφτιαξε τα λαστιχα. <p>12) Για να στριψετε δεξια θα πρεπει να κανετε αναβαθμιση στο MICROSOFT STEERING WHEEL 2.0 <p>13) Αν δεν εχετε χρηματα να αγορασετε καινουργιο αυτοκινητο, μπορειτε απλως να δανειστειτε ενος φιλου σας και να το αντιγραψετε.<p>Δημιουργία <p>1. Εν αρχή ο Θεός δημιούργησε το Bit και το Byte. Και από αυτά δημιούργησε τη Λέξη.<p>2. Και υπήρχαν δύο Bytes στην Λέξη, και τίποτα άλλο δεν υπήρχε. Και ο Θεός χώρισε το Μηδέν από το Ένα, Και είδε ότι ήταν Καλό.<p>3. Και είπεν ο Θεός: Ας υπάρξουν τα Δεδομένα (Data). Και έτσι έγινε. Και είπαν ο Θεός - Ας πάνε τα Δεδομένα στις ιδιαίτερες θέσεις τους. Και έφτιαξε floppy disks και hard disks και compact disks.<p>4. Και είπαν ο Θεός - Ας γίνουν Υπολογιστές, για να υπάρχει μέρος να μπουν τα floppy disks και τα hard disks και τα compact disks. Και έτσι ο Θεός έφτιαξε Υπολογιστές και τους ονόμασε hardware.<p>5. Και δεν υπήρχε Software ακόμα. Αλλά ο Θεός δημιούργησε προγράμματα, μικρά και μεγάλα. Και τους είπε - Πηγαίνετε και αυξάνεστε και πληθαίνετε και γεμίστε όλη τη Μνήμη.<p>6. Και είπαν ο Θεός - Θα δημιουργήσω τον Προγραμματιστή. Και ο Προγραμματιστής θα φτιάχνει καινούργια προγράμματα και θα κυβερνά πάνω σε όλους τους υπολογιστές και τα προγράμματα και στα Δεδομένα.<p>7. Και ο Θεός δημιούργησε τον Προγραμματιστή και τον τοποθέτησε στο Κέντρο Δεδομένων. Και έδειξε ο Θεός στον Προγραμματιστή το Catalog Tree και του είπε μπορείς να χρησιμοποιείς όλους τους καταλόγους και υποκαταλόγους, αλλά ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ WINDOWS.<p>8. Και είπαν ο Θεός - Δεν είναι Καλό για τον Προγραμματιστή να είναι μόνος. Πήρε ένα πλευρό από το σώμα του Προγραμματιστή και έφτιαξε ένα πλάσμα που θα τον κοιτάζει και θα τον θαυμάζει και θα αγαπά τα πράγματα που θα κάνει ο Προγραμματιστής. Και ο Θεός ονόμασε το πλάσμα Χρήστη.<p>9. Και ο Προγραμματιστής και ο Χρήστης αφέθηκαν κάτω από το γυμνό DOS και αυτό ήταν Καλό.<p>10. Αλλά ο Bill ήταν πιο πονηρός από τα άλλα πλάσματα του Θεού. Και είπαν ο Bill στον Χρήστη - Πράγματι σας απαγόρευσε ο Θεός να τρέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα;<p>11. Και ο Χρήστης απάντησε - Ο Θεός μας είπε να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε πρόγραμμα και οποιοδήποτε Δεδομένο, αλλά μας είπε να μην τρέξουμε τα Windows, διαφορετικά θα πεθάνουμε. <p>12. Και είπαν ο Bill στον Χρήστη - Πως μπορείς να μιλάς για κάτι που δεν έχεις καν δοκιμάσει. Την στιγμή που θα τρέξεις τα Windows θα γίνεις ίσος με τον Θεό. Θα είσαι σε θέση να δημιουργείς οτιδήποτε θέλεις με ένα απλό κλικ στο ποντίκι.<p>13. Και ο Χρήστης είδε ότι οι καρποί των Windows ήταν καλύτεροι και πιο εύκολοι στην χρήση. Και μετά ο Χρήστης είδε ότι κάθε γνώση ήταν άχρηστη - αφού τα Windows μπορούσαν να την αντικαταστήσουν.<p>14. Έτσι ο Χρήστης εγκατέστησε τα Windows στον υπολογιστή του και είπε στον Προγραμματιστή ότι ήταν καλό.<p>15. Και ο Προγραμματιστής αμέσως άρχισε να ψάχνει για καινούργιους drivers. Και ο Θεός τον ρώτησε - Τι ψάχνεις; Και ο Προγραμματιστής απάντησε - Ψάχνω για καινούργιους drivers γιατί δεν μπορώ να τους βρω στο DOS. Και είπαν ο Θεός - Ποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι drivers; Έτρεξες τα Windows; Και ο Προγραμματιστής είπε - Ο Bill μας είπε να το κάνουμε! <p>16. Και είπαν ο Θεός στον Bill - γι' αυτό που έκανες θα είσαι μισητός από όλα τα πλάσματα. Και ο Χρήστης θα είναι συνέχεια δυσαρεστημένος μαζί σου. Και θα πουλάς πάντα Windows.<p>17. Και είπαν ο Θεός στον Χρήστη - Εξ αιτίας αυτού που έκανες, τα Windows πάντα θα σε απογοητεύουν και θα καταναλώνουν όλους τους Πόρους και θα πρέπει να χρησιμοποιείς ελεεινά προγράμματα και θα βασίζεσαι πάντα στον Προγραμματιστή για βοήθεια.<p>18. Και είπαν ο Θεός στον Προγραμματιστή - Επειδή άκουσες τον Χρήστη ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος. Και τα προγράμματά σου θα έχουν λάθη και θα τα πρέπει να τα διορθώνεις και να τα ξαναδιορθώνεις μέχρι το τέλος του Χρόνου.<p>19. Και ο Θεός τους πέταξε έξω από το Κέντρο Δεδομένων και κλείδωσε την πόρτα και την ασφάλισε με password.<p>20. GENERAL PROTECTION FAULT.<p>Τhat's life ...<p> Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2000 <p>Μάνα και πατέρα, ο γιος σας σας χαιρετά! <p>Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Σάμο για να σπουδάσω και σας ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ να καθίσετε κάπου. Λοιπόν, είμαι αρκετά καλύτερα τώρα.<p> Το βαρύ κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα και η αμνησία που έπαθα όταν έπεσα από την ταράτσα του σπιτιού μου προσπαθώντας να γλιτώσω από τη φωτιά που ξέσπασε στο κτίριο, αμέσως με το που έφτασα, είναι πια σχεδόν παρελθόν. <p>Παρότι πέρασα ένα μήνα στην εντατική, μπορώ τώρα να δω αρκετά καλά και κάνω μόλις δύο μικροεπεμβάσεις την ημέρα, έτσι ώστε η ανάπλαση των οστών του προσώπου μου να επιτρέψει την προσέγγιση της αρχικής μου μορφής. <p>Οι γιατροί πιστεύουν ότι -το πολύ- σε δύο μήνες θα είμαι και πάλι σε θέση να τρωω μόνος μου. Πάω δε στοίχημα ότι, παρά το ότι σας γράφω με το νέο μηχανικό μου χέρι, ούτε που καταλάβατε τη διαφορά στον γραφικό μου χαρακτήρα (χα!).<p> Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος με είδε κάποιος από το απέναντι κτίριο και ειδοποίησε την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Με επισκεφτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο και, εφόσον δεν είχα πού να μείνω μετά τη φωτιά, προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει σπίτι του.<p> Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο μικρό αλλά χαριτωμένο. Ο ίδιος είναι πολύ καλό αγόρι και ερωτευτήκαμε αμέσως κεραυνοβόλα. Έκανα αλλαγή γεννητικών οργάνων και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε, πριν αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου. Ναι, αγαπητοί μου γονείς, είμαι έγκυος. Ξέρω πόσο ανυπομονείτε να αποκτήσετε ένα εγγονάκι και ξέρω πως θα καλοδεχτείτε το παιδί και θα του δώσετε την ίδια αγάπη όπως με μένα όταν ήμουν παιδί. <p>Ο λόγος που καθυστερούμε το γάμο είναι επειδή το αγόρι μου έχει μια μικρή μόλυνση στο αίμα και καθυστερούν τα αποτελέσματα από το τεστ για AIDS που έχει κάνει. Προσπαθώ κι εγώ να καταπολεμήσω τη σύφιλη που έχω με καθημερινές ενέσεις. Ξέρω ότι, όταν αποφυλακιστεί, θα τον καλοδεχτείτε στην οικογένειά μας με ανοιχτές αγκάλες. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει απότομος και ευέξαπτος, αλλά κατά βάθος είναι ευγενικός, αν και δεν είναι πολύ μορφωμένος ούτε και τόσο φιλόδοξος.<p> Παρόλο που δεν έχει την ίδια Θρησκεία με μας, ούτε το ίδιο ανοιχτό χρώμα δέρματος, είμαι σίγουρος ότι η ανωτερότητά σας και η ηθική σας καλλιέργεια δε θα σας επιτρέψει να κρίνετε τόσο επιφανειακά. Aλλωστε, αν μπορούσατε να συνεννοηθείτε μαζί του (γιατί δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά), θα τον αγαπούσατε αμέσως όσο τον λατρεύω κι εγώ. Προέρχεται από πολύ πλούσια και αριστοκρατική οικογένεια -όπως έμαθα, ο θείος του είναι αρχηγός της φυλής στο χωριό της Αφρικής απ' όπου προέρχεται ενώ ο ίδιος ο πατέρας του είναι διεθνώς ένας πολύ σημαντικός έμπορος αναισθητικών ουσιών σε μορφή σκόνης για ενδοφλέβια έξω-νοσοκομειακή χρήση. <p>Τώρα που σας είπα τα νέα πρέπει να σας ομολογήσω ότι δεν έπιασε ποτέ φωτιά το σπίτι μου, δεν έπεσα από καμία ταράτσα, δεν έπαθα ποτέ κρανιακό κάταγμα και αμνησία, δεν έκανα αλλαγή φύλλου, δεν είμαι τραβεστί, δεν τα έχω με κανέναν αράπη, δεν πρόκειται να παντρευτώ, δεν είμαι έγκυος και δεν έχω σύφιλη. <p>Παρ' όλα αυτά, πέρασα μόνο ένα μάθημα στην εξεταστική και θα ήθελα αυτό να το δείτε από τη σωστή του οπτική γωνία και να (μη) δώσετε την δέουσα σημασία.<p> Ο γιος σας <p>Υ.Γ. Στείλτε λεφτά.<p>H καλή, η κακή και η απαίσια άποψη ενός πράγματος.<p> <p> ΚΑΛΗ: Ο άντρας σου κι εσύ συμφωνήσατε να μην κάνετε άλλα παιδιά <p> ΚΑΚΗ: Δεν βρίσκεις τα αντισυλληπτικά σου <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Τα δανείστηκε η κόρη σου <p> ΚΑΛΗ: Ο γιος σου κλείνεται στο δωμάτιο του ώρες για να διαβάσει <p> ΚΑΚΗ: Όταν το καθαρίζει βρίσκεις διάφορα πορνοπεριοδικά κρυμμένα <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Βλέπεις την φωτογραφία σου σ' ένα απ' αυτά <p> <p> ΚΑΛΗ: Ο άντρας σου ενδιαφέρεται για την μόδα <p> ΚΑΚΗ: Είναι τραβεστί <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Γίνεται πιο ωραίος από σένα <p> <p> ΚΑΛΗ: Ο γιος σου επιτέλους ωρίμασε <p> ΚΑΚΗ: Τα έχει με την γειτόνισσα <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Κι εσύ το ίδιο <p> <p> ΚΑΛΗ: Προσπαθείς να εξηγήσεις τι είναι σεξ στην κορούλα σου <p> ΚΑΚΗ: Αυτή συνέχεια σε διακόπτει <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Και σε διορθώνει <p> <p> ΚΑΛΗ: Η κόρη σου βρήκε επιτέλους δουλειά <p> ΚΑΚΗ: Σαν πόρνη <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Οι συνάδελφοι σου είναι οι καλύτεροι πελάτες της <p> ΠΟΟΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΑ: Βγάζει περισσότερα λεφτά από σένα <p> <p> ΚΑΛΗ: Η γυναίκα σου είναι έγκυος <p> ΚΑΚΗ: Είναι τρίδυμα <p> ΑΠΑΙΣΙΑ: Έχεις κάνει στείρωση πριν 5 χρόνια
stare Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 nice! itan arketa kala!mpravo Cristina......
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Κανονισμός λειτουργίας εταιρίας<p>Κανονισμός λειτουργίας για ρεπό - απουσίες Δεν δικαιολογείται. Ακόμα και ιατρική γνωμάτευση είναι άκυρη, διότι, εφόσον ήσασταν σε θέση να πάτε στο γιατρό, μπορούσατε να έρθετε και στην δουλειά.<p>Θάνατος συγγενή Δεν δικαιολογείται. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε τίποτα για τον μακαρίτη και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να μεριμνήσει για τις απαραίτητες διαδικασίες. Αν κανονίσετε να γίνει η κηδεία αργά το απόγευμα, μπορείτε να φύγετε μισή ώρα νωρίτερα, αν βέβαια έχετε ολοκληρώσει την δουλειά σας.<p>Δικός σας θάνατος Θα δείξουμε πλήρη κατανόηση, αρκεί να: 1. Μας ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης. 2. Μας πάρετε τηλέφωνο το αργότερο ως τις 8.00 το πρωί για να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα. 3. Μας υπογράψετε εσείς και ο γιατρός σας βεβαίωση ότι έχετε πεθάνει. 4. Αν δεν έχουμε και τις 2 υπογραφές, για τον χρόνο που είσαστε απών θα υπάρχουν κρατήσεις, μεταβιβαζόμενες στους κληρονόμους σας.<p>Εγχειρήσεις Απαγορεύονται. Σας έχουμε προσλάβει ακέραιους. Αφαίρεση ή αλλοίωση οποιουδήποτε οργάνου παραβιάζει το συμβόλαιο εργασίας.<p>Αργυρή ή χρυσή επέτειος γάμου Δεν δίνεται ρεπό. Αν είστε παντρεμένοι 25 ή 50 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο, τότε είστε πολύ ευτυχείς να έρχεστε στην δουλειά.<p>Γενέθλια Η γέννηση σας δεν είναι δικό σας κατόρθωμα. Γι' αυτό δεν βλέπουμε τον λόγο να σας δώσουμε ρεπό.<p>Ονοματική εορτή Η εταιρία υποστηρίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων. Aρα η ονομαστική εορτή, που ισοδυναμεί με κοινοποίηση του μικρού σας ονόματος σε τρίτους, απαγορεύεται να εορτάζεται.<p>Γέννηση παιδιού Για τέτοια λάθη δεν δίνεται ρεπό. Η σύντομη ηδονή που νιώσατε κατά την σύλληψη είναι παροχή της εταιρίας.
Odious Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 Cristina & Paredwse ήταν απλα κορυφαια(το γελιο της αρκουδας επεξα)...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2002 apla KORYFAIA tetoio gelio mono me veggo to kanw
top-gear Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 loooooooooooooooooooooool christina egrapses pali
lalaki_2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2002 grapsate kai oi dyo!!!!!!eklapsa apo ta gelia me kati filous!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.