javavall Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 πολυ καλά θεματα πάρα πολύ καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πετυχα και τα δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Χωρίς σκονάκι έτσι? Καλή συνέχεια!
clevercitizen Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Nαι το ξερω,ε τωρα 2-3 λεξεις δεν θυμομουν και εβαλα δικες μου συνωνυμες που μου ηρθαν εκεινη τη στιγμη... ε ποσο να μου κοψουν Όχι καλέ, δεν αναφερόμουν σε εσένα. Δε νονίζω να είναι τόσο μλκς πια και να σου κόψουν για 2 λέξεις! Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε. Ποτέ μη σκέφτεστε τι κάνατε πριν, τα μυαλά πάντα στο επόμενο μάθημα. Άλλα 2-3 μείνανε και μετά.......... ---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ---------- Χωρίς σκονάκι έτσι? Καλή συνέχεια! Ό,τιιιιιιιι νά 'ναιιιιιιι. Κρεμάστε τους κιόλλας!!! Ή καλύτερα κούρεμα γουλί, ταμπέλα είμαι "Τέντυ Μπόι" και με τα πόδια το γύρω της Ρόδου!!!!!!!!!!
konstantina_ena Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 χωρίς σκονακι καλέ ........ας τονίσω οτι δεν ήμουν εγώ!!!!!!!!!!!αλήθεια με το σκονάκι σε χωνουν μέσα έλεος καλέ!!!!!!!!!!!!!!
Ather Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 χωρίς σκονακι καλέ ........ας τονίσω οτι δεν ήμουν εγώ!!!!!!!!!!!αλήθεια με το σκονάκι σε χωνουν μέσα έλεος καλέ!!!!!!!!!!!!!! Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Όλα αυτά στη Ρόδο έ;
giannisv6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδιά εχει κανείς υπόψιν του καμιά σελίδα με εκτιμήσεις για τις φετινές βάσεις των ΤΕΙ μέσω ΕΠΑΛ όμως... ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.