Προς το περιεχόμενο

Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες !

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συνήθως πότε βγαίνουν οι βαθμολογίες;

Σχετικα γρηγορα.....15 μερες μετα την ληξη των πανελληνιων αν θυμαμαι καλα.

Αυτο που ποτε δεν καταλαβα γιατι αργουν οι βασεις μετα την συμπηρωση των μηχανογραφικων αφου ολα υπαρχουν σε ηλεκτρονικες βασεις δεδομενων.

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε τι ήταν το ΑΟΔΕ (εύκολο ή δύσκολο).

Ο τρόπος διδασκαλίας του και ο τρόπος εξέτασης κάνει όλα τα θέματα ίδια...Αν έχεις διαβάσει καλά γράφεις 15+ , αλλιώς ...

Ο μόνος τρόπος να αυξηθεί η δυσκολία είναι όταν βάζουν κατι ασκήσεις σωστού λάθους από σημεία που συνήθως παιδιά δεν προσέχουν πολύ...

Πάντως εμείς σήμερα είχαμε όλοι τελειώσει κατά τις 9 κ μιση (εγώ 9 ακριβώς τελείωσα τον Herzberg)

Μια χαρά έγραψα πάντως. Αν δεν μου ξέφυγε καμια λεπτόμέρια το έχω το 20 :)

Δημοσ.

Παμε παιδια ακαθεκτοι !

Πιασαμε και το 20 στο ΑΟΔΕ κ συνεχιζουμε!!

Και παλι καλη επιτυχια κ καλη συνεχεια σε ολους!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Οι βαθμολογίες βγαίνουν στο internet ή πρέπει να τρέχουμε στα σχολεία;

Στα σχολεια μονο.Οι βασεις βγαινουν στο internet αφου ανακοινωθουν επισημα και μετα.Ουτε λεπτο πριν.

Δημοσ.
Στα σχολεια μονο.Οι βασεις βγαινουν στο internet αφου ανακοινωθουν επισημα και μετα.Ουτε λεπτο πριν.

Εννοούσα τις ατομικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου... Μήπως είχαν αξιωθεί να φτιάξουν μία online βάση δεδομένων που να έδινες τον κωδικό υποψηφίου και (ενδεχομένως) κάποια άλλα στοιχεία και να σου έλεγε τι βαθμούς έγραψες... Που να τρέχουμε στα σχολεία τώρα. Όπως και να χει, ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
Εννοούσα τις ατομικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου... Μήπως είχαν αξιωθεί να φτιάξουν μία online βάση δεδομένων που να έδινες τον κωδικό υποψηφίου και (ενδεχομένως) κάποια άλλα στοιχεία και να σου έλεγε τι βαθμούς έγραψες... Που να τρέχουμε στα σχολεία τώρα. Όπως και να χει, ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτες ειπα οτι βγαινουν μονο στα σχολεια.

Δημοσ.

Μόνο οι σχολές που πέρασε κάθε υποψήφιος βγαίνουν ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά (Αύγουστο). Αλλά τις πρώτες ώρες σέρνοται όλα...

Άσε που οι περισσότεροι γνωρίζουν μέρες πρίν που πέρασαν, με το γνωστό ελληνικό τρόπο...

Λογικά αργούν οι βάσεις γιατί υπάρχουν και αγωνίσματα και επαναληπτικές εξετάσεις τον ιούνιο-ιούλιο κτλ.

Δημοσ.

κατα την γνωμη μου ο μονος τροπος για να μην γραψεις καλα αοδε αν εχεις παει συμφωνα με αυτα που ακουγονται ειναι να βαλουν κατι αντι sos.. οπωσ πχ το Α5 σήμερα. αλλα οποιος διαβαζει γραφει δεν γίνεται! Αυτη την οργανωση ποτε θα την βαλουν επιτελους?!?!?!?!

Δημοσ.

Ευκολα μου φανηκαν σημερα τα θεματα στο ΑΟΔΕ.H πρωτη ειδικα ηταν πολυ ευκολη αν και καποιοι κανανε 1-2 λαθη αλλα νομιζω ηταν ξεκαθαρα για οποιον ειχε διαβασει!

Και φυσικα η μεγαλη εκπληξη!!Η ασκηση που βαλανε!! Ειχαν ξαναβαλει ασκηση ποτε??? Ευτυχως την ειχα διαβασει εκεινη τη σσελιδα στο βιβλιο που ειχε ιδιο παραδειγμα αλλα και μονο τους 2 τυπους να ηξερε καποιος της παραγωγικοτητας και της αποδοτικοτητας τα στοιχεια του προβληματας ηταν υπεραρκετα! Βρηκα την παραγωγικοτητα 500 και την αποδοτικοτητα 5.000.000 και σωστο ειναι αποτι μου ειπαν!

Στον Fayol τα εγραψα ολα δεν νομιζω να παρελειψα κατι αλλα ποτε δεν ξερεις!

Την διευθυνση δεν την ειχα διαβασει πολυ καλα και αυτην βρηκαν να βαλουνε!Ευτυχως την ειχα κοιταξει το πρωι και τα εγραψα ευτυχως ολα αν και σε 2-3 σημεια εβαλα δικες μου λεξεις γτ δεν θυμομουν του βιβλιου

Και το τελευταιο ερωτημα φοβομουνα μην δεν τα γραψω αλλα τελικα ολα καλα!Μου ερχοντουσαν στο μυαλο ενα ενα!!Στα κινητρα τα ειχα βρει και ειχα κολλησει στο 1ο!Μετα απο 10 λεπτα ευτυχως το θυμηθηκα!

Τα εγραψα επακριβως οπως τα ελεγε το βιβλιο με παρενθεσεις ολα!!!!!

Πιστευω ενα 19+ το εγραψα αναλογως του ποσο θα μου κοψουν :)

Αφου εφυγε και το ΑΟΔΕ ειμαστε νταξει!

Τι μαθημα και αυτο να παει και να μην ξαναρθει με μουρλανε ολη την χρονια μακραν το χειροτερο μαθημα δλδ τετοια παπαγαλια δεν ειχα ξανακανει,το κεφαλι μου κοντευε να σπασει χθες και σημερα το πρωι που ξυπνησα απτις 3μιση! :(

Παμε για φυσικη τωρα καλη μας επιτυχια!! :D

Δημοσ.

Δυστυχώς για την ΑΟΔΕ, αν δεν τα έχεις γράψει ακριβώς όπως τα λέει στο βιβλίο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το βαθμό σου.

Όταν έδινα εγώ τα είχα γράψει με δικά μου λόγια. Ε, ο ένας 70 και ο άλλος 86... Ο τρίτος 71.

Ο πρώτος τα ήθελε κατά λέξη ενώ ο δεύτερος όχι. Ο τρίτος πάλι...Ούτε έκθεση να ήταν.

Δημοσ.
Δυστυχώς για την ΑΟΔΕ, αν δεν τα έχεις γράψει ακριβώς όπως τα λέει στο βιβλίο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το βαθμό σου.

Όταν έδινα εγώ τα είχα γράψει με δικά μου λόγια. Ε, ο ένας 70 και ο άλλος 86... Ο τρίτος 71.

Ο πρώτος τα ήθελε κατά λέξη ενώ ο δεύτερος όχι. Ο τρίτος πάλι...Ούτε έκθεση να ήταν.

Nαι το ξερω,ε τωρα 2-3 λεξεις δεν θυμομουν και εβαλα δικες μου συνωνυμες που μου ηρθαν εκεινη τη στιγμη... ε ποσο να μου κοψουν :fear:

---------- Προσθήκη στις 21:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:06 ----------

πολυ καλά θεματα πάρα πολύ καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πετυχα και τα δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-)

Ωραια Konstantina! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...