Προς το περιεχόμενο

Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες !

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε τι βαλανε σημερα!!! Εγω που ηθελα ενα 10 να γραψω εγραψα 14-15!! Τα θεματα ηταν ευκολα-μετρια με καποιες μικρες δυσκολιες αλλα ενας διαβασμενος μπορουσε να γραψει αρκετα καλα,δυσκολα ηταν μονο τα 2 τελευταια ερωτηματα του Δ θεματος και απτο 3ο θεμα το τελευταιο ερωτημα για μενα μιας και με τα ολοκληρωματα δεν τα πηγαινα καλα!Αλλα τα 2 πρωτα ερωτηματα του Δ θεματος προς μεγαλη μου χαρα τα εβγαλα!!!Το τι χαρα ειχα εκεινη τη στιγμη εν περιγραφεται :))))))))))))))))))))

Ειμαι πολυ χαρουμενος που εγραψα καλα!!Η ανακουφιση δεν περιγραφεται που εφυγε αυτο το μαθημα επιτελους!!Χαλαλι οι ατελιωτες ωρες διαβασματος ολη την χρονια

Η Γεωλογια ειναι πιο κοντα μετα απο σημερα :D

ΑΟΔΕ την παρασκευη οπου θελω ενα 19+

Δημοσ.

Δυστυχώς τα εύκολα θέματα σε μαθήματα βαρύτητας οι μαθητές θα τα "πληρώσουν" με αυξημένες βάσεις στις περιζήτητες "κεντρικές"(Αθήνα-Θεσσαλονίκη) σχολές...

Καλή συνέχεια παιδιά και καλό κουράγιο

Δημοσ.

συγγνωμη να ρωτήσω κατι παιζουν σκονάκια στις πανελλήνιες?

όχι γιατι αν παίζουν τι διαβάζω αοδε γαμώτο.............πολλα χαρτάκια τριγυρνάνε μεσα στη τάξη!!!!!!;):confused:

Δημοσ.
συγγνωμη να ρωτήσω κατι παιζουν σκονάκια στις πανελλήνιες?

όχι γιατι αν παίζουν τι διαβάζω αοδε γαμώτο.............πολλα χαρτάκια τριγυρνάνε μεσα στη τάξη!!!!!!;):confused:

ΑΟΔΕ και σκονάκια στην ίδια πρόταση με ερωτηματικό? XD

Είναι το μάθημα που όλοι προσπαθούν να ρεφάρουν και όλως τυχαίως τους πιάνει τσιρλιό κάθε 5 λεπτά. Στο σχολείο μας έπαιζαν και σελίδες ολόκληρες στις τουαλέτες, στις τσέπες, στα βρακιά, όπου μπορείς να φανταστείς. Έτσι μλκία που το έχουν κάνει το μάθημα με τις παπαγαλίες τους αξίζει.

Πάντως αν δεν έχεις nerves of steel ή δεν τα πας καλά με τα σκονάκια όπως εγώ κι αν δεν έχεις ικανότητα παπαγάλου θα χάσεις βαθμούς τσάμπα και βερεσέ από αυτό το μάθημα. Εγώ 4 χρόνια μετά ακόμα θυμάμαι τους παπάρες τα ονόματα των οποίων ξέχασα κι έγιναν αιτία να πέσω στο 17 όταν όλοι έγραψαν πάνω από 19..

Παιδικά τραύματα, μην το ψάχνεις

Δημοσ.

:lol: Εχθες στα μαθηματικα στην ταξη να δειτε!!! Με το που ερχονται τα θεματα και τα βλεπουμε κατευθειαν σχεδον η μιση ταξη ζητησε να παει τουαλετα! Πρεπει να πηγε συννεφο το σκονακι για τις αποδειξεις!

Και εγω σκονακι ειχα κανει τις 2 αποδειξεις των ολοκληρωματων αφου μονο αυτες δεν ειχα διαβασει καλα και τελικα επεσε μια απο αυτες!

Την θυμομουνα μεχρι την μεση,την αφησα πηγα στις ασκησεις ε και μετα ζητησα να παω τουαλεττα την διαβασα λιγο και τσουπ την ολοκληρωσα :-D:-D

Για αοδε και σκονακι να κανεις δε θα καταφερεις τπτ δεν γινετεαι μεσα σε 2-3 λεπτα που θα πας στην τουαλεττα να καταφερεις να μαθεις ολοκληρες παραγραφους και να τις γραψεις μετα

Δεν εχω προβλημα ε αυτο το μαθημα μου φενεται ευκολο

Καλη μας επιτυχια!

Δημοσ.

ευχαριστούμε πολύ κ καλή επιτυχία κ από μένα!!!! καλή συνέχεια για την ακρίβεια!! PS.την καλή επιτυχία από τον ThResh δεν την σχολιάζω!!!lololol :P

---------- Προσθήκη στις 11:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ----------

JimxxZe και εγω εκανα ενα σκονακι σε δυο αποδειξεις αλλα δεν επεσε καμια απο αυτες!! καλη μας επιτυχια παιδια κ κυριως οι συναδελφοι της τεχνολογικης!!!!

Δημοσ.

δηλαδη την ωρα που γραφεις σκονακια δεν κυκλοφορουν μεσα στη ταξη?

---------- Προσθήκη στις 19:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ----------

μαλλον θα μου φανηκε .......................την τουαλετα δεν την ειχα σκεφτει για αυτο ακουγα που ελεγαν κατι για το χαρτι της τουαλετας!!!!!!!!!!!!Είπα και εγω βρε τι σκεφτονται τέτοιες ωρες αυτα τα παιδια!!!!!!!!!B)τρελλο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

αρκετα ευκολα και τα θεματα σημερα στο αοδε

εγραψα πολυ καλα....αλλοι λενε οτι τα περσινα ηταν πιο ευκολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...