ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Λοιπον παιδια πηγα σημερα να πληρωσω τον λογαριασμο μου στη Wind και ο υπαλληλος εκει μου προτεινε πακετο internet εναντιον της Forthnet που εχω τωρα. - Internet εως 24 (δηλαδη εκει που τα λεγαμε περιπου 13-14 οπως και τωρα) που για εμενα ως συνδρομητης Wind ειναι 15 ευρω το μηνα και χωρις κανενα εξτρα παγειο. - χαμηλοτερο παγειο στο κινητο μου κατα 10 ευρω για οσο εχω και internet. Ρωταω τωρα για οσους ξερουν απο Wind. - Εχουν κρυφες χρεωσεις? - Απο ποιοτητα πως παμε? - Απο ταχυτητες πως παμε? - Αξιζει ως υπηρεσια?
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μην πας σε wind/tellas θα τραβάς τα μαλλιά σου Από αυτές τις δυο ... κράτησε τη forthnet.
papajo_r Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τώρα που τα λέμε και η forthnet είναι λίγο… μπατάκι.. Έχεις να επιλέξεις μεταξύ μιας χάλια σύνδεσης σε κανονική τιμή Και μιας χάλια σύνδεσης σε λίγο καλύτερη τιμή… βέβαια δεν ξέρω πια έχει καλύτερα Pings αν δεν είσαι gamer πόντος πήγαινε wind (Sources: δεν είχα ποτέ wind για να ξέρω αν είναι χάλια.. απλά ξέρω ότι απευθείας tellas είναι χάλια και για να λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είναι ίδιες…. Και επίσης ξέρω και τα χάλια της forth)
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δεν αξιζει τοτε αν ειναι χαλια και ετσι και αλλιως και παρα τα τρελα προβληματα της FN το ξερω οτι υπαρχουν και χειροτερα και δεν θελω να βρεθω εκει.
Sotosgl Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τι να σας πω ρε παιδια εγω 2 χρονια εχω Tellas και ειμαι ικανοποιημενος(Σε περιοχη με χαλια δικτυο κιολας.) και μολις πριν 5 μηνες εκανα συνδεση Wind και παιρνω 20€ εκπτωση στους λογαριασμους του κινητου(2 συνδεσεις). Γνωμη μου αν εισαι ικανοποιημενος με την γραμμη σου μην αλλαξεις. Απο την αλλη τα 10€ εκπτωση ειναι 10€ δλδ σου βγαινει σχεδον τσαμπα το Internet και στους καιρους που βρισκομαστε δεν θα σε χαλασει πιστευω.(Πλακα πλακα ποσα πληρωνεις στην Forthnet?) Ποσταρε μια SNR Margin και Line Attenuation απο το μενου του Router αν και δεν νομιζω να εχει διαφορα..
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Φορθνετ ειναι 50 ευρω το διμηνο. Θα ποσταρω ενα SNR αν ειναι (αν εχει να δεις το συγκεκριμενο router) και ενα attenuation για να δεις. Η τιμη ειναι δελεαστικοτατη αλλα αν ειναι να μπλεξω με ποιοτητα ΓΤΠΚ τοτε δεν θελω καν να κανω την κινηση. Απο τον κυκλο μου δεν εχει κανεις tellas ή wind για ιντερνετ και δεν μπορω να ξερω τι παιζει με αυτους γι αυτο και ειπα να δω εδω μεσα αν εχει εμπειρια κανεις με αυτους.
pluss Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μην πας σε wind/tellas θα τραβάς τα μαλλιά σου Από αυτές τις δυο ... κράτησε τη forthnet. Δεν είναι σίγουρο ότι όποιος επιλέγει Wind θα έχει και προβλήματα οπωσδήποτε...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το θεμα καλυτερα να κλεισει, δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μιας και εχω ηδη κανει αιτηση για ON-Telecoms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.