_butterfly_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γεια σας. Όπως λέει και ο τίτλος χρειάζομαι μια compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μέχρι 150€ (για να μην εχω και άγχος όταν θα την εχω μαζί μου οτι θα μου την κλέψουν ). Οι προτιμήσεις μου με σειρά πρωτεραιότητας είναι: 1) Όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών. Δεν είμαι επαγγελματίας οπότε θα προτιμούσα να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο να βγάλω τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες στο λιγότερο χρόνο. Μην παιδεύομαι δηλαδή μία ώρα να πετύχω τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να βγάλω μια φωτογραφία. 2)Η διάρκεια της μπαταρίας. Να μην έχει καμιά τρομερή αυτονομία, απλά να βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα (με αρκετή χρήση) χωρίς το άγχος "θα αντέξει - δεν θα αντέξει". 3)Το βάρος και γενικά να έχει μικρές διαστάσεις. (Δεν με πειράζει βέβαια αν είναι και λίγο πιο βαριά εφόσον πληρεί ικανοποιητικά τα παρά πάνω) Να πω επίσης ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου το βίντεο. Έχω διαβάσει κάποια άλλα θέματα εδώ στο forum και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να στραφώ είτε προς canon είτε προς panasonic όμως σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν και πολλά μοντέλα αυτών των δύο εταιριών. Οποιαδήποτε πρόταση λοιπόν είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaseto Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ξέρω ότι δε σε ενδιαφέρει αυτή που θα προτείνω μιας και δε σε ενδιαφέρει το βίντεο, αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον άλλον ψάχνοντας ένα τέτοιο θέμα! Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτή τη Samsung, για όποιον ενδιαφέρεται και για HD βίντεο στα 150 ευρώ. Σίγουρα δε θα είναι τρελή ποιότητα αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι συγκρίσιμη με το hd βίντεο που παράγει η panasonic TZ-5 που είναι 2 χρόνων και έκανε τα διπλά χρήματα όταν την πήρα. Τώρα για σένα δε ξέρω τι παίζει με την ποιότητα φωτογραφιών της Samsung, αλλά σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να υπάρχουν τρελές διαφορές στις φωτογραφικές πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.