Προς το περιεχόμενο

ati overdrive σε sapphire radeon 5850..αξιζει???

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φυσικα κ αυξανονται οι θερμοκρασιες . κλοκαρε πχ εναν cpu χωρις ταση, δεν θα αυξηθουν?

Θα αυξηθούν, αλλά πολύ λιγότερο απ' ότι αν εφαρμόσεις περισσότερη τάση.

Δημοσ.
φυσικα κ αυξανονται οι θερμοκρασιες . κλοκαρε πχ εναν cpu χωρις ταση, δεν θα αυξηθουν?

Εμενα ο επεξεργαστης απο 2,7 μεχρι 3,4 που τον πηγα χωρις ταση δεν ειδα ΚΑΜΙΑ απολυτος διαφορα στη θερμοκρασια.Παιζει ομως η θερμοκρασια που βλεπω να ειναι η case γιατι ειναι ο Athlon 425 unlock και δεν μπορω να δω cores temps.

---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

σε μερικες περιπτωσεις δεν φτανει το ρευμα των VRM να τροφοδοτησει τις μνημες και υπαρχει πτωση τασεως πανω απο 1200 κ frame drop αρα το 1200 ειναι μια χαρα ,δεν θα αξιζει παραπανω . εμενα πανε μεχρι ~1270mhz αλλα αντι να κερδιζω χανω ,ασε που τις ζοριζεις τσαμπα ,πιο πολλα θα σου δωσει ο πυρηνας .

Συμφωνω.Για μενα οι μνημες μεχρι 1175 αντε το πολυ 1200 ειναι μια χαρα.Αλλωστε ο πυρηνας δινει frames.Και οι μνημες δινουν αλλα ο πυρηνας κανει τη διαφορα.

---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ----------

κανε κ αυτο

program files / msi afterburnert

aνοιξε MSIAfterburner.cfg με notepad κ κανε τις ρυθμησεις απο την εικονα

μην τρεχεις furmark με το fan στο auto βαλε το 100% .

100% :shock: :shock: :shock:

Τοσο πολυ δεν υπαρχει λογος.Η δικια μου με 45-50% στο furmark μεγιστη 69 βαθμους.

Εγω σε 3 εκδοσεις που κατεβασα δεν ειχε αυτη την επιλογη.Και τωρα αν και εχω φλασαρει MSI bios,το MSI afterburner(1.5.1) δεν δινει καθολου επιλογη για ρευμα.

Δημοσ.

κ εγω με saphhire ειμαι κ με msi bios . αλλα τα εχω τα ρευματα μια χαρα στο afterburner αν κ δεν ειναι κ ο πιο σωστος τροπος να κλοκαρεις .

Δημοσ.
κ εγω με saphhire ειμαι κ με msi bios . αλλα τα εχω τα ρευματα μια χαρα στο afterburner αν κ δεν ειναι κ ο πιο σωστος τροπος να κλοκαρεις .

Η δικια σου ειναι μαλλον reference γι' αυτο σου δινει επιλογη για volt.Εμενα ειναι non-reference.

Δημοσ.

μπορεις να παιζεις με το βιος κ να δωσεις απο εκει το ρευμα που θες στο καθε state κ να κλοκαρεις απο ccc μετα .

Δημοσ.
μπορεις να παιζεις με το βιος κ να δωσεις απο εκει το ρευμα που θες στο καθε state κ να κλοκαρεις απο ccc μετα .

Ναι με rbe εννοεις.

Τωρα με 1,088 που εχει μανατο παω 900/1200.Μια χαρα πιστευω ειναι,απλως το ειχα απορια γιατι δεν μου εδινε voltage control το afterburner.

Δημοσ.

μια χαρα εισαι εμενα δεν παει τοσο με το default .μην το ψαχνεις κ πολυ εισαι ειδη αρκετα πανω . να φανταστεις εμενα για τα 950 θελει 1,21

edit LouCi4er ανοιξε το .cnf αρχείο και βαλε τα παρακάτω σε 1:

UnlockVoltageControl

EnableUnofficialOverclocking

το κανεις κ μας λες .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...